Service i MOOD Stockholm

Personal Shopping MOOD Stockholm

Personal Shopper

Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare garderob och har dessutom trevligt under tiden.

Läs mer och boka tid med vår personal shopper

TOALETTER

I våra restrooms kan du ta det lugnt, byta om, bättra på make up eller ta hand om ditt barn. Det finns två restrooms i Mood Stockholm. En vid restaurang Boqueria, och en på mellanplanet. Där finner du också skötbord, aminingshörna och RWC. Toalettbesöket kostar 15 kr.

GRATIS WIFI

Självklart har vi gratis wifi! Vårt nätverk finns tillgängligt i hela byggnaden. Perfekt om du vill slå dig ner och jobba en stund i en kreativ miljö.

SVENSK VÄRDEFÖRVARING

Välkommen till Svensk Värdeförvaring på Jakobsbergsgatan 13, som erbjuder uthyrning av Sveriges säkraste bankfack. Här får du en trygg och säker kundupplevelse i en nybyggd säkerhetsanläggning.

FOTOAUTOMAT

Är du i behov av att ta en ny bild till ditt körkort, utländska pass eller visum, eller är du kanske bara sugen på att ta ett roligt foto, då kan du nyttja Speed Photos fotoautomat. Du hittar fotoautomaten i pergolan på plan 3.