Aktuellt

 • Vårens trendigaste accessoarer

  I MOOD Stockholm finns alla möjligheter att hitta den rätta accessoaren för just dig. Vi har valt ut några av våra favoriter som också följer vårens kommande trender.

  Läs mer
 • Den perfekta alla hjärtans dag-presenten

  Att det ska vara så svårt. Jag strosar runt i MOOD Stockholm och klämmer, känner, luktar och tänker. Bland alla fina saker som finns att köpa vill jag verkligen ha den perfekta alla hjärtans dag-presenten.

  Läs mer
 • Hamam i fem enkla steg – så gör du

  Hamam är en renande ritual för både kropp och själ som funnits i hundratals år. Koppla bort bruset från världen utanför och njut av en helande stund i fem steg med Rituals moderna hamam-produkter som är framtagna för att användas i hemmet. Läs hur du går tillväga här!

  Läs mer
 • En plats för det oväntade

  Dagen jag råkade kasta en croissant på mitt livs kärlek i MOOD Stockholm är nog fortfarande den bästa dagen i mitt liv. Tänk, om jag inte varit så outhärdligt korkad. Vad hade hänt då?

  Läs mer
 • 6 detaljer som förgyller hemmet

  Är du på ständig jakt efter den där detaljen som får hemmet att kännas komplett? Som lyfter rummet till nästa nivå? Vi har pratat med inredningsbutiken Svenssons i Lammhult som valt ut några fina favoriter från sortimentet i MOOD Stockholm.

  Läs mer