Aktuellt

 • Avsnitt 30: Midsummer MOOD

  I veckans avsnitt guidar hon dig till olika midsommaroutfits och accessoarer som passar till och så snackar vi måsten på midsommarbordet! Du får dessutom chans att vinna ett personal shopping-tlilfälle med Ariane Aflalo – och 3000 kronor att shoppa för!

  Läs mer
 • Få hjälp med sömnen hos Sleepacy

  Sleepacy vill hjälpa världens befolkning att sova bättre och först ut är vi svenskar. Den nya butiken är en sömndestination som kommer att erbjuda allt från sömnrådgivning, väckarklockor, avslappnande teer till sömntester och möjligheten att själv designa din säng. 

  Läs mer
 • Avsnitt 29: Jana's MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa med influencern Jana Heinrici på en fartfylld shoppingtur i MOOD Stockholm. Jana tar med oss till sina favoritbutiker, delar trendspaningar inför sommaren och visar sina personliga guldkorn som du just nu hittar i MOOD.

  Läs mer
 • Avsnitt 28: In The MOOD For Baking

  I veckans avsnitt av MOOD Live besöker vi bageriet K-märkt Bokcafé där konditorn Alicia delar med sig av riktigt bra tips och tekniker hon lärt sig genom åren. Hon visar bland annat olika spritsmetoder för dekorering av bakverk och svarar på frågor direkt från chatten.

  Läs mer
 • Avsnitt 27: Happy Mother's MOOD

  Häng med Sofia Kacim när hon tar oss igenom MOOD Districts utbud av presenter och upplevelser med det där lilla extra inför mors dag. Från spabehandlingar till lyxiga treats, vi har det mesta för en lyckad mors dag.

  Läs mer
 • Avsnitt 26: Set the MOOD Outside

  I veckans avsnitt av MOOD Live är Jana Heinrici tillbaka. Tillsammans med Regeringsgatans blommor går hon igenom hur man snyggt och effektivt piffar uteplatsen och skapar sommarkänsla både inne och ute med hjälp av textilier, blommor och andra dekorativa ting.

  Läs mer