Aktuellt

 • Träningsformen för dig med lite tid

  Januari är månaden när många känner att det är dags att skapa nya hälsosamma vanor, och i MOOD District finns många bra ställen att börja på. Bionic erbjuder en annorlunda och väldigt effektiv träning med hjälp av EMS. Vi pratade med Bionics Sverigechef Erik Axelsson för att ta reda på mer och vilka fördelarna är med att träna hos just dem. 

  Läs mer
 • Holy Greens: mot en mer hållbar värld

  Den populära salladsbarskedjan Holy Greens har onekligen något som efterfrågats länge och fortsätter att vara populärt: nyttiga och hållbara sallader med råvaror av hög kvalitet. Vi har pratat med Hille Bergell och Jenny Kapell från Holy Greens som berättar mer om Holy Greens historia.

  Läs mer
 • Träning i MOOD

  Rör du dig i MOOD District om dagarna men känner att du tränar alldeles för lite? Hos oss finns träningsformer för alla. Välkommen att inleda det nya året på bästa möjliga sätt!

  Läs mer
 • Julrean är igång!

  Nu börjar den efterlängtade julrean! Med nyårsafton runt hörnet välkomnar vi dig till oss i MOOD Stockholm för att fynda allt du ännu inte hunnit fixa inför nyår.

  Läs mer
 • Vi stylar outfiten för en oförglömlig nyårsafton

  Nyårsafton är utan tvekan en av årets stora höjdpunkter då vi firar det gångna året och välkomnar ett nytt år. I år är det inte heller vilket nyår som helst, utan ett helt nytt decennium står för dörren. Det kan därför kännas extra viktigt att outfiten är på topp – och vi har tagit hjälp av vår personal shopper Ariane för att få hennes bästa stylingtips till årets sista fest. 

  Läs mer
 • Så stylar du outfiten till julafton!

  Dagen vi alla väntat på är snart här, äntligen. Julafton, dagen på året då vi samlas med familj och vänner och firar, äter gott, byter julklappar och umgås. Men hur ska man egentligen klä sig denna dag? Hur känner man sig uppklädd samtidigt som man klär sig bekvämt? Vår Personal Shopper, Ariane, har svaren.

  Läs mer