Aktuellt

 • Nu har Hart54 öppnat!

  Förra veckan slog den nya medlemsklubben Hart54 upp portarna! I den nyrenoverade träningslokalen på Regeringsgatan 65 ryms en stor lounge, PT-gym, HIIT-rum med Hartklasser, två behandlingsrum och en sal för PT-yoga, smallgroups och tester. Här kommer även David ”D-Flex” Seisay som driver Dflex Fitness hålla sina klasser. 

  Läs mer
 • Barnklippning & teenday hos Nikita Hair

  Har du barn mellan 4-11 år? Hos Nikita Hair klipper sig barn mellan 4-11 år för endast 249 kr varje tisdag. För ungdomar mellan 12-16 år erbjuds rabatterat pris på klippning för 329 kr, varje onsdag.

  Läs mer
 • Säg hej till HAY

  Nu finns det omtyckta varumärket HAY hos Svenssons i Lammhult! Funktionell och estetisk inredning baserad på traditionell dansk design och kvalitet. Besök Svenssons i Lammhult för att se och ta del av fler produkter. 

  Läs mer
 • Elfordon och kvalitetströjor hos Lifestyle by Ecocruiser - Rosewall

  Besök Ecocruisers nya butik - Lifestyle by Ecocruiser - Rosewall. I butiken säljs elfordon i olika modeller - ett fossilfritt, miljövänligt transportmedel som kan användas i alla åldrar då fordonen inte kräver körkort. Här finns även fina kashmir- och merinoulltröjor från Rosewall, av högsta kvalitet och med optimal passform, samt pingis- och fussballbord för den som önskar ta en välförtjänt paus i shoppingen.

  Läs mer
 • 5-årsfirande i Leila's General Store

  På Alla hjärtans dag, torsdag den 14 februari, firar Leila's General Store 5 år hos oss i MOOD Stockholm! Detta firas med 25% rabatt på en valfri vara. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, gäller ej på köksmaskiner eller presentkort. Leila finns dessutom på plats i butiken under dagen och hjälper till med att tipsa om sista minuten-presenter till Alla hjärtans dag. 

  Läs mer
 • In the MOOD for love

  Under Alla hjärtans dag den 14 februari firar vi genom att bjuda på alkoholfritt rosébubbel och macarons i conciergen på plan 3. Vi finns på plats kl. 11-19. Kom förbi och fira kärleken med oss och klicka vidare för att ta del av tips på fina gåvor.

  Läs mer