Aktuellt

 • Avsnitt 10: MOOD Mukbang

  I avsnitt 10 av MOOD Live får vi hänga med vår programledare Sofia Kacim som tillsammans med Rebecca Brage från kända Instagramkontot @Stockholmfood testar matutbudet i MOOD District.

  Läs mer
 • Avsnitt 9: New Year, New MOOD!

  I MOOD Live avsnitt 9 tar vi en närmare titt på vinter- och vårtrender med vår Personal Shopper Ariane Aflalo. Vad kan hängas undan, vad tar vi med oss och vilka är nyckelplaggen för den nya säsongen? Vi får också bra tips på hur du får dina plagg att hålla längre!

  Läs mer
 • Avsnitt 8: Re:Boot your MOOD

  I MOOD Live avsnitt 8 fokuserar vi på hälsa, lyfter de fantastiska möjligheterna för träning och välmående som ryms i MOOD District och får tips av bland andra Friskis & Svettis och Hart54 på hur man kan kicka igång det nya året – och sig själv.

  Läs mer
 • Avsnitt 7: Happy New MOOD!

  I MOOD Live avsnitt 7 tipsar vår Personal Shopper Ariane Aflalo om hur vi avrundar det gamla året och ringer in det nya med stil. Vi blir även bjudna på inspiration till festlig dukning för årets sista middag.

  Läs mer
 • Avsnitt 6: Wrap Up Your MOOD

  Kolla in MOOD Live avsnitt 6 där vi får tips om de bästa sista-minuten-klapparna! Och oroa dig inte, med vår servicetjänst MOOD SHOPPING SERVICE ser vi till att du hinner få hem alla dina julklappar före julafton, färdiginslagna och redo att läggas under granen. 

  Läs mer
 • Den perfekta julklappen

  Den perfekta julklappen är inte lätt att hitta. Ofta tänker vi så det knakar, fiskar hos nära och kära för att luska ut vad som står högst på deras önskelistor, men har ändå svårt att hitta den där ultimata klappen. För att underlätta har vi plockat fram några av våra favoriter.

  Läs mer