Aktuellt

 • Avsnitt 34: Summer MOOD Pt. 3

  MOOD Districts personal shopper Ariane guidar oss igenom sommarens snyggaste outfits och accessoarer. Ett avsnitt som kommer få dig att skynda till stranden – eller after beachen!

  Läs mer
 • Avsnitt 33: Summer MOOD Pt. 2

  I veckans avsnitt av MOOD Live skålar vi in del två av Summer MOOD då vi testar läskande cocktails, mocktails och tilltugg hos några av MOOD Districts restauranger.

  Läs mer
 • Avsnitt 32: Summer MOOD Pt. 1

  I MOOD Lives första semesterspecial vankas det sommarstyling med Alexia Kafkaletos – allt från hur du preppar och skyddar huden mot solens strålar till snygga sommarnsminkningar och accessoarer.

  Läs mer
 • Avsnitt 31: A Midsummer Night's MOOD

  I veckans drömska avsnitt av MOOD Live tipsar nyöppnade sömnspecialisterna Sleepacy om hur du får en god natts sömn och Regeringsgatans blommor pratar om allt från säsongens snittblommor till annan vacker dekor på midsommarbordet.

  Läs mer
 • Avsnitt 30: Midsummer MOOD

  I veckans avsnitt guidar hon dig till olika midsommaroutfits och accessoarer som passar till och så snackar vi måsten på midsommarbordet! Du får dessutom chans att vinna ett personal shopping-tlilfälle med Ariane Aflalo – och 3000 kronor att shoppa för!

  Läs mer