Aktuellt

 • Avsnitt 22: A Table For MOOD Please

  I veckans avsnitt välkomnar vi våren med Amanda Wiger. Tillsammans med Sofia Kacim kör de en “uteserverings-hop” i MOOD District. Det blir god mat, läskande dryck och vi får tips på hur man skapar en härlig aw-stämning.

  Läs mer
 • Avsnitt 21: Spring MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa Mathilda som får hjälp att uppdatera sin stil inför vårsäsongen. Dessutom delar MOOD Districts Personal Shopper Ariane med sig av sina bästa personliga stylingtips inför soligare tider.

  Läs mer
 • Avsnitt 20: Alexias MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live tar Alexia Kafkaletos med oss på en shoppingrunda i MOOD District. Hon delar sina mode- och skönhetsfavoriter och berättar vilka vår- och sommartrender hon ser fram emot allra mest.

  Läs mer
 • Avsnitt 19: Easter MOOD

  I veckans avsnitt är Jana Heinrici tillbaka för att påskpiffa och ge tips på härligt innehåll till påskägget. Dessutom har vi gömt ett härligt påskägg i sändningen som en uppmärksam tittaren har chansen att få hem.

  Läs mer
 • Avsnitt 18:MOOD at Home

  I veckans avsnitt av MOOD Live går vi igenom övningar som hjälper till att hålla dig stark och frisk under hemarbetets nya förutsättningar.

  Läs mer
 • Avsnitt 17: MOOD In Full Bloom

  Veckans avsnitt av MOOD Live står i full blom när vi bland annat träffar Regeringsgatans blommor. Sofia Kacim får massor av bra tips – allt från hur du räddar trötta buketter till att välja växter som trivs på innerstads-balkongen.

  Läs mer