Aktuellt

 • Ljuset som lyser upp Stockholm

  Snart tänds ljusbelysningen på flera platser i Stockholms innerstad – däribland Malmskillnadsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan. Den 16 november kan du uppleva hur vår huvudstad plötsligt blir lite ljusare igen.

  Läs mer
 • Fars dag närmar sig – vi har presenttipsen!

  Visste du att man i regel ärver fler gener från sin pappa? Även om båda föräldrarna såklart för sina gener vidare så får vi människor lite fler från pappan. Och kanske är du så lik din far att du vet precis vad han önskar sig på fars dag – men om du är lite osäker så har vi här några fina tips på saker du kan ge honom i fars dag-present!

  Läs mer
 • Här finns Paris bästa shopping

  Vi älskar Paris för dess fantastiska mix av shopping. Här strosar vi fram längs med de kullerstensbeklädda gatorna och njuter av varje skyltfönster, klädesplagg och pryl vi fyndar. I den här artikeln tipsar vi om allt från varuhus och större kedjor till marknader, vintage och mindre dyrgripar.

  Läs mer
 • Så får du till en vacker höstbukett

  Att få till den där perfekta buketten kan verka enkelt, men är faktiskt svårare än man tror. Som tur är finns det knep att ta till för att lyckas skapa nyanser, textur och i slutändan en perfekt bukett. Här visar vi, tillsammans med experterna från Regeringsgatans blommor, steg för steg hur du ska gå tillväga för att få till din bukett.

  Läs mer
 • Fem matdestinationer du inte får missa i Paris

  Staden av smultronställen, krypin och trendsäkra pärlor – Paris har det mesta i matväg. Med allt från spännande konstellationer på tallriken till unika atmosfärer har vi listat våra fem favoritställen att besöka för mat och dryck i den franska huvudstaden. Vare sig du är ute efter bohemiskt eklektiskt eller högklassig service finns något för alla smaker. 

  Läs mer