Aktuellt

 • Avsnitt 3: New Deals New Host

  I MOOD Live avsnitt 3, Black Weekend Edition, får vi veta mer om de smartaste köpen under Black Friday. Jesper passar på att leta smoking till nyår och vi får även träffa vår nya programledare.

  Läs mer
 • Black Weekend

  Black Weekend nalkas och med det även en massa fina deals! Nedan har vi samlat våra erbjudanden som alla går att beställa via Mood Shopping Service, vår personliga shoppingtjänst med fri hemleverans hela Black Weekend.

  Läs mer
 • Avsnitt 1: Welcome to MOOD

  I detta första avsnitt introduceras vi för programledaren Jesper, får oss en snabb genomgång av kvarteret och får även träffa speciellt utvalda aktörer. Missa inte detta!

  Läs mer
 • MOOD Shopping Service

  Just nu erbjuder vi en personlig shoppingtjänst med hemleverans, för att göra det så enkelt för dig som möjligt att handla från oss oavsett var du befinner dig.

  Läs mer
 • Inför ditt besök

  Säkerheten är viktig för oss och vi vill att du ska känna dig trygg under ditt besök i MOOD Stockholm, även under rådande omständigheter. Vi är glada över att fler besökare börjar återvända till city och till oss men vi behöver fortsatt hjälpas åt för att hejda smittspridningen av Covid-19. Det kan vi bland annat göra genom att hålla avstånd.

  Läs mer