Aktuellt

 • Avsnitt 44: Jana Sets the MOOD

  I nästa MOOD Live är Jana Heinrici tillbaka, redo att dela inspiration för höstens härligaste vardagsrum. Hon kommer styla upp en egen yta i MOOD Stockholm och ge tips och råd för hur man får till det lilla extra där hemma.

  Läs mer
 • Avsnitt 43: MOOD Hopping

  I nästa avsnitt av MOOD Live food hoppar vi bland MOOD Districts matställen med Amanda Wiger och Sofia Kacim! Tillsammans testar de matrutten "Hungry Hearts" som är en del av MOOD Districts Food Hopping-event 7–16 oktober. Det blir sushi från Manga, nudlar från Icha Icha och massa gott från ICANDERs.

  Läs mer
 • Avsnitt 42: Lindas MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live liveshoppar vi med 10% på allt från LYKO. Linda tar med oss på en sista shoppingrunda bland sina personliga favoriter i MOOD District och vi avslöjar vem som kommer ta över programledarrollen för MOOD Live i höst.

  Läs mer
 • Avsnitt 41: Molto Bene MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live är det pizzafokus med 18|89 Fast Fine Pizza. Vi tävlar ut en middag för två, får massor med inspiration om spännande toppings samt lär oss massa knep om hur vi bäst kan uppnå restaurangkvalitet från hemmaköket.

  Läs mer
 • Avsnitt 40: Denim MOOD

  I veckans avsnitt snackar vi om hur du hittar rätt passform, klassiska looks och vad som trendar inom denim just nu. Dessutom visar MOOD Districts Personal Shopper Ariane upp hur du enkelt går från en kontorslook till en festlook utan att behöva byta jeans!

  Läs mer
 • Avsnitt 39: A Sweet MOOD

  I veckans avsnitt av MOOD Live följer vi med på en rundtur bland MOOD Districts sötaste destinationer. Det bjuds på lakritsprovning hos Lakritsroten, bull-bonanza hos Bröd & Salt och grymma baktips från Leila’s General Store.

  Läs mer
 • Avsnitt 38: Beauty MOOD FW21

  I veckans avsnitt av MOOD Live inspireras vi av de senaste skönhetstrenderna hos MOOD Districts beauty-destinationer, får tips om höstens must-have produkter och visar hur du lyckas med oemotståndliga ögonbryn.

  Läs mer
 • Ordinarie öppettider från 1 september

  Nu återgår vi till ordinarie öppettider i MOOD Stockholm. Från och med den 1 september kommer handelsplatsens öppettider vara följande: Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-18 Söndagar: 11-17 Klicka dig vidare här för att läsa mer och ta del a…

  Läs mer