Aktuellt

 • maxjenny! öppnar ny pop up-butik

  Nu öppnar den innovativa fashion- och printdesignern Maxjenny Forslund en färgsprakande pop up-butik: maxjenny! hos oss i MOOD Stockholm. I butiken i MOOD Stockholm finns brett utbud av märkets ikoniska kollektioner, bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.

  Läs mer
 • Följ med på outdoorcamp med Hart54

  Nu har du möjlighet att boka plats inför Hart54s outdoorcamp i Vålådalen. Blanda träningen med friluftsliv och enastående fjällupplevelser. I 4 dagar får du chansen att testa olika aktiviter i och omkring Vålådalen. Aktiviteterna leds av erfarna guider som bidrar med sina erfarenheter.

  Läs mer
 • Rama in ditt ansikte rätt

  Har din syn ändrats, vill du ändra stil eller bara ha en förändring? Det finns många skäl till att du behöver eller vill ha ett par nya bågar. Idag har du fler valmöjligheter än någonsin. Tillsammans med Ai Eyewear i MOOD ger vi dig här tips på hur du ska tänka för just din stil och ansiktsform.

  Läs mer
 • Höstens bootcamp på Hart54

  Kickstarta hösten hos Hart54 på Regeringsgatan 65! Under sex veckor tränar du två gånger i veckan tillsammans med D-flex. Utöver det så får du kompletterande träningsrekommendationer samt kostrådgivning och pepp av andra deltagare och din coach i en sluten community. 

  Läs mer
 • Badsäsong!

  Sommarvärme och badsäsong! Leila's General Store har fyllt på med mängder av fina badmadrasser och tillbehör till sommarens badutflykter, semestrar och poolpartyn! Kom förbi och spana in utbudet i butiken hos oss på plan 3.

  Läs mer