Aktuellt

 • Lys upp höstmörkret!

  Höstmyset kan äntligen börja, men inte utan rätt ljus! Hos Posh Living i MOOD Stockholm hittar du belysningen du behöver för att komma i stämning. Vi har listat tre favoriter!

  Läs mer
 • Mode med fransk touch

  Just nu pågår franska veckor i MOOD Stockholm och vi inspireras av Parisbornas höga modegrad. Vår personal shopper Ariane har valt ut ett antal produkter med en fransk touch.

  Läs mer
 • Parisisk höstmarknad i MOOD!

  Vi firar hösten i Paris med en fransk marknad den 26–27 oktober mitt i MOOD Stockholm, på tredje våningen. Här kommer det finnas allt från franska delikatesser, höstblommor, konst, inredning och fika.

  Läs mer
 • Fem platser att besöka i Paris

  Just nu har vi tagit Paris in till MOOD. Men du kanske är in the MOOD för en resa till Paris? Då ska du kolla in våra fem bästa tips på vad du kan göra nästa gång du besöker den franska huvudstaden här.

  Läs mer
 • Paris flyttar in i MOOD Stockholm

  Under hösten är det mycket som förändras. Luften blir krispigare, naturen ändrar färg och det efterlängtade höstmodet börjar ta form. I MOOD Stockholm sker förändringen likväl, och i takt med att hösten tränger sig på så flyttar Paris in hos oss.

  Läs mer
 • Trendrapport från catwalken

  Hösten närmar sig, och kanske är du sugen på att köpa något nytt till garderoben? I MOOD Stockholm finns det ett brett sortiment av kläder och accessoarer att välja från. Här har vi listat några av säsongens hetaste trender så att du kan hålla värmen med stil i höst.

  Läs mer
 • Ny konst i MOOD av Cajsa Wessberg

  I somras släppte Juicevarumärket Naked kampanjen Power.Full.City i MOOD med syftet att inspirera till kreativitet, hylla personliga uttryck och visa hur varje stad är unik.

  Läs mer