Aktuellt

 • In The MOOD For Summer Sale

  Sommaren är äntligen här, och för många väntar ledigheten runt hörnet. På MOOD kan du redan nu handla semesterkläder och andra produkter som förhöjer din sommar, till ett lägre pris.

  Läs mer
 • Nyheter från Caroline Svedbom

  Nu har MOOD Details fått in Caroline Svedboms Resort Collection - en ny kollektion med vackra, snäckinspirerande smycken. Förgyll sommaren med guld och bärnstensfärgad Swarovski. 

  Läs mer
 • Plocka din egen sallad hos Bröd & Salt

  Passa på att köpa med lunch att äta ute i solen under kommande sommardagar! Besök Bröd & Salt's fräscha salladsbar och plocka ihop din egen sallad - precis så som du vill ha den. Finns garanterat något för alla att fylla salladen med! 

  Läs mer
 • Skäm bort mamma på mors dag

  Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.

  Läs mer
 • Uppgradera din uteplats

  Nu när det är varmare ute passar det fint att ge uteplatsen lite extra kärlek. Vi har samlat några favoriter från både Svenssons i Lammhult och Posh Living som garanterat förhöjer umgänget i solen ute i den friska luften, oavsett om de…

  Läs mer
 • Pop-up 23-26 maj: Understatement Underwear

  Den 23-26 maj har underklädesmärket Understatement Underwear en pop-up hos oss i MOOD Stockholm, i conciergen på plan 3. Understatement Underwear skapar inspirerande underkläder av högsta kvalitet, som kombinerar både komfort och stil. Edgy och elegant, sportigt och bekvämt – allt kombinerat i ett och samma underklädesmärke.

  Läs mer
 • Lördagsklubb 18 maj: Sigrid Barany, kombucha-workshop och livemusik

  Lördag den 18 maj är det återigen dags för Lördagsklubb hos oss i MOOD Stockholm, mellan kl. 14-18 i conciergen på plan 3. Denna lördag är matinspiratören Sigrid Barany på plats och bjuder på pavlova, alkoholfria drinkar. Du har dessutom möjlighet att delta i kombucha-workshop samt lyssna till livemusik á Charlie King.

  Läs mer