Aktuellt

 • Visa omtanke på mors dag!

  Snart är det mors dag, en dag som inte ska glömmas bort även om det just nu är lite svårt att fira tillsammans. Vi har samlat 14 tips från utvalda butiker som vi dessutom, inför dagen, kan leverera direkt hem till din mamma.

  Läs mer
 • Regeringsgatans blommor tipsar: krukväxter!

  Vi bad floristen Jeanette från Regeringsgatans blommor om hjälp att välja ut 5 lättskötta krukväxter som överlever i de allra flesta hem. Vi passade även på att be om lite tips på hur man får blommorna där hemma att verkligen blomstra!

  Läs mer
 • Carry-out

  Nu kan du som har vägarna förbi oss på MOOD Stockholm stanna upp utanför och få hjälp att handla från alla våra butiker, salonger, restauranger och caféer utan att själv behöva gå in.

  Läs mer
 • Mys med stil

  Glid runt på hemmakontoret i bekväma kläder som också håller stilen i alla videomöten. Våra butiker har valt ut några favoriter till oss som både är sköna och snygga.

  Läs mer
 • Vårens trendigaste accessoarer

  I MOOD Stockholm finns alla möjligheter att hitta den rätta accessoaren för just dig. Vi har valt ut några av våra favoriter som också följer vårens kommande trender.

  Läs mer
 • Testa nya Icanders

  Icanders har nu öppnat dörrarna inne hos oss! De håller öppet: Måndag till fredag kl. 8–16 för frukost, lunch eller fikaTorsdag till fredag kl. 8–22. För AW och middag, boka bord här.Lördag kl. 11–22. För brunch, AW eller middag, boka…

  Läs mer
 • Ansiktsmasker – Vilken passar dig?

  Ta hand om din hy! Även fast mycket av vår tid spenderas hemma just nu betyder det inte att hudvården får glömmas bort. Vi frågade Lynda på Lyko om tips på ansiktsmasker för olika behov. Vilken blir din nya favorit?

  Läs mer
 • Tillfälliga öppettider

  Här hittar du information om våra öppettider. Enskilda butiker, restauranger och salonger i MOOD Stockholm kan ha avvikande öppettider just nu. Vill du komma i kontakt med någon av dem hittar du butikernas kontaktuppgifter här, samt våra restauranger och caféers kontaktuppgifter här.

  Läs mer
 • Lyxiga vårnyheter från Starbucks

  Nu när värmen börjat leta sig fram är det skönt att unna sig något svalkande på vårpromenaderna. Här tipsar David på Starbucks i MOOD Stockholm om några lyxiga, goda och dekadenta saker till glaset – som självklart lämpar sig utmärkt för take away!

  Läs mer
 • Tillbringa mer tid i köket under påsken

  Leilas General Store är som en sann dröm för dig som älskar att baka och laga mat! Här kan du hitta allt från förkläden, till rivjärn och ätbara dekorationer för cupcakes. Vi har varit där för att ta en närmare titt på utbudet och passade på att fråga Leila om recept som passar perfekt nu till påsk.

  Läs mer
 • Inred för vår och påsk med POSH Living

  Solen kikar fram, temperaturen stiger sakta men säkert och påsken väntar runt hörnet. Längs med rabatter och diken kryper vårtecknen upp och fåglarna kvittrar för fullt. Samtidigt spenderar många av oss just nu mer tid i hemmet, och kanske är det därför ett extra bra tillfälle just nu att låta påsken och våren få ta plats även hemma. Charlotta från POSH Living har här plockat fram några härliga favoriter som kanske kan inspirera vår-inredningen hemma hos dig!

  Läs mer
 • Fri hemleverans samma dag

  Nu lanserar vi en kostnadsfri service där du får hemleverans – direkt till dörren, redan samma dag. Du beställer enkelt genom att ringa till oss och berätta vad du önskar. Det kan vara allt från skönhetsprodukter och skor, till lunch och fika. Låt oss hjälpa dig med din shopping! 

  Läs mer