Aktuellt

 • Christmas Kick Off Dec 1st

  I's a holiday happening! Invig julen med vänner och kollegor i MOOD Stockholm. Bra erbjudanden, goda tilltugg och härlig stämning. Adventskasse till dig som handlar för över 500 kr. Varmt välkommen torsdag 1 december kl. 16-19. 

  Läs mer
 • Bowls, ramen & rolls hos nyöppnade DIN-DIN Club

  Rulla in i världen av asian con-fusion. Hos DIN-DIN Club i MOOD hittar du bowls, ramen och rolls. Aldrig på sättet du förväntar dig, alltid med glädje. Här tillagas slow food, med en snabb service som både kan tas med som take away och ätas på plats tillsammans med klunkvänlig asiatisk dryck och cocktails på burk.

  Läs mer
 • 12 november invigs Stockholmsjul

  Snart tänds ljusbelysningen på flera platser i Stockholms innerstad – däribland Malmskillnadsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan. Den 12 november kan du uppleva hur vår huvudstad plötsligt blir lite ljusare igen. 

  Läs mer
 • Brödernas i MOOD

  Välkommen till nyöppnade Brödernas i MOOD! Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité serverade i restaurangmiljö. Lunch, brunch och middag för hela familjen, kompisgänget eller kollegorna.

  Läs mer
 • Premiär för RINKY DINKY

  RINKY DINKY öppnar nu sin första destination i Stockholm. Förutom accessoarer, vintage, customized vintage, customized military, re-stocked, re-owned & pre owned fashion erbjuder RINKY DINKY märken som Henrik Vibskov, Kenzo, Lutz Huelle, Allegri, Trussardi, Paul Smith, Blkdnm, Mads Nørgaard, Cohen, Stella Nova, Katharine hamnett, Cras, Juicy couture, Valerie, Armor lux, Emporio Armani. 

  Läs mer
 • Olli - ny italiensk restaurang på Jakobsbergsgatan

  Jakobsbergsgatan fått tillskott i form av en ny italiensk restaurang. Olli specialiserar sig på autentisk italiensk mat, främst från södra Italien. Konceptet är "kom tidigt och stanna sent" - ät italiensk mat i kombination med ett imponerande urval av viner. Sitt i den vackra cocktailloungen och ta en drink medan du lyssnar på musik som utvecklas under natten. 

  Läs mer
 • Avsnitt 53: My summer MOOD

  Nu är det sommar i MOOD och midsommar står runt hörnet. I veckans avsnitt av MOOD Live är vi på plats på underbara ChouChou's fantastiska takterass. Vår programledare Sofia Kacim ska strax iväg på semester och med hjälp av experter från MOOD så får hon i sändning de bästa tipsen på sommarläsning, mode och hudvård att packa ner i semesterväskan. Se avsnittet live kl.18.00 den 21 juni.

  Läs mer
 • Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou

  Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.

  Läs mer
 • Avsnitt 52: At home in MOOD

  Våren är här och i veckans avsnitt har vi bjudit in älskade Jana Heinrici för ett fullspäckat inredningsavsnitt. Vilka trender gäller just nu och vilka är Janas bästa tips för att med små medel skapa vårkänslor i hemmet? Vi är live kl.18.00 den 24 maj! Efter sändningen så har vi ett litet shoppingevent hos Posh Living, vi bjuder på tilltugg och Jana ger sina bästa stylingtips mellan kl.18.30-19.30. Välkomna!

  Läs mer
 • Avsnitt 51: A Festive MOOD

  It's a festive MOOD! Denna vecka besöker vår programledare Sofia Kacim och matprofilen Amanda Wiger MOOD Districts nyinvigda sommargågata för att njuta av mat, dryck och musik under gatufesten som äger rum den 19-20 maj, då delar av MOOD's matutbud flyttar ut på Jakobsbergsgatan. Missa inte ett bubblande avsnitt från gatufesten, följ oss live kl.18 den 19 maj!

  Läs mer