Aktuellt

 • Avsnitt 53: My summer MOOD

  Nu är det sommar i MOOD och midsommar står runt hörnet. I veckans avsnitt av MOOD Live är vi på plats på underbara ChouChou's fantastiska takterass. Vår programledare Sofia Kacim ska strax iväg på semester och med hjälp av experter från MOOD så får hon i sändning de bästa tipsen på sommarläsning, mode och hudvård att packa ner i semesterväskan. Se avsnittet live kl.18.00 den 21 juni.

  Läs mer
 • Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou

  Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.

  Läs mer
 • Avsnitt 52: At home in MOOD

  Våren är här och i veckans avsnitt har vi bjudit in älskade Jana Heinrici för ett fullspäckat inredningsavsnitt. Vilka trender gäller just nu och vilka är Janas bästa tips för att med små medel skapa vårkänslor i hemmet? Vi är live kl.18.00 den 24 maj! Efter sändningen så har vi ett litet shoppingevent hos Posh Living, vi bjuder på tilltugg och Jana ger sina bästa stylingtips mellan kl.18.30-19.30. Välkomna!

  Läs mer
 • Avsnitt 51: A Festive MOOD

  It's a festive MOOD! Denna vecka besöker vår programledare Sofia Kacim och matprofilen Amanda Wiger MOOD Districts nyinvigda sommargågata för att njuta av mat, dryck och musik under gatufesten som äger rum den 19-20 maj, då delar av MOOD's matutbud flyttar ut på Jakobsbergsgatan. Missa inte ett bubblande avsnitt från gatufesten, följ oss live kl.18 den 19 maj!

  Läs mer
 • Jakobsbergsgatan blir färgstark sommargågata

  Jakobsbergsgatan i Stockholm City har utsetts till en sommargågata av Levande Stockholm i ett samarbete med AMF Fastigheter och bildar ett långt sammanhållet gångstråk tillsammans med Malmskillnadsgatan. Från maj till och med september är Jakobsbergsgatan smyckad med färgglada bänkar och grönskande växtlådor som tillsammans med de många uteserveringarna skapar en skön oas mitt i City. 

  Läs mer
 • Gatufest 19-20 maj

  GATUFEST MED MAT OCH MUSIK. JAKOBSBERGSGATAN 19-20 MAJ. Upplev vår sommargågata när restaurangerna flyttar ut och ta del av mat, dryck, musik & uteserveringar. Välkommen att fira in sommaren med oss! 

  Läs mer
 • Sju svenska varumärken med hållbarhetsfokus öppnar pop-up i MOOD

  Den 7 maj öppnar Sustainable pop-up i hos oss i MOOD Stockholm – en helt ny satsning som samlar sju varumärken inom mode, hemtextil, klädvård och smycken med hållbarhet som gemensam nämnare. Bolagen ägs och drivs av svenska entreprenörer som alla arbetar utefter ett tydligt fokus på hållbara arbetssätt och värderingar. Varumärkena är väletablerade online men för flera utgör pop-upen premiären för en fysisk butikslansering. 

  Läs mer
 • ADOORE öppnar pop-up i MOOD

  I samband med att ADOORE släpper sin fjärde sommarkollektion slår varumärket upp portarna till en ny pop-up butik hos oss i MOOD Stockholm den 18 april. 

  Läs mer
 • milajki POH!p Up Arcade i MOOD

  milajki Style FactOH!ry, Sveriges första Selfie Museum som har öppet på SPACE, öppnar nu ytterligare en pop up hos oss MOOD i Stockholm där du som besökare bland annat kan ta selfies, testa spelmaskiner och smaka enhörningsglassar, 3D-printad sockervadd samt, BOH!ba tea.

  Läs mer
 • MOOD Stockholm fyller 10 år

  Onsdag den 23 mars fyller MOOD Stockholm 10 år! Under våra jubileumsdagar den 23-26 mars är du varmt välkommen in till oss att ta del av musikunderhållning samt massor av trevliga aktiveringar och erbjudanden hos våra butiker och restauranger. Läs mer om dessa och vår jubileumskasse.

  Läs mer
 • Avsnitt 50: 10 years of MOOD

  MOOD fyller hela 10 år och veckans MOOD Live går därför i firandets tecken! Vi hänger på Boqueria som funnits i MOOD sedan start, men besöker även MOOD's senaste tillskott: Milajki. I veckans avsnitt får vi sällskap av en riktig favorit, MOOD's personal shopper Ariane där vi tillsammans utforskar hållbar stil och mode-inspiration. Hur klädde vi oss egentligen 2012 och hur skapar man en stil som håller i 10 år framåt?

  Läs mer