Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 25: Long Weekend MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är Amanda Wiger tillbaka! Tillsammans med Sofia Kacim testar de burgare på Vigårda och snackar med Jureskogs kökschef Kajsa Axbåge som delar med sig av sina bästa tips för att få till den perfekta burgaren.

 2. Avsnitt 24: MOOD Wedding Edition Part 2 Aktuellt

  I del 2/2 av MOOD Lives bröllopsspecial fokuserar bröllopsexperten Fanny Staaf på brudparet. Hur matchar man snyggast bröllopsklänningen med smink och hår? Är det värt att låta en frisör fixa barret även för en brudgum? Inspiration för bröllopsbuketten?

 3. Avsnitt 23: MOOD Wedding Edition Part 1 Aktuellt

  Bröllopsexperten Fanny Staaf guidar oss igenom klädkodsdjungeln och lär oss vad olika koder betyder. Hon ger smarta råd inför sommarens bröllop, tipsar om bröllopsgåvor och pratar även om bröllopsvett & etikett.

 4. Avsnitt 22: A Table For MOOD Please Aktuellt

  I veckans avsnitt välkomnar vi våren med Amanda Wiger. Tillsammans med Sofia Kacim kör de en “uteserverings-hop” i MOOD District. Det blir god mat, läskande dryck och vi får tips på hur man skapar en härlig aw-stämning.

 5. Avsnitt 21: Spring MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa Mathilda som får hjälp att uppdatera sin stil inför vårsäsongen. Dessutom delar MOOD Districts Personal Shopper Ariane med sig av sina bästa personliga stylingtips inför soligare tider.

 6. Avsnitt 20: Alexias MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live tar Alexia Kafkaletos med oss på en shoppingrunda i MOOD District. Hon delar sina mode- och skönhetsfavoriter och berättar vilka vår- och sommartrender hon ser fram emot allra mest.

 7. Avsnitt 19: Easter MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt är Jana Heinrici tillbaka för att påskpiffa och ge tips på härligt innehåll till påskägget. Dessutom har vi gömt ett härligt påskägg i sändningen som en uppmärksam tittaren har chansen att få hem.

 8. Avsnitt 18:MOOD at Home Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live går vi igenom övningar som hjälper till att hålla dig stark och frisk under hemarbetets nya förutsättningar.

 9. Avsnitt 17: MOOD In Full Bloom Aktuellt

  Veckans avsnitt av MOOD Live står i full blom när vi bland annat träffar Regeringsgatans blommor. Sofia Kacim får massor av bra tips – allt från hur du räddar trötta buketter till att välja växter som trivs på innerstads-balkongen.

 10. Avsnitt 16: In A Colorful MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live kommer Sofia Kacim att ta reda på hur vårens absolut färgstarkaste trender ser ut för i vår vågar vi ta oss an färg! Vi snackar också hår med gänget på The Hair Bar, makeup med Lyko och såklart får vi tips på snygga outfits av MOOD Districts Personal Shopper Ariane.

 11. Avsnitt 15: Spring Is In The MOOD Aktuellt

  För att lära oss mer om vårens kommande modetrender har vi MOODs Personal Shopper Ariane Aflalo till vår hjälp. Vi får också finbesök av Valerie Aflalo som visar den senaste kollektionen från – just det – Valerie.

 12. Avsnitt 14: We're In A Shopping MOOD Aktuellt

  I avsnitt 14 av MOOD Live får vi träffa den inspirerande Jana Heinrici igen. Den här gången tar hon med Sofia Kacim på en riktigt härlig shoppingtur i MOOD District. Om vi känner Jana rätt kan vi förvänta oss extra allt – från mode, mat till beauty och inredning!

 13. Avsnitt 13: MOOD Is In the Details Aktuellt

  Små detaljer kan göra hela skillnaden! I veckans avsnitt av MOOD Live får vi tips och råd av MOODs Personal Shopper Ariane som har benkoll på styling. Häng med Sofia Kacim och titta närmare på några av de bästa accessoarerna i MOOD District just nu.

 14. Avsnitt 12: Get ready with MOOD Aktuellt

  Hitta dina nya skönhetsrutiner men även det där lilla extra för att skämma bort dig själv. Titta på avsnittet för att få de smartaste tipsen för att du ska känna dig på topp!

 15. Avsnitt 11: Set the MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live tipsar influencern och inredaren Jana Heinrici om hur du med enkla knep kan ge ditt hem en uppdatering inför våren. Programledaren Sofia Kacim och Jana pratar om och tittar närmare på kommande säsongens färger och trender.

 16. Avsnitt 10: MOOD Mukbang Aktuellt

  I avsnitt 10 av MOOD Live får vi hänga med vår programledare Sofia Kacim som tillsammans med Rebecca Brage från kända Instagramkontot @Stockholmfood testar matutbudet i MOOD District.

 17. Avsnitt 9: New Year, New MOOD! Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 9 tar vi en närmare titt på vinter- och vårtrender med vår Personal Shopper Ariane Aflalo. Vad kan hängas undan, vad tar vi med oss och vilka är nyckelplaggen för den nya säsongen? Vi får också bra tips på hur du får dina plagg att hålla längre!

 18. Avsnitt 8: Re:Boot your MOOD Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 8 fokuserar vi på hälsa, lyfter de fantastiska möjligheterna för träning och välmående som ryms i MOOD District och får tips av bland andra Friskis & Svettis och Hart54 på hur man kan kicka igång det nya året – och sig själv.

 19. Avsnitt 7: Happy New MOOD! Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 7 tipsar vår Personal Shopper Ariane Aflalo om hur vi avrundar det gamla året och ringer in det nya med stil. Vi blir även bjudna på inspiration till festlig dukning för årets sista middag.

 20. Avsnitt 6: Wrap Up Your MOOD Aktuellt

  Kolla in MOOD Live avsnitt 6 där vi får tips om de bästa sista-minuten-klapparna! Och oroa dig inte, med vår servicetjänst MOOD SHOPPING SERVICE ser vi till att du hinner få hem alla dina julklappar före julafton, färdiginslagna och redo att läggas under granen.