Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 34: Summer MOOD Pt. 3 Aktuellt

  MOOD Districts personal shopper Ariane guidar oss igenom sommarens snyggaste outfits och accessoarer. Ett avsnitt som kommer få dig att skynda till stranden – eller after beachen!

 2. Snart öppnar ChouChou – En grön oas i MOOD Stockholm Aktuellt

  Till hösten 2021 öppnar ett nytt matkoncept i MOOD Stockholm – en plats som redan idag samlar flera älskade destinationer för mat och dryck. ChouChou kommer att vara en helt växtbaserad totalupplevelse från morgon till sen kväll.

 3. Avsnitt 33: Summer MOOD Pt. 2 Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live skålar vi in del två av Summer MOOD då vi testar läskande cocktails, mocktails och tilltugg hos några av MOOD Districts restauranger.

 4. Avsnitt 32: Summer MOOD Pt. 1 Aktuellt

  I MOOD Lives första semesterspecial vankas det sommarstyling med Alexia Kafkaletos – allt från hur du preppar och skyddar huden mot solens strålar till snygga sommarnsminkningar och accessoarer.

 5. Avsnitt 31: A Midsummer Night's MOOD Aktuellt

  I veckans drömska avsnitt av MOOD Live tipsar nyöppnade sömnspecialisterna Sleepacy om hur du får en god natts sömn och Regeringsgatans blommor pratar om allt från säsongens snittblommor till annan vacker dekor på midsommarbordet.

 6. Avsnitt 30: Midsummer MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt guidar hon dig till olika midsommaroutfits och accessoarer som passar till och så snackar vi måsten på midsommarbordet! Du får dessutom chans att vinna ett personal shopping-tlilfälle med Ariane Aflalo – och 3000 kronor att shoppa för!

 7. Få hjälp med sömnen hos Sleepacy Aktuellt

  Sleepacy vill hjälpa världens befolkning att sova bättre och först ut är vi svenskar. Den nya butiken är en sömndestination som kommer att erbjuda allt från sömnrådgivning, väckarklockor, avslappnande teer till sömntester och möjligheten att själv designa din säng. 

 8. Avsnitt 29: Jana's MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa med influencern Jana Heinrici på en fartfylld shoppingtur i MOOD Stockholm. Jana tar med oss till sina favoritbutiker, delar trendspaningar inför sommaren och visar sina personliga guldkorn som du just nu hittar i MOOD.

 9. Avsnitt 28: In The MOOD For Baking Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live besöker vi bageriet K-märkt Bokcafé där konditorn Alicia delar med sig av riktigt bra tips och tekniker hon lärt sig genom åren. Hon visar bland annat olika spritsmetoder för dekorering av bakverk och svarar på frågor direkt från chatten.

 10. Avsnitt 27: Happy Mother's MOOD Aktuellt

  Häng med Sofia Kacim när hon tar oss igenom MOOD Districts utbud av presenter och upplevelser med det där lilla extra inför mors dag. Från spabehandlingar till lyxiga treats, vi har det mesta för en lyckad mors dag.

 11. Avsnitt 26: Set the MOOD Outside Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är Jana Heinrici tillbaka. Tillsammans med Regeringsgatans blommor går hon igenom hur man snyggt och effektivt piffar uteplatsen och skapar sommarkänsla både inne och ute med hjälp av textilier, blommor och andra dekorativa ting.

 12. Avsnitt 25: Long Weekend MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är Amanda Wiger tillbaka! Tillsammans med Sofia Kacim testar de burgare på Vigårda och snackar med Jureskogs kökschef Kajsa Axbåge som delar med sig av sina bästa tips för att få till den perfekta burgaren.

 13. Avsnitt 24: MOOD Wedding Edition Part 2 Aktuellt

  I del 2/2 av MOOD Lives bröllopsspecial fokuserar bröllopsexperten Fanny Staaf på brudparet. Hur matchar man snyggast bröllopsklänningen med smink och hår? Är det värt att låta en frisör fixa barret även för en brudgum? Inspiration för bröllopsbuketten?

 14. Avsnitt 23: MOOD Wedding Edition Part 1 Aktuellt

  Bröllopsexperten Fanny Staaf guidar oss igenom klädkodsdjungeln och lär oss vad olika koder betyder. Hon ger smarta råd inför sommarens bröllop, tipsar om bröllopsgåvor och pratar även om bröllopsvett & etikett.

 15. Avsnitt 22: A Table For MOOD Please Aktuellt

  I veckans avsnitt välkomnar vi våren med Amanda Wiger. Tillsammans med Sofia Kacim kör de en “uteserverings-hop” i MOOD District. Det blir god mat, läskande dryck och vi får tips på hur man skapar en härlig aw-stämning.

 16. Avsnitt 21: Spring MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live får vi följa Mathilda som får hjälp att uppdatera sin stil inför vårsäsongen. Dessutom delar MOOD Districts Personal Shopper Ariane med sig av sina bästa personliga stylingtips inför soligare tider.

 17. Avsnitt 20: Alexias MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live tar Alexia Kafkaletos med oss på en shoppingrunda i MOOD District. Hon delar sina mode- och skönhetsfavoriter och berättar vilka vår- och sommartrender hon ser fram emot allra mest.

 18. Avsnitt 19: Easter MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt är Jana Heinrici tillbaka för att påskpiffa och ge tips på härligt innehåll till påskägget. Dessutom har vi gömt ett härligt påskägg i sändningen som en uppmärksam tittaren har chansen att få hem.

 19. Avsnitt 18:MOOD at Home Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live går vi igenom övningar som hjälper till att hålla dig stark och frisk under hemarbetets nya förutsättningar.

 20. Avsnitt 17: MOOD In Full Bloom Aktuellt

  Veckans avsnitt av MOOD Live står i full blom när vi bland annat träffar Regeringsgatans blommor. Sofia Kacim får massor av bra tips – allt från hur du räddar trötta buketter till att välja växter som trivs på innerstads-balkongen.