Sök inom

Sökresultat

 1. Tillbringa mer tid i köket under påsken Aktuellt

  Leilas General Store är som en sann dröm för dig som älskar att baka och laga mat! Här kan du hitta allt från förkläden, till rivjärn och ätbara dekorationer för cupcakes. Vi har varit där för att ta en närmare titt på utbudet och passade på att fråga Leila om recept som passar perfekt nu till påsk.

 2. Inred för vår och påsk med POSH Living Aktuellt

  Solen kikar fram, temperaturen stiger sakta men säkert och påsken väntar runt hörnet. Längs med rabatter och diken kryper vårtecknen upp och fåglarna kvittrar för fullt. Samtidigt spenderar många av oss just nu mer tid i hemmet, och kanske är det därför ett extra bra tillfälle just nu att låta påsken och våren få ta plats även hemma. Charlotta från POSH Living har här plockat fram några härliga favoriter som kanske kan inspirera vår-inredningen hemma hos dig!

 3. Fri hemleverans samma dag Aktuellt

  Nu lanserar vi en kostnadsfri service där du får hemleverans – direkt till dörren, redan samma dag. Du beställer enkelt genom att ringa till oss och berätta vad du önskar. Det kan vara allt från skönhetsprodukter och skor, till lunch och fika. Låt oss hjälpa dig med din shopping! 

 4. In the MOOD for FOOD Aktuellt

  Nu erbjuder ännu fler av våra restauranger take away och hemkörning! Kan du inte komma till oss så kommer vi gärna till dig, så att du kan njuta av MOOD Districts utbud hemma.

 5. Ansiktsvård i 3 enkla steg Aktuellt

  Ansiktsvård är alltid en bra idé, men det kan bli något som hamnar i kläm när tiden inte riktigt räcker till. Här tipsar Lynda från Lyko om tre grundläggande steg som ger goda resultat för din hy när vardagen blir stressig. 

 6. Med anledning av coronaviruset Aktuellt

  Just nu befinner vi oss alla i en ny situation, där det är viktigt att vi hjälps åt och följer information och riktlinjer från myndigheterna. Mood Stockholm håller öppet som vanligt men vi är extra noga med städningen och att rengöra ytor som många rör vid. Trivseln och säkerheten för våra besökare och vår personal det allra viktigaste för oss och vi fortsätter att följa utvecklingen av situationen nära. 

 7. Träning för alla Aktuellt

  Friskis & Svettis grundades 1978 och sedan dess har filosofin alltid varit att ge den som vill möjligheten att hitta lust till träning. Vi frågade Evelina och Stefan, som båda jobbar som PT på Friskis & Svettis City om sina bästa tips på hur du kommer igång med träningen.

 8. Panini Internazionale flyttar in hos Espresso House Aktuellt

  Nu kan du att ta del av Paninis matiga sortiment på Espresso House. Tillsammans förädlas Espresso House frukost- och lunchutbud och skapar ett ännu godare helhetserbjudande för gästerna.

 9. Inredning som håller i längden Aktuellt

  Hos #inspSTHLM följs inga trender – personlighet är alltid inne! Läs grundaren Anna Takashis hållbara inredningstips här.

 10. Vårens trendigaste accessoarer Aktuellt

  I MOOD Stockholm finns alla möjligheter att hitta den rätta accessoaren för just dig. Vi har valt ut några av våra favoriter som också följer vårens kommande trender.

 11. Den perfekta alla hjärtans dag-presenten Aktuellt

  Att det ska vara så svårt. Jag strosar runt i MOOD Stockholm och klämmer, känner, luktar och tänker. Bland alla fina saker som finns att köpa vill jag verkligen ha den perfekta alla hjärtans dag-presenten.

 12. Hamam i fem enkla steg – så gör du Aktuellt

  Hamam är en renande ritual för både kropp och själ som funnits i hundratals år. Koppla bort bruset från världen utanför och njut av en helande stund i fem steg med Rituals moderna hamam-produkter som är framtagna för att användas i hemmet. Läs hur du går tillväga här!

 13. En plats för det oväntade Aktuellt

  Dagen jag råkade kasta en croissant på mitt livs kärlek i MOOD Stockholm är nog fortfarande den bästa dagen i mitt liv. Tänk, om jag inte varit så outhärdligt korkad. Vad hade hänt då?

 14. Step Into the World of MOOD Aktuellt

  När du kliver in genom dörrarna till världen MOOD så är det nästan som att kliva in i en oas, mitt i stadskärnan.

 15. 6 detaljer som förgyller hemmet Aktuellt

  Är du på ständig jakt efter den där detaljen som får hemmet att kännas komplett? Som lyfter rummet till nästa nivå? Vi har pratat med inredningsbutiken Svenssons i Lammhult som valt ut några fina favoriter från sortimentet i MOOD Stockholm.

 16. Vilken är egentligen världens bästa burgare? Aktuellt

  Vi frågade bröderna Johan och Ludvig Jureskog vilka som är deras favoritrestauranger när det kommer till hamburgare (om de inte får välja sitt eget ställe).

 17. Träningsformen för dig med lite tid Aktuellt

  Januari är månaden när många känner att det är dags att skapa nya hälsosamma vanor, och i MOOD District finns många bra ställen att börja på. Bionic erbjuder en annorlunda och väldigt effektiv träning med hjälp av EMS. Vi pratade med Bionics Sverigechef Erik Axelsson för att ta reda på mer och vilka fördelarna är med att träna hos just dem. 

 18. Holy Greens: mot en mer hållbar värld Aktuellt

  Den populära salladsbarskedjan Holy Greens har onekligen något som efterfrågats länge och fortsätter att vara populärt: nyttiga och hållbara sallader med råvaror av hög kvalitet. Vi har pratat med Hille Bergell och Jenny Kapell från Holy Greens som berättar mer om Holy Greens historia.

 19. Träning i MOOD Aktuellt

  Rör du dig i MOOD District om dagarna men känner att du tränar alldeles för lite? Hos oss finns träningsformer för alla. Välkommen att inleda det nya året på bästa möjliga sätt!

 20. Julrean är igång! Aktuellt

  Nu börjar den efterlängtade julrean! Med nyårsafton runt hörnet välkomnar vi dig till oss i MOOD Stockholm för att fynda allt du ännu inte hunnit fixa inför nyår.