Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Premiär för RINKY DINKY Aktuellt

  RINKY DINKY öppnar nu sin första destination i Stockholm. Förutom accessoarer, vintage, customized vintage, customized military, re-stocked, re-owned & pre owned fashion erbjuder RINKY DINKY märken som Henrik Vibskov, Kenzo, Lutz Huelle, Allegri, Trussardi, Paul Smith, Blkdnm, Mads Nørgaard, Cohen, Stella Nova, Katharine hamnett, Cras, Juicy couture, Valerie, Armor lux, Emporio Armani. 

 2. Alexander Stutterheim öppnar Swedish Poetry Slow Store Aktuellt

  Med ekotänk, hantverk o giftfria material i fokus - nu har Swedish Poetry Slow Store öppnat hos i MOOD Stockholm.

 3. AMF Fastigheter och konstnären Siri Carlén smyckar Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Idag välkomnar AMF Fastigheter två skulpturer av konstnären Siri Carlén till Jakobsbergsgatan. Skulpturerna – som är en del i konstfestivalen Wallstreet Stockholm där AMF Fastigheter är partner – kommer att förbli ett bestående inslag i gatubilden. 

 4. Olli - ny italiensk restaurang på Jakobsbergsgatan Aktuellt

  Jakobsbergsgatan fått tillskott i form av en ny italiensk restaurang. Olli specialiserar sig på autentisk italiensk mat, främst från södra Italien. Konceptet är "kom tidigt och stanna sent" - ät italiensk mat i kombination med ett imponerande urval av viner. Sitt i den vackra cocktailloungen och ta en drink medan du lyssnar på musik som utvecklas under natten. 

 5. Avsnitt 53: My summer MOOD Aktuellt

  Nu är det sommar i MOOD och midsommar står runt hörnet. I veckans avsnitt av MOOD Live är vi på plats på underbara ChouChou's fantastiska takterass. Vår programledare Sofia Kacim ska strax iväg på semester och med hjälp av experter från MOOD så får hon i sändning de bästa tipsen på sommarläsning, mode och hudvård att packa ner i semesterväskan. Se avsnittet live kl.18.00 den 21 juni.

 6. Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou Aktuellt

  Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.

 7. Avsnitt 52: At home in MOOD Aktuellt

  Våren är här och i veckans avsnitt har vi bjudit in älskade Jana Heinrici för ett fullspäckat inredningsavsnitt. Vilka trender gäller just nu och vilka är Janas bästa tips för att med små medel skapa vårkänslor i hemmet? Vi är live kl.18.00 den 24 maj! Efter sändningen så har vi ett litet shoppingevent hos Posh Living, vi bjuder på tilltugg och Jana ger sina bästa stylingtips mellan kl.18.30-19.30. Välkomna!

 8. Avsnitt 51: A Festive MOOD Aktuellt

  It's a festive MOOD! Denna vecka besöker vår programledare Sofia Kacim och matprofilen Amanda Wiger MOOD Districts nyinvigda sommargågata för att njuta av mat, dryck och musik under gatufesten som äger rum den 19-20 maj, då delar av MOOD's matutbud flyttar ut på Jakobsbergsgatan. Missa inte ett bubblande avsnitt från gatufesten, följ oss live kl.18 den 19 maj!

 9. Jakobsbergsgatan blir färgstark sommargågata Aktuellt

  Jakobsbergsgatan i Stockholm City har utsetts till en sommargågata av Levande Stockholm i ett samarbete med AMF Fastigheter och bildar ett långt sammanhållet gångstråk tillsammans med Malmskillnadsgatan. Från maj till och med september är Jakobsbergsgatan smyckad med färgglada bänkar och grönskande växtlådor som tillsammans med de många uteserveringarna skapar en skön oas mitt i City. 

 10. Gatufest 19-20 maj Aktuellt

  GATUFEST MED MAT OCH MUSIK. JAKOBSBERGSGATAN 19-20 MAJ. Upplev vår sommargågata när restaurangerna flyttar ut och ta del av mat, dryck, musik & uteserveringar. Välkommen att fira in sommaren med oss! 

 11. Sju svenska varumärken med hållbarhetsfokus öppnar pop-up i MOOD Aktuellt

  Den 7 maj öppnar Sustainable pop-up i hos oss i MOOD Stockholm – en helt ny satsning som samlar sju varumärken inom mode, hemtextil, klädvård och smycken med hållbarhet som gemensam nämnare. Bolagen ägs och drivs av svenska entreprenörer som alla arbetar utefter ett tydligt fokus på hållbara arbetssätt och värderingar. Varumärkena är väletablerade online men för flera utgör pop-upen premiären för en fysisk butikslansering. 

 12. ADOORE öppnar pop-up i MOOD Aktuellt

  I samband med att ADOORE släpper sin fjärde sommarkollektion slår varumärket upp portarna till en ny pop-up butik hos oss i MOOD Stockholm den 18 april. 

 13. Fantastisk ramen och autentiska asiatiska smaker - nu öppnar Sin Ramen Aktuellt

  Den 19 april öppnar den nya asiatiska restaurangsatsningen Sin Ramen Lounge i MOOD District. Grundarna utlovar inte bara en fantastisk ramen och autentiska asiatiska smaker, utan har även ambitionen att erbjuda Nordens största sortiment av japansk sake. Allt i en miljö inspirerad av underground Tokyo.

 14. milajki POH!p Up Arcade i MOOD Aktuellt

  milajki Style FactOH!ry, Sveriges första Selfie Museum som har öppet på SPACE, öppnar nu ytterligare en pop up hos oss MOOD i Stockholm där du som besökare bland annat kan ta selfies, testa spelmaskiner och smaka enhörningsglassar, 3D-printad sockervadd samt, BOH!ba tea.

 15. MOOD Stockholm fyller 10 år Aktuellt

  Onsdag den 23 mars fyller MOOD Stockholm 10 år! Under våra jubileumsdagar den 23-26 mars är du varmt välkommen in till oss att ta del av musikunderhållning samt massor av trevliga aktiveringar och erbjudanden hos våra butiker och restauranger. Läs mer om dessa och vår jubileumskasse.

 16. Avsnitt 50: 10 years of MOOD Aktuellt

  MOOD fyller hela 10 år och veckans MOOD Live går därför i firandets tecken! Vi hänger på Boqueria som funnits i MOOD sedan start, men besöker även MOOD's senaste tillskott: Milajki. I veckans avsnitt får vi sällskap av en riktig favorit, MOOD's personal shopper Ariane där vi tillsammans utforskar hållbar stil och mode-inspiration. Hur klädde vi oss egentligen 2012 och hur skapar man en stil som håller i 10 år framåt?

 17. Avsnitt 49: Live your best MOOD Aktuellt

  MOOD Live är tillbaka! Vi kickstartar riktigt sportigt med besök hos MOOD Stockholm Indoor Golf. Kolla in när Sofia slår ut och häng sedan med på nedvarvning hos Sleepacy där vi delar grymma tips på hur du når din drömsömn.

 18. Avsnitt 48: A Very Merry MOOD Aktuellt

  I nästa MOOD Live bjuder vi in våra underbara profiler Jana Heinrici, Alexia Kafkaletos, Amanda Wiger och Ariane Aflalo. I en härlig julstudio på plats i MOOD Stockholm kommer de prata om allt som hör julen till – julklappstips, bakning och gemenskap.

 19. Nu öppnar ChouChou – En ny växtbaserad destination för matälskare Aktuellt

  Nu öppnar ett innovativt och efterlängtat matkoncept i MOOD Stockholm. Restaurang ChouChou slår upp dörrarna med ambitionen att servera växtbaserad mat i absolut toppklass. Restaurangsatsningen är unik i sitt slag och blir ett ypperligt tillskott till handelsplatsens redan väletablerade krogutbud.

 20. Avsnitt 47: In A ChouChou MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt smiter vi in bakom kulisserna på restaurang ChouChou som snart slår upp dörrarna i MOOD Stockholm. Förutom att provsmaka delar ur deras helt växtbaserade meny lagar vi mat tillsammans med Gustav "Jävligt Gott" Johansson som är kulinarisk ledare för restaurangen. Det vill du INTE missa!