Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 48: A Very Merry MOOD Aktuellt

  I nästa MOOD Live bjuder vi in våra underbara profiler Jana Heinrici, Alexia Kafkaletos, Amanda Wiger och Ariane Aflalo. I en härlig julstudio på plats i MOOD Stockholm kommer de prata om allt som hör julen till – julklappstips, bakning och gemenskap.

 2. Nu öppnar ChouChou – En ny växtbaserad destination för matälskare Aktuellt

  Nu öppnar ett innovativt och efterlängtat matkoncept i MOOD Stockholm. Restaurang ChouChou slår upp dörrarna med ambitionen att servera växtbaserad mat i absolut toppklass. Restaurangsatsningen är unik i sitt slag och blir ett ypperligt tillskott till handelsplatsens redan väletablerade krogutbud.

 3. Avsnitt 47: In A ChouChou MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt smiter vi in bakom kulisserna på restaurang ChouChou som snart slår upp dörrarna i MOOD Stockholm. Förutom att provsmaka delar ur deras helt växtbaserade meny lagar vi mat tillsammans med Gustav "Jävligt Gott" Johansson som är kulinarisk ledare för restaurangen. Det vill du INTE missa!

 4. Avsnitt 46: MOOD Over Aktuellt

  I nästa MOOD Live kommer en lycklig vinnare att få en total glam up med hjälp av MOOD Stockholms Personal Shopper Ariane Aflalo. Hår, make och klädsel kommer stylas baserat på vinnarens önskemål om en ny look.

 5. Ät hälsosamt på nya Colorfield! Aktuellt

  Colorfield har precis öppnat hos oss i MOOD Stockholm och på den nya restaurangen finns en bred meny med näringstäta och färgglada luncher, minimåltider, smoothies och shots!

 6. Avsnitt 45: Make My MOOD Aktuellt

  Influencern Alexia Kafkaletos tillbaka för att välja ut sin perfekta höstoutfit – och den här gången kommer hon behöva hjälp från er tittare! Var med och rösta på hennes olika val direkt i sändningen.

 7. Golfa i MOOD Stockholm Aktuellt

  Nu har Indoor Golf Group som är Sveriges största aktör för inomhusgolf öppnat upp MOOD Stockholm Indoor Golf hos oss i MOOD Stockholm. På plan 2 finns nu 5 st TrackMan 4-simulatorer och 1 st PuttView, båda teknikerna är det bästa som finns på marknaden i respektive gren.

 8. Avsnitt 44: Jana Sets the MOOD Aktuellt

  I nästa MOOD Live är Jana Heinrici tillbaka, redo att dela inspiration för höstens härligaste vardagsrum. Hon kommer styla upp en egen yta i MOOD Stockholm och ge tips och råd för hur man får till det lilla extra där hemma.

 9. Avsnitt 43: MOOD Hopping Aktuellt

  I nästa avsnitt av MOOD Live food hoppar vi bland MOOD Districts matställen med Amanda Wiger och Sofia Kacim! Tillsammans testar de matrutten "Hungry Hearts" som är en del av MOOD Districts Food Hopping-event 7–16 oktober. Det blir sushi från Manga, nudlar från Icha Icha och massa gott från ICANDERs.

 10. Avsnitt 42: Lindas MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live liveshoppar vi med 10% på allt från LYKO. Linda tar med oss på en sista shoppingrunda bland sina personliga favoriter i MOOD District och vi avslöjar vem som kommer ta över programledarrollen för MOOD Live i höst.

 11. Avsnitt 41: Molto Bene MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är det pizzafokus med 18|89 Fast Fine Pizza. Vi tävlar ut en middag för två, får massor med inspiration om spännande toppings samt lär oss massa knep om hur vi bäst kan uppnå restaurangkvalitet från hemmaköket.

 12. Avsnitt 40: Denim MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt snackar vi om hur du hittar rätt passform, klassiska looks och vad som trendar inom denim just nu. Dessutom visar MOOD Districts Personal Shopper Ariane upp hur du enkelt går från en kontorslook till en festlook utan att behöva byta jeans!

 13. Avsnitt 39: A Sweet MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live följer vi med på en rundtur bland MOOD Districts sötaste destinationer. Det bjuds på lakritsprovning hos Lakritsroten, bull-bonanza hos Bröd & Salt och grymma baktips från Leila’s General Store.

 14. Avsnitt 38: Beauty MOOD FW21 Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live inspireras vi av de senaste skönhetstrenderna hos MOOD Districts beauty-destinationer, får tips om höstens must-have produkter och visar hur du lyckas med oemotståndliga ögonbryn.

 15. Ordinarie öppettider från 1 september Aktuellt

  Nu återgår vi till ordinarie öppettider i MOOD Stockholm. Från och med den 1 september kommer handelsplatsens öppettider vara följande: Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-18 Söndagar: 11-17 Klicka dig vidare här för att läsa mer och ta del a…

 16. Gustav Johansson “Jävligt Gott” blir kulinarisk ledare på ChouChou! Aktuellt

  Vi har tidigare skrivit om ChouChou som kommer att öppna i MOOD Stockholm i höst. Nu kan vi också berätta att ChouChous kulinariska ledare blir Gustav Johansson, som startat och driver Sveriges största veganska matblogg "Jävligt Gott".

 17. Avsnitt 37: Interior MOOD FW21 Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 37 blir det en kär återträff med indredningsgurun Jana Heinrici. Hon visar upp höstens indreningsinspo, ger tips på hur du kan uppdatera hemmet och delar även med sig av sina spaningar och vad som väntas trenda och varför.

 18. Avsnitt 36: Fashion MOOD FW21 Aktuellt

  I MOOD Live avsnitt 36 smygstartar vi modehösten med vår egna personal shopper Ariane. Hon visar upp guldkorn från butikernas kommande kollektioner, tipsar om hur dina sommarplagg kan få sätta prägel på höstlooken och delar sina trendspaningar om höstens modemåsten.

 19. Avsnitt 35: Get in MOOD Aktuellt

  I avsnitt 35 av MOOD Live blir det kickstart efter semestern med besök hos både BECORE och Hart54 – två av MOOD Districts uppskattade träningsdestinationer.

 20. Avsnitt 34: Summer MOOD Pt. 3 Aktuellt

  MOOD Districts personal shopper Ariane guidar oss igenom sommarens snyggaste outfits och accessoarer. Ett avsnitt som kommer få dig att skynda till stranden – eller after beachen!