Sök inom

Sökresultat

 1. Skäm bort mamma på mors dag Aktuellt

  Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.

 2. Uppgradera din uteplats Aktuellt

  Nu när det är varmare ute passar det fint att ge uteplatsen lite extra kärlek. Vi har samlat några favoriter från både Svenssons i Lammhult och Posh Living som garanterat förhöjer umgänget i solen ute i den friska luften, oavsett om de…

 3. Pop-up 23-26 maj: Understatement Underwear Aktuellt

  Den 23-26 maj har underklädesmärket Understatement Underwear en pop-up hos oss i MOOD Stockholm, i conciergen på plan 3. Understatement Underwear skapar inspirerande underkläder av högsta kvalitet, som kombinerar både komfort och stil. Edgy och elegant, sportigt och bekvämt – allt kombinerat i ett och samma underklädesmärke.

 4. Lördagsklubb 18 maj: Sigrid Barany, kombucha-workshop och livemusik Aktuellt

  Lördag den 18 maj är det återigen dags för Lördagsklubb hos oss i MOOD Stockholm, mellan kl. 14-18 i conciergen på plan 3. Denna lördag är matinspiratören Sigrid Barany på plats och bjuder på pavlova, alkoholfria drinkar. Du har dessutom möjlighet att delta i kombucha-workshop samt lyssna till livemusik á Charlie King.

 5. Frozen Iced Tea - svalkande nyhet hos Starbucks Aktuellt

  Med sommaren på ingång presenterar Starbucks den svalkande, goda nyheten: Frozen Iced Tea, gjort på te som mixas med frukt och is till en läskande och svalkande dryck.

 6. Klänning för vårens fester Aktuellt

  Supererbjudande hos Hobbs! 20% rabatt på alla klänningar den 13 maj - 19 maj. Perfekt inför stundande studenttider, sommarfester och bröllop!

 7. Happy Day hos American Vintage Aktuellt

  Happy Day hos American Vintage den 15 maj! Firas med 30% på hela sortimentet. Bara på onsdag. Kom förbi butiken på plan 3. 

 8. Fyra tips på hur du skapar stämningsfull belysning på din uteplats Aktuellt

  Även om vi går mot ljusare tider är det lätt att glömma bort belysningen på uteplatsen. Därför bad vi Svenssons i Lammhult i MOOD Stockholm plocka ut sina favoriter för hur du får snyggt och stilrent ljus utomhus.

 9. Lördagsklubb 11 maj - Beauty bar med quick fix-stationer & livemusik Aktuellt

  På lördag mellan kl. 14-18 är det återigen dags för lördagsklubb hos oss i MOOD Stockholm. Liksom tidigare lördagar står Charlie King för underhållning i form av livemusik, som du under denna lördagsklubb kan avnjuta medan du får en quick fix i vår beauty bar.

 10. Pressfrihetens dag hos Pressbyrån Aktuellt

  Fredag den 3 maj är det Pressfrihetens dag och Pressbyrån uppmärksammar detta genom att ha 50% på alla tidningar! Kom förbi och passa på att fylla på tidningshyllan hemma eller på kontoret. Du hittar Pressbyrån på plan 1 i MOOD Stockho…

 11. Lördagsklubb 4 maj - Yoga/Cava & livemusik Aktuellt

  På lördag mellan kl. 14-18 är det återigen dags för lördagsklubb hos oss i MOOD Stockholm. Charlie King står även denna lördag för underhållning i form av livemusik. Vi gästas även av succékonceptet Yoga/Cava som bjuder på en mix av yoga, alkoholfritt bubbel och terapi.

 12. Redo för sommarens läckraste nyhet? Aktuellt

  På fredag kl. 11.30 lanserar Lakritsroten en saltlakritsmjukglass i samarbete med glasstillverkaren Fryst på Kungsholmen! 

 13. Semana de Verduras - Grönsaksvecka hos Boqueria Aktuellt

  Boqueria hyllar årets vårprimörer genom att mellan den 6-9 maj, ersätta de klassiska spanska tapasrätterna som vanligtvis serveras, med vegetariska rätter i grön tappning.

 14. Premiär för MOODs Lördagsklubb Aktuellt

  Något att smaka, göra och uppleva - välkommen lördagsklubb i MOOD Stockholm! Premiär nu på lördag den 27 april.

 15. After Work hos The Terrace 26/4 Aktuellt

  På fredag den 26 april mellan kl. 16-19 bjuder The Terrace Stockholm in till sin populära After Work - denna gång i den nya butiken hos oss i MOOD District, på Malmskillnadsgatan 42. Klicka här för att läsa mer och OSA.

 16. Testa storsäljaren hos Mini Kasai Aktuellt

  Trött på påskmat? Kom förbi Mini Kasai och testa någon av sushirätterna eller storsäljaren Kimchi salmon poké bowl som du nu även kan välja att få med svart ris!

 17. Limited edition-bågar hos Ai Aktuellt

  Nyhet hos Ai Eyewear - limited edition-bågar i form av de två nya modellerna Fierce Cat och Vintage Cut. Kommer i fyra olika färger vardera och finns nu i butik. Kom förbi och prova de nya bågarna och boka en gratis synundersökning!

 18. CHADÔ - NYHET HOS RITUALS Aktuellt

  Ny limited edition-serie hos Rituals - Ritual of Chadô, inspirerad av en anrik japansk teceremoni och med en doft av matcha och uppfriskande bambu.

 19. Påsk är inte påsk utan lakrits Aktuellt

  Besök Lakritsroten och ge bort ett påskägg fyllt med chokladlakrits - utvalda favoriter i ett och samma påskägg. Ett måste inför påsken. Ge bort till någon annan eller unna dig själv!

 20. Nyhet: Posh Market Aktuellt

  Nu lanseras Posh Market hos oss i MOOD - ett nytt koncept från Posh Living. En levande miljö där du som kund kan hitta riktiga designfynd!