Sök inom

Sökresultat

 1. Ny butik i MOOD – #InspoSTHLM Aktuellt

  Välkommen till #InspoSTHLM, en kreativ hub en med fokus på samhällsfrågor som berör hållbarhet och miljö.

 2. Fem platser att besöka i Paris Aktuellt

  Just nu har vi tagit Paris in till MOOD. Men du kanske är in the MOOD för en resa till Paris? Då ska du kolla in våra fem bästa tips på vad du kan göra nästa gång du besöker den franska huvudstaden här.

 3. Paris flyttar in i MOOD Stockholm Aktuellt

  Under hösten är det mycket som förändras. Luften blir krispigare, naturen ändrar färg och det efterlängtade höstmodet börjar ta form. I MOOD Stockholm sker förändringen likväl, och i takt med att hösten tränger sig på så flyttar Paris in hos oss.

 4. Trendrapport från catwalken Aktuellt

  Hösten närmar sig, och kanske är du sugen på att köpa något nytt till garderoben? I MOOD Stockholm finns det ett brett sortiment av kläder och accessoarer att välja från. Här har vi listat några av säsongens hetaste trender så att du kan hålla värmen med stil i höst.

 5. Ny konst i MOOD av Cajsa Wessberg Aktuellt

  I somras släppte Juicevarumärket Naked kampanjen Power.Full.City i MOOD med syftet att inspirera till kreativitet, hylla personliga uttryck och visa hur varje stad är unik.

 6. maxjenny! öppnar ny pop up-butik Aktuellt

  Nu öppnar den innovativa fashion- och printdesignern Maxjenny Forslund en färgsprakande pop up-butik: maxjenny! hos oss i MOOD Stockholm. I butiken i MOOD Stockholm finns brett utbud av märkets ikoniska kollektioner, bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.

 7. Följ med på outdoorcamp med Hart54 Aktuellt

  Nu har du möjlighet att boka plats inför Hart54s outdoorcamp i Vålådalen. Blanda träningen med friluftsliv och enastående fjällupplevelser. I 4 dagar får du chansen att testa olika aktiviter i och omkring Vålådalen. Aktiviteterna leds av erfarna guider som bidrar med sina erfarenheter.

 8. Rama in ditt ansikte rätt Aktuellt

  Har din syn ändrats, vill du ändra stil eller bara ha en förändring? Det finns många skäl till att du behöver eller vill ha ett par nya bågar. Idag har du fler valmöjligheter än någonsin. Tillsammans med Ai Eyewear i MOOD ger vi dig här tips på hur du ska tänka för just din stil och ansiktsform.

 9. Ny säsongssallad hos Holy Greens Aktuellt

  Sugen på något grönt och fräscht efter sommaren? Kom förbi och testa Holy Greens nya säsongsallad Holy Feta.

 10. Höstens bootcamp på Hart54 Aktuellt

  Kickstarta hösten hos Hart54 på Regeringsgatan 65! Under sex veckor tränar du två gånger i veckan tillsammans med D-flex. Utöver det så får du kompletterande träningsrekommendationer samt kostrådgivning och pepp av andra deltagare och din coach i en sluten community. 

 11. BOKA IN EN ROLIG HÖSTAKTIVITET: LAKRITSPROVNING Aktuellt

  Inled hösten med att boka in en rolig aktivitet med kollegorna eller vännerna. Höstens datum för lakritsprovning hos Lakritsroten i MOOD Stockholm finns nu ute.

 12. Så klär du dig festfint – avslappnat Aktuellt

  Är du bjuden på fest men osäker på hur du ska klä dig? Vår Personal Shopper Ariane har tagit fram tips på plagg som är perfekta för den lite mer avslappnade tillställningen.

 13. Så klär du dig snyggt och svalt i sommar Aktuellt

  Sommarvärmen letar sig fram! Ariane, vår egna personal shopper, tipsar om snygga, svala och bekväma outfits för hettan.

 14. Badsäsong! Aktuellt

  Sommarvärme och badsäsong! Leila's General Store har fyllt på med mängder av fina badmadrasser och tillbehör till sommarens badutflykter, semestrar och poolpartyn! Kom förbi och spana in utbudet i butiken hos oss på plan 3.

 15. Så klär du dig till sommarens finaste fester Aktuellt

  Det är något magiskt med att klä upp sig för sommarens fester. Vår egna personal shopper Ariane tipsar om snygga outfits och om hur du ska tänka kring klädseln till sommarens lite mer formella tillställningar.

 16. Hur du lyckas med blomsterkransen Aktuellt

  Tillsammans med Regeringsgatans Blommor har vi gjort en guide för hur du lyckas med sommarens alla blomsterkranser. Lär dig alla knepen i videon.

 17. In The MOOD For Summer Sale Aktuellt

  Sommaren är äntligen här, och för många väntar ledigheten runt hörnet. På MOOD kan du redan nu handla semesterkläder och andra produkter som förhöjer din sommar, till ett lägre pris.

 18. Nyheter från Caroline Svedbom Aktuellt

  Nu har MOOD Details fått in Caroline Svedboms Resort Collection - en ny kollektion med vackra, snäckinspirerande smycken. Förgyll sommaren med guld och bärnstensfärgad Swarovski. 

 19. Plocka din egen sallad hos Bröd & Salt Aktuellt

  Passa på att köpa med lunch att äta ute i solen under kommande sommardagar! Besök Bröd & Salt's fräscha salladsbar och plocka ihop din egen sallad - precis så som du vill ha den. Finns garanterat något för alla att fylla salladen med! 

 20. Skäm bort mamma på mors dag Aktuellt

  Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.