Sök inom

Sökresultat

 1. In the MOOD for FOOD Aktuellt

  Nu erbjuder ännu fler av våra restauranger take away och hemkörning! Kan du inte komma till oss så kommer vi gärna till dig, så att du kan njuta av MOOD Districts utbud hemma.

 2. Panini Internazionale flyttar in hos Espresso House Aktuellt

  Nu kan du att ta del av Paninis matiga sortiment på Espresso House. Tillsammans förädlas Espresso House frukost- och lunchutbud och skapar ett ännu godare helhetserbjudande för gästerna.

 3. Vilken är egentligen världens bästa burgare? Aktuellt

  Vi frågade bröderna Johan och Ludvig Jureskog vilka som är deras favoritrestauranger när det kommer till hamburgare (om de inte får välja sitt eget ställe).

 4. Träningsformen för dig med lite tid Aktuellt

  Januari är månaden när många känner att det är dags att skapa nya hälsosamma vanor, och i MOOD District finns många bra ställen att börja på. Bionic erbjuder en annorlunda och väldigt effektiv träning med hjälp av EMS. Vi pratade med Bionics Sverigechef Erik Axelsson för att ta reda på mer och vilka fördelarna är med att träna hos just dem. 

 5. Träning i MOOD Aktuellt

  Rör du dig i MOOD District om dagarna men känner att du tränar alldeles för lite? Hos oss finns träningsformer för alla. Välkommen att inleda det nya året på bästa möjliga sätt!

 6. Ljuset som lyser upp Stockholm Aktuellt

  Snart tänds ljusbelysningen på flera platser i Stockholms innerstad – däribland Malmskillnadsgatan, Regeringsgatan och Jakobsbergsgatan. Den 16 november kan du uppleva hur vår huvudstad plötsligt blir lite ljusare igen.

 7. Följ med på outdoorcamp med Hart54 Aktuellt

  Nu har du möjlighet att boka plats inför Hart54s outdoorcamp i Vålådalen. Blanda träningen med friluftsliv och enastående fjällupplevelser. I 4 dagar får du chansen att testa olika aktiviter i och omkring Vålådalen. Aktiviteterna leds av erfarna guider som bidrar med sina erfarenheter.

 8. Höstens bootcamp på Hart54 Aktuellt

  Kickstarta hösten hos Hart54 på Regeringsgatan 65! Under sex veckor tränar du två gånger i veckan tillsammans med D-flex. Utöver det så får du kompletterande träningsrekommendationer samt kostrådgivning och pepp av andra deltagare och din coach i en sluten community. 

 9. After Work hos The Terrace 26/4 Aktuellt

  På fredag den 26 april mellan kl. 16-19 bjuder The Terrace Stockholm in till sin populära After Work - denna gång i den nya butiken hos oss i MOOD District, på Malmskillnadsgatan 42. Klicka här för att läsa mer och OSA.

 10. NYHET: The Terrace i MOOD District Aktuellt

  Nyhet i kvarteret! Nu har The Terrace nya butik öppnat på Malmskillnadsgatan 42. En butik med herrkläder från tidlösa och starka varumärken som bland annat Stone Island, Maison Kitsuné, C.P Company, Paul Smith, Helmut Lang, Ami Paris, Bally och Aspesi. Varmt välkommen förbi butiken och ta del av det öppningserbjudande som gäller april ut.