Sök inom

Sökresultat

 1. Följ med på outdoorcamp med Hart54 Aktuellt

  Nu har du möjlighet att boka plats inför Hart54s outdoorcamp i Vålådalen. Blanda träningen med friluftsliv och enastående fjällupplevelser. I 4 dagar får du chansen att testa olika aktiviter i och omkring Vålådalen. Aktiviteterna leds av erfarna guider som bidrar med sina erfarenheter.

 2. Höstens bootcamp på Hart54 Aktuellt

  Kickstarta hösten hos Hart54 på Regeringsgatan 65! Under sex veckor tränar du två gånger i veckan tillsammans med D-flex. Utöver det så får du kompletterande träningsrekommendationer samt kostrådgivning och pepp av andra deltagare och din coach i en sluten community. 

 3. After Work hos The Terrace 26/4 Aktuellt

  På fredag den 26 april mellan kl. 16-19 bjuder The Terrace Stockholm in till sin populära After Work - denna gång i den nya butiken hos oss i MOOD District, på Malmskillnadsgatan 42. Klicka här för att läsa mer och OSA.

 4. NYHET: The Terrace i MOOD District Aktuellt

  Nyhet i kvarteret! Nu har The Terrace nya butik öppnat på Malmskillnadsgatan 42. En butik med herrkläder från tidlösa och starka varumärken som bland annat Stone Island, Maison Kitsuné, C.P Company, Paul Smith, Helmut Lang, Ami Paris, Bally och Aspesi. Varmt välkommen förbi butiken och ta del av det öppningserbjudande som gäller april ut.

 5. Yoga hos Hart54 Aktuellt

  Ny yogaklass hos Hart54! 54 minuter hathayoga tillsammans med yogalärare Annika Berger. Ett pass med fokus på rörlighet för att komplettera och optimera den fysiska ansträngingen som din kropp utsätts för utanför mattan. Tisdagar och torsdagar kl. 10.

 6. AW HOS CAVABAREN Aktuellt

  Kom förbi Cavabaren på AW med kollegorna eller vännerna i veckan - fira allt som kan tänkas firas med cava, ostron och några av de goda tapasrätterna som finns på menyn.

 7. Snart öppnar BECORE i MOOD District Aktuellt

  BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu i mars öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, hos oss i MOOD District på Jakobsbergsgatan 34.

 8. Nu har Hart54 öppnat! Aktuellt

  Förra veckan slog den nya medlemsklubben Hart54 upp portarna! I den nyrenoverade träningslokalen på Regeringsgatan 65 ryms en stor lounge, PT-gym, HIIT-rum med Hartklasser, två behandlingsrum och en sal för PT-yoga, smallgroups och tester. Här kommer även David ”D-Flex” Seisay som driver Dflex Fitness hålla sina klasser. 

 9. Tips inför träningsåret 2019 Aktuellt

  In the MOOD for energy. Vi inledde året med att fokusera lite extra på hälsa, träning och skönhet. Kevin Triguero som är träningsinstruktör/PT, partner och marketing manager för BARRY’s Bootcamp i Stockholm, har delat med sig av tips på hur du gör 2019 till ditt bästa träningsår någonsin. 

 10. AW & middagserbjudande hos Yellow Aktuellt

  Ta med vännerna eller kollegorna på AW hos Yellow på Jakobsbergsgatan 23! Fantatiskt goda, välgjorda drinkar och dessutom ett riktigt bra erbjudande för alla middagssugna! Läs mer här.