Sök inom

Sökresultat

 1. AW HOS CAVABAREN Aktuellt

  Kom förbi Cavabaren på AW med kollegorna eller vännerna i veckan - fira allt som kan tänkas firas med cava, ostron och några av de goda tapasrätterna som finns på menyn.

 2. Snart öppnar BECORE i MOOD District Aktuellt

  BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu i mars öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, hos oss i MOOD District på Jakobsbergsgatan 34.

 3. Nu har Hart54 öppnat! Aktuellt

  Förra veckan slog den nya medlemsklubben Hart54 upp portarna! I den nyrenoverade träningslokalen på Regeringsgatan 65 ryms en stor lounge, PT-gym, HIIT-rum med Hartklasser, två behandlingsrum och en sal för PT-yoga, smallgroups och tester. Här kommer även David ”D-Flex” Seisay som driver Dflex Fitness hålla sina klasser. 

 4. Tips inför träningsåret 2019 Aktuellt

  In the MOOD for energy. Vi inledde året med att fokusera lite extra på hälsa, träning och skönhet. Kevin Triguero som är träningsinstruktör/PT, partner och marketing manager för BARRY’s Bootcamp i Stockholm, har delat med sig av tips på hur du gör 2019 till ditt bästa träningsår någonsin. 

 5. AW & middagserbjudande hos Yellow Aktuellt

  Ta med vännerna eller kollegorna på AW hos Yellow på Jakobsbergsgatan 23! Fantatiskt goda, välgjorda drinkar och dessutom ett riktigt bra erbjudande för alla middagssugna! Läs mer här.

 6. Prova på EMS-träning! Aktuellt

  Varför inte inleda året med att testa på något nytt? Besök Bionic på Regeringsgatan 54 och testa EMS-träning! Personlig träning kombinerat med elektronisk lågfrekvent muskelstimulering under ett högintensivt 20-minuterspass där du tränar hela kroppen.

 7. Ny medlemsklubb för träningsintresserade Aktuellt

  Den 11:e februari slår portarna upp till den nya medlemsklubben Hart54, med adressen Regeringsgatan 65. En unik träningsanlägginng med PT-gym, HIIT-rum med Hartklasser, två behandlingsrum och en sal för PT-yoga, smallgroups och tester. Läs mer om konceptet här.

 8. Ät rätt hos LETT Aktuellt

  Sugen på en grön och fräsch lunch? Besök LETT på Regeringsgatan 65. Det ska vara lätt att äta rätt!

 9. Kickstarta 2019 hos Barry's Aktuellt

  Kickstarta året med ett besök på Barry's Stockholm. För dig som ännu inte testat träningen finns ett härligt januarierbjudande - läs mer här.