Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Avsnitt 41: Molto Bene MOOD Aktuellt

  I veckans avsnitt av MOOD Live är det pizzafokus med 18|89 Fast Fine Pizza. Vi tävlar ut en middag för två, får massor med inspiration om spännande toppings samt lär oss massa knep om hur vi bäst kan uppnå restaurangkvalitet från hemmaköket.

 2. Gustav Johansson “Jävligt Gott” blir kulinarisk ledare på ChouChou! Aktuellt

  Vi har tidigare skrivit om ChouChou som kommer att öppna i MOOD Stockholm i höst. Nu kan vi också berätta att ChouChous kulinariska ledare blir Gustav Johansson, som startat och driver Sveriges största veganska matblogg "Jävligt Gott".

 3. Snart öppnar ChouChou – En grön oas i MOOD Stockholm Aktuellt

  Till hösten 2021 öppnar ett nytt matkoncept i MOOD Stockholm – en plats som redan idag samlar flera älskade destinationer för mat och dryck. ChouChou kommer att vara en helt växtbaserad totalupplevelse från morgon till sen kväll.

 4. Få hjälp med sömnen hos Sleepacy Aktuellt

  Sleepacy vill hjälpa världens befolkning att sova bättre och först ut är vi svenskar. Den nya butiken är en sömndestination som kommer att erbjuda allt från sömnrådgivning, väckarklockor, avslappnande teer till sömntester och möjligheten att själv designa din säng. 

 5. Planera ditt besök Aktuellt

  Nedan redovisar vi tider under veckans alla dagar då det som regel är mer respektive mindre människor i MOOD Stockholm. Du har därmed möjlighet att planera ditt besök genom att välja en tid och en besöksnivå som passar dig. 

 6. Nu öppnar Stutterheim / John Sterner Aktuellt

  Nu öppnar den internationellt etablerade designern Alexander Stutterheim en fysisk butik hos oss i MOOD Stockholm. Butiken Stutterheim/John Sterner blir den andra i sitt slag och den första i Stockholm att erbjuda John Sterners handstickade ekologiska tröjor och plädar i Ölandsull. 

 7. Sommarfräscha fötter Aktuellt

  Värmen är här och sandalerna åker fram. Nu är det dags att se över dina fötter och unna dig själv lite egentid! På Kronans Apotek finns allt du behöver för att göra en pedikyr hemma – här går vi igenom alla steg för steg.