Sök inom

Sökresultat

 1. Fri hemleverans samma dag Aktuellt

  Nu lanserar vi en kostnadsfri service där du får hemleverans – direkt till dörren, redan samma dag. Du beställer enkelt genom att ringa till oss och berätta vad du önskar. Det kan vara allt från skönhetsprodukter och skor, till lunch och fika. Låt oss hjälpa dig med din shopping! 

 2. Ansiktsvård i 3 enkla steg Aktuellt

  Ansiktsvård är alltid en bra idé, men det kan bli något som hamnar i kläm när tiden inte riktigt räcker till. Här tipsar Lynda från Lyko om tre grundläggande steg som ger goda resultat för din hy när vardagen blir stressig. 

 3. Träning för alla Aktuellt

  Friskis & Svettis grundades 1978 och sedan dess har filosofin alltid varit att ge den som vill möjligheten att hitta lust till träning. Vi frågade Evelina och Stefan, som båda jobbar som PT på Friskis & Svettis City om sina bästa tips på hur du kommer igång med träningen.

 4. Inredning som håller i längden Aktuellt

  Hos #inspSTHLM följs inga trender – personlighet är alltid inne! Läs grundaren Anna Takashis hållbara inredningstips här.

 5. Den perfekta alla hjärtans dag-presenten Aktuellt

  Att det ska vara så svårt. Jag strosar runt i MOOD Stockholm och klämmer, känner, luktar och tänker. Bland alla fina saker som finns att köpa vill jag verkligen ha den perfekta alla hjärtans dag-presenten.

 6. En plats för det oväntade Aktuellt

  Dagen jag råkade kasta en croissant på mitt livs kärlek i MOOD Stockholm är nog fortfarande den bästa dagen i mitt liv. Tänk, om jag inte varit så outhärdligt korkad. Vad hade hänt då?

 7. Step Into the World of MOOD Aktuellt

  När du kliver in genom dörrarna till världen MOOD så är det nästan som att kliva in i en oas, mitt i stadskärnan.

 8. 6 detaljer som förgyller hemmet Aktuellt

  Är du på ständig jakt efter den där detaljen som får hemmet att kännas komplett? Som lyfter rummet till nästa nivå? Vi har pratat med inredningsbutiken Svenssons i Lammhult som valt ut några fina favoriter från sortimentet i MOOD Stockholm.

 9. Holy Greens: mot en mer hållbar värld Aktuellt

  Den populära salladsbarskedjan Holy Greens har onekligen något som efterfrågats länge och fortsätter att vara populärt: nyttiga och hållbara sallader med råvaror av hög kvalitet. Vi har pratat med Hille Bergell och Jenny Kapell från Holy Greens som berättar mer om Holy Greens historia.

 10. Julrean är igång! Aktuellt

  Nu börjar den efterlängtade julrean! Med nyårsafton runt hörnet välkomnar vi dig till oss i MOOD Stockholm för att fynda allt du ännu inte hunnit fixa inför nyår.