Sök inom

Sökresultat

 1. Paris flyttar in i MOOD Stockholm Aktuellt

  Under hösten är det mycket som förändras. Luften blir krispigare, naturen ändrar färg och det efterlängtade höstmodet börjar ta form. I MOOD Stockholm sker förändringen likväl, och i takt med att hösten tränger sig på så flyttar Paris in hos oss.

 2. maxjenny! öppnar ny pop up-butik Aktuellt

  Nu öppnar den innovativa fashion- och printdesignern Maxjenny Forslund en färgsprakande pop up-butik: maxjenny! hos oss i MOOD Stockholm. I butiken i MOOD Stockholm finns brett utbud av märkets ikoniska kollektioner, bland annat starka accentplagg som lyfter en basoutfit, herr- och damkostymer för festbruk samt exklusiva cocktailklänningar.

 3. Ny säsongssallad hos Holy Greens Aktuellt

  Sugen på något grönt och fräscht efter sommaren? Kom förbi och testa Holy Greens nya säsongsallad Holy Feta.

 4. BOKA IN EN ROLIG HÖSTAKTIVITET: LAKRITSPROVNING Aktuellt

  Inled hösten med att boka in en rolig aktivitet med kollegorna eller vännerna. Höstens datum för lakritsprovning hos Lakritsroten i MOOD Stockholm finns nu ute.

 5. Badsäsong! Aktuellt

  Sommarvärme och badsäsong! Leila's General Store har fyllt på med mängder av fina badmadrasser och tillbehör till sommarens badutflykter, semestrar och poolpartyn! Kom förbi och spana in utbudet i butiken hos oss på plan 3.

 6. In The MOOD For Summer Sale Aktuellt

  Sommaren är äntligen här, och för många väntar ledigheten runt hörnet. På MOOD kan du redan nu handla semesterkläder och andra produkter som förhöjer din sommar, till ett lägre pris.

 7. Nyheter från Caroline Svedbom Aktuellt

  Nu har MOOD Details fått in Caroline Svedboms Resort Collection - en ny kollektion med vackra, snäckinspirerande smycken. Förgyll sommaren med guld och bärnstensfärgad Swarovski. 

 8. Plocka din egen sallad hos Bröd & Salt Aktuellt

  Passa på att köpa med lunch att äta ute i solen under kommande sommardagar! Besök Bröd & Salt's fräscha salladsbar och plocka ihop din egen sallad - precis så som du vill ha den. Finns garanterat något för alla att fylla salladen med! 

 9. Skäm bort mamma på mors dag Aktuellt

  Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.

 10. Uppgradera din uteplats Aktuellt

  Nu när det är varmare ute passar det fint att ge uteplatsen lite extra kärlek. Vi har samlat några favoriter från både Svenssons i Lammhult och Posh Living som garanterat förhöjer umgänget i solen ute i den friska luften, oavsett om de…