Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Nu har Hart54 öppnat! Artikel

  Förra veckan slog den nya medlemsklubben Hart54 upp portarna! I den nyrenoverade träningslokalen på Regeringsgatan 65 ryms en stor lounge, PT-gym, HIIT-rum med Hartklasser, två behandlingsrum och en sal för PT-yoga, smallgroups och tester. Här kommer även David ”D-Flex” Seisay som driver Dflex Fitness hålla sina klasser. 

 2. Barnklippning & teenday hos Nikita Hair Artikel

  Har du barn mellan 4-11 år? Hos Nikita Hair klipper sig barn mellan 4-11 år för endast 249 kr varje tisdag. För ungdomar mellan 12-16 år erbjuds rabatterat pris på klippning för 329 kr, varje onsdag.

 3. Säg hej till HAY Artikel

  Nu finns det omtyckta varumärket HAY hos Svenssons i Lammhult! Funktionell och estetisk inredning baserad på traditionell dansk design och kvalitet. Besök Svenssons i Lammhult för att se och ta del av fler produkter. 

 4. Elfordon och kvalitetströjor hos Lifestyle by Ecocruiser - Rosewall Artikel

  Besök Ecocruisers nya butik - Lifestyle by Ecocruiser - Rosewall. I butiken säljs elfordon i olika modeller - ett fossilfritt, miljövänligt transportmedel som kan användas i alla åldrar då fordonen inte kräver körkort. Här finns även fina kashmir- och merinoulltröjor från Rosewall, av högsta kvalitet och med optimal passform, samt pingis- och fussballbord för den som önskar ta en välförtjänt paus i shoppingen.

 5. 5-årsfirande i Leila's General Store Artikel

  På Alla hjärtans dag, torsdag den 14 februari, firar Leila's General Store 5 år hos oss i MOOD Stockholm! Detta firas med 25% rabatt på en valfri vara. Kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden, gäller ej på köksmaskiner eller presentkort. Leila finns dessutom på plats i butiken under dagen och hjälper till med att tipsa om sista minuten-presenter till Alla hjärtans dag. 

 6. In the MOOD for love Artikel

  Under Alla hjärtans dag den 14 februari firar vi genom att bjuda på alkoholfritt rosébubbel och macarons i conciergen på plan 3. Vi finns på plats kl. 11-19. Kom förbi och fira kärleken med oss och klicka vidare för att ta del av tips på fina gåvor.

 7. Presenttips inför Alla hjärtans dag Artikel

  I Mood Stockholm firar vi Alla hjärtans dag hela veckan lång, med massor av tips på fina presenter till den du håller kär i våra butiker. Klicka vidare för inspiration och erbjudanden! 

 8. Valentine's dinner hos Waipo eller Eat? Artikel

  Alla hjärtans dag närmar sig och vad passar inte bättre än fira med middag tillsammans med den du gillar lite extra? Missa inte alla hjärtans dag-erbjudandet hos Waipo och Eat Market!

 9. Tips inför träningsåret 2019 Artikel

  In the MOOD for energy. Vi inledde året med att fokusera lite extra på hälsa, träning och skönhet. Kevin Triguero som är träningsinstruktör/PT, partner och marketing manager för BARRY’s Bootcamp i Stockholm, har delat med sig av tips på hur du gör 2019 till ditt bästa träningsår någonsin. 

 10. Semmelhubb hos Bröd & Salt Artikel

  Semmelhubb hos Bröd & Salt på fredag den 8 februari! Kom förbi mellan kl. 11-13 och se chefsbagare Carlos spritsa semlorna på plats. Färskare semla kan man inte få! Dessutom till kanonpris. Tips till alla som älskar semlor!