Sök

Sök inom

Sökresultat

 1. Adventsbak med Leila Artikel

  I helgen är det dags för andra advent och Leila Lindholm har delat med sig av några favoritrecept inför adventsbaket. Leilas goda lussekatter, världens godaste smörkola och juliga chokladprickar! Klicka dig vidare för recept och inspiration!

 2. Nufferton pop-up Artikel

  För andra året i rad flyttar det uttrycksfulla pyjamas- och loungewear märket Nufferton in i MOOD. Besök deras pop-up i conciergen på plan 3 mellan den 10-12 december!

 3. LUNCHDEAL HOS YELLOW & YUC LATASIAN Artikel

  Fantastiska lunchdeals måndag 3/12 till fredag 7/12 hos Yellow och YUC Latasian! Passa på att ta med dig kollegorna för en god lunch hos restaurangerna på Jakobsbergsgatan!

 4. Häagen Dazs pop-up Artikel

  Onsdag den 5 december har Häagen-Dazs en pop-up hos oss, i conciergen på plan 3. Kom förbi och smaka årets Limited Winter Edition-glass, med smak av pepparkaka av pepparkaka och tiramisu!

 5. Personal Giver Artikel

  I jul har har du möjlighet att boka MOODs egen Personal Giver Ariane Aflalo! Boka in en shoppingsession med Ariane för hjälp och guidning med att hitta de perfekta julklapparna till dina nära och kära. Få alla dina julklappar gjorda på 3 h.

 6. Julinspirerade drinkar Artikel

  Jul-AW med goda, julinspirerade drinkar hos restaurangerna under vår första XMAS Thursday! Klicka här för mer inspiration.

 7. XMAS Thursdays Artikel

  Varje torsdag fram till jul är extra bra tillfällen att kombinera julklappsshopping med en AW hos oss. Varje vecka händer något utöver det vanliga, med utgångspunkt i conciergen på plan 3 (vid Posh Living).

 8. In the mood for giving Artikel

  Till den inredningsintresserade, den fåfänge, stilgurun, den petiga eller bara någon du tycker väldigt mycket om? I MOOD Stockholm kan du hitta de perfekta gåvorna till nästan vem som helst.

 9. Granbutiken Artikel

  Nu slår Granbutiken återigen upp portarna hos oss, för tredje året i rad! Välj ut en julgran i butiken så levereras den direkt till dörren.