Barry's Stockholm

BARRY'S grundades i West Hollywood 1998 och finns i flertalet storstäder, bland annat NYC, Miami, London, Dubai och numera också i Stockholm. Det är globalt ledande inom boutique gyms, alltså nischade träningsstudios, som ofta utöver träningen har ett starkt fokus på community och livsstil.

Träningen bygger på personlig träning i grupp, där 60 minuters träning fördelas jämnt mellan styrketräning och intervaller på löpband i en nattklubbsinspirerad omgivning. Tränarna planerar inför varje pass ett unikt träningsupplägg som följer det internationella konceptet för muskelgrupp beroende på veckodag. Det är en mycket effektiv träningsform som lyckas förflytta energin, glädjen och den glamorösa känslan från nattklubben till träningslokalen.

BARRY’S omtalas ofta som "The Best Workout in the World" och till konceptet hör även en loungeyta med tillhörande "Fuel Bar” där medlemmar kan förbeställa nyttiga smoothies som står serverade och klara efter det avslutade träningspasset. Bekvämligheter med välrenommerade hudvårdsprodukter och tillhörande handduksservice tillhör även BARRY’S internationella koncept.

Jakobsbergsgatan 21

Öppettider
Mån-ons: 06:15-21:30
Torsdag: 06:15-20:30
Fredag: 06:15-19:30
Lördag: 08:15-16.30
Söndag: 09:15-17.30