Yellow

En Speak Easy bar dit man bara hittar via köksingången är härligare än en lyxig klubb – och en drink blandad med precision av en passionerad bartender smakar godare än all dyr champagne i världen… så tänker Yellow.

Yellow är den första i Stockholm som inriktar sig på en ren produkt – kyckling och rotisseri i fokus. Vi är ett tight gäng som jobbar tillsammans, både med varandra och för gästen. När man, som vi fokuserar på en enda råvara så krävs det att jobba med råvaror man tror på, med leverantörer som tror på konceptet. Det har vi turen att få göra tillsammans med Hagby gård som jobbar för en hållbar ekologisk kycklinguppfödning och både för djuret och för naturen dom vistas i.

Vi jobbar med säsongsmässiga råvaror, med inspiration från hela världen och med respekt för djuret och tar därför hand om alla delar, vilket också syns i vår meny.

På Yellow vill vi förmedla en hemma hos känsla, där du kan få en saftig rotisserikyckling både 76 cm från kocken och i baren samtidigt som du avnjuter en välkomponerad cocktail.

I baren på Yellow jobbar vi för att lägga till den där extra kryddan för att både komplettera och lyfta fram gästens upplevelse ännu mer. Vi fokuserar på råvaror och teman som går ihop med maten och atmosfären på Yellow.

Allt spelar roll, vilken öl vi väljer, vilken läsk vi vill jobbar med, och hela vägen till vilka faktiska drinkar vi väljer att ta fram och spriten vi jobbar med. Vi vill leverera en känsla, något som gör hela din tid på Yellow till en upplevelse.

Jakobsbergsgatan 23

Mån-tis: 11-00
Ons-tor: 11-01
Fredag: 11-02
Lördag: 17-02
Söndag: Stängt