Fixa dig inför julens fester i Mood

Tiden runt jul och nyår är full av fester och aktiviteter med familj, vänner och kollegor. I MOOD kan du koppla av i julstressen och fixa dig inför årets jul- och nyårsfester. Kom till någon av våra skönhetssalonger och bli ompysslad.

Lite me-time är aldrig fel. Boka in dig på en lyxig quick-fix på Lyko där personalen hjälper dig med en lättare styling eller sminkning innan festen eller AW:n. Ett utmärkt sätt att ge sig själv en extra boost när julens måsten börjar dra igång på riktigt. Dessutom kan du boka enklare hudvårdsbehandlingar som gör din hy i toppform lagom till jul och nyår. Personalen på Lyko har alltid koll på de senaste trenderna och produkterna för hud och hår.

Fixa naglarna inför jul och nyår

Intensivt röda eller glittriga naglar? Eller kanske bara en lyxig fransk manikyr? Oavsett vad du föredrar får du hjälp att göra dina händer och fötter redo för inför årets firanden på Five Five Nails i MOOD.

Koppla av med en behandling i Mood

Passa på att släppa alla måsten och koppla av i julstressen inne hos Beauty and Spa som erbjuder skönhetsbehandlingar för hela kroppen. Alltifrån sockervaxning till massage och pedikyr. Ett perfekt sätt att varva ned eller piffa till dig inför årets största helg.

Fixa dina fransar och bryn

Se till att dina fransar och bryn är i form till julens festligheter. På Rapide Brow Bar kan du tråda ögonbrynen, färga bryn och fransar eller varför inte unna dig ett lash eller browlift. Ett snabbt och enkelt sätt att piffa till dig lagom till julhelgen.

Hela vårt utbud inom skönhet