4 lyxiga smårätter att testa hos Manga!

Med fokus på hälsosam mat och väl utvalda råvaror serverar Manga sin sushi på ett sätt som skiljer sig från traditionella sushirestauranger. Vi har kikat närmare på vad som finns på à la carte menyn! 

Sea star

Är du bara lite småhungrig? I så fall rekommenderar vi att välja rätten Sea star, bestående utav nigiri med flamberad lax som smälter i munnen. Rätten serveras med chilimajonnäs och Mangas egen chilisås. Såsen lagas efter ett hemligt recept och med ingredienser som chili och kryddor är den en riktig boost för immunförsvaret. 

Pris: 119 kr.

Gunkanmaki 

Den här rätten är inte en fröjd bara för ögat utan också för smaklökarna! I gurkan gömmer sig en krämig fiskröra toppad med två olika sorters rom. Bitarna serveras med chilimajonnäs och Mangas egen chilisås. 

Pris: 99 kr.

Temaki

Denna rätt består av en krispig strut gjord av nori (sjögräspapper) som fylls med olika texturer.Gurka, sallad och avokado ingår alltid och du väljer själv om du vill ha den serverad med lax, tonfisk eller scampi. 

Pris: 65 kr.

Yakimaki 

Yakimaki påminner om Gunkanmaki med sitt skal av krispig gurka, men innehållet är något helt annat! I denna rätt spelar det finstrimlade yakinikuköttet huvudrollen. Till det lite söta köttet serveras ingefära, wasabi och starka såser efter Mangas eget recept.

Pris: 99 kr.

Publicerad: