ADOORE öppnar pop-up i MOOD

I samband med att ADOORE släpper sin fjärde sommarkollektion slår varumärket nu upp portarna till en ny pop-up butik hos oss i MOOD Stockholm.

ADOORE är ett svenskt modevarumärke som skapar garderobshjältar med den kvinnliga siluetten i fokus. Visionen är att designa iögonfallande plagg som kvinnor alltid känner sig som den bästa versionen av sig själva i.

ADOORE grundades år 2017 av modeentrepenören Petra Tungården. Efter gedigen erfarenhet som chefredaktör på modemagasin och en lång karriär som stylist beslutade sig Petra för att följa sin passion för design. År av att ha letat efter den perfekta silhuetten resulterade i att hon själv ville skapa kläder med den mest smickrande passformen.

Butiken i MOOD kommer att genomsyras av en lättsam atmosfär och interiören kommer att gå i linje med varumärkets färgsprakande sommarkollektion. För att få till den önskade känslan har ADOORE tagit hjälp av inredaren Caroline Sandström.

Utbudet kommer att vara en härlig blandning av varumärkets otröttliga bästsäljare och hyllade nyheter. ADOORE strävar alltid efter att ha passformen och den kvinnliga siluetten i fokus, vilket är en röd tråd i alla kollektioner. Förutom klädförsäljning kommer butiken att bjuda in till härliga kundevent. Bland annat samarbetar ADOORE med Nail Democracy, som vid utvalda tillfällen kommer att göra manikyrer på kunder med ADOORE:s egna print som motiv. 

Sommarkollektionen kommer exklusivt säljs exklusivt på adoore.se och i pop-up butiken i MOOD Stockholm och har öppet mellan april och juli, med start 18 april. 

Du hittar butiken vid entrén Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan, mittemot Rodebjer. 

Publicerad: