Ansiktsmasker – Vilken passar dig?

Ta hand om din hy! Även fast mycket av vår tid spenderas hemma just nu betyder det inte att hudvården får glömmas bort. Vi frågade Lynda på Lyko om tips på ansiktsmasker för olika behov. Vilken blir din nya favorit?

Sheet masks som inte behöver tvättas bort efter applicering

Oozoo – 99 kr

En riktig fuktbomb med separat ampull som öppnas vid användning. På så sätt får produkten mycket längre hållbarhet. En sheet mask som passar bra för dig med torr hy.

Cremorlab  – 59 kr

Den här fuktmasken passar alla hudtyper och klarnar upp pigmentfläckar samtidigt som den ger ökad lyster. 

Peter Thomas Roth Cucumber Hydra Gel Eye Patches – 569 kr

Morgontrötta ögon? Testa i så fall dessa ögonpatches som placeras under ögat och ger en kylande effekt och hjälper till att reducera trötthetstecken som mörka ringar och fina linjer. 

Ansiktsmasker som sköljs av efter verkningstiden är slut

FILORGA oxygen glow mask – 395 kr

För dig som har lite tid men ändå vill ha maximal effekt från din ansiktsmask är denna från Filorga ett självklart val. På bara 10 minuter hjälper den till att motverka ojämnheter och fina linjer samtidigt som den återfuktar och lämnar efter ett härligt glow. 

Maria Åkerberg Face Mask Gentle – 249 kr

En djuprengörande och lugnande lermask som passar alla hudtyper. Den vita leran är berikad med eteriska oljor som är bra för ytliga blodkärl och minskar rodnader. 

Peter Thomas Roth Hungarian Thermal Water mask – 689 kr.

Den här ansiktsmasken återfuktar och motverkar fina linjer, livlös hy, ojämn hudton och struktur. Resultatet? En mer balanserad och ungdomlig hy.

Ansiktsmasker som ska lämnas kvar på huden

Babor Skinovage Foam Mask – 340 kr

Just nu upplever nog många av oss att våra händer är väldigt torra och kanske kan fuktmasken från Babor vara en räddning. Masken funkar nämligen på både händer och ansikte och passar alla hudtyper.

Maria Åkerberg Neroli Freshener – 299 kr

Okej, det här egentligen inte är en mask men den är ett riktigt bra komplement som kan appliceras flera gånger under dagen för att bibehålla fukt i huden. Spreja ansikte, dekolletage och händer. Går att använda ovanpå smink men kan även användas som ett ansiktsvatten. 

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask – 599 kr

Det här är en återfuktande ansiktsmask med kylande effekt och därför perfekt att använda som after sun eller efter rakning och peeling. Den snälla formulan verkar lugnande på huden och passar alla hudtyper.

Bonusprodukt!

Foreo UFO Mini är ett litet men kraftfullt verktyg som med hjälp av LED-ljus och värmeterapi i kombination med små pulseringar maximerar effekten av din ansiktsmask. På bara 90 sekunder kan du få spa-upplevelsen hemma i ditt eget badrum!

Foreo UFO Mini, 1195 kr

Ansiktsmask anpassad för UFO Mini, 229 kr per maskSer du något du gillar? Just nu kan du handla hemifrån och få dina varor hemlevererade samma dag. Läs mer här.

Publicerad: