Arianes tips inför jul & nyår

Vår Personal shopper Ariane Aflalo har handplockat sina favoriter i butikerna inför julafton och nyårsfesten. Bläddra ner för att inspireras och ta del av hennes tips på jul- och nyårsoutfits! 


Har du några tips på hur man kan klä sig på julafton?

Sustainable är den största trenden i år och detta kan man även tänka på när man planerar julaftonsoutfiten.

Den gröna outfiten (bild 1 och 2 nedan) är för de som vill slå på stort på julafton, samtidigt som man kan ha användning för plaggen senare. Grönt är en färg som passar året om och känns mest julig för att det är jul, men färgen funkar t.ex. toppen även under sommarhalvåret tillsammans med ljusa färger eller vitt. Satsa gärna på ett set som vi ser här - med kjol och polo. Då kan du använda polon tillsammans med andra underdelar och kjolen vid alla större festtillfällen, men med olika toppar.

Julen spenderar vi ofta med vår familj och nyår med våra vänner. Det är därför ett smart knep att köpa en topp som funkar både på julafton och på nyår, som man kan styla lite annorlunda vid de olika tillfällena. Ta t.ex. denna svarta topp från Gestuz (Sthlm Blvd) som kan stängas med en knapp till julafton och rockas lite mer öppen på nyår. Sätt till en julig kjol på julafton och en som känns mer party på nyår så är du hemma (bild 3 nedan). Smart, smidigt och sustainable!

I bild ovan: Polo, kjol och skor från Valerie (1995, 4295 respektive 1295 kr) och smycken: örhängen, halsband från Caroline Svedbom, Mood Details.

I bild ovan: Jacka från Hobbs (2295 kr), Kjol från Valerie (1995 kr), Topp från Gestuz, Sthlm Blvd (1095 kr).

 

Dina bästa stylingtips inför nyår?

Exempelvis kan man som jag nämnde ovan använda ett plagg både på julafton och nyår, bara stylat på lite olika sätt. På första bilden nedan är nyårslooken med samma blus från Gestuz fast stylad mer öppen, med en hint av en spetstriangelbh samt en annan kjol. Addera smycken som blingar och ha gärna något stort i öronen istället för halsband. Med en glammig, lite längre kjol och en partyväska så är du redo för ett nytt år och en härlig fest!

I bild ovan: Kjol och topp från Gestuz, Sthlm Blvd (1095 kr), Smycken från Mood Details.

Nedan är samma upplägg med fokus på på smycken i öronen för en snygg, lite glammigare look. Nyår innebär ofta en lång kväll med mycket mat och fest, så att välja en klänning som både är uppklädd men ändå bekväm är ett solklart val. Kör gärna på något med stretch så klarar du hela kvällen utan att behöva knäppa upp eller känna dig obekväm. 

I bild ovan: Klänning från Valerie (2695 kr), Smycken från Mood Details.

 

Foto: Viktor Norman (Instagram @viickish)

Publicerad: