Den perfekta julklappen

Den perfekta julklappen är inte lätt att hitta. Ofta tänker vi så det knakar, fiskar hos nära och kära för att luska ut vad som står högst på deras önskelistor, men har ändå svårt att hitta den där ultimata klappen. För att underlätta har vi plockat fram några av våra favoriter som du dessutom kan få inslagna och hemlevererade utan kostnad med vår personliga shoppingservice.

Svenssons i Lammhult Pläd

Vad passar bättre att ge bort än en mysig, varm pläd i vinter? Denna från Svenssons i Lammhult i fiskbensmönster och vävd i ren ull. Den perfekta mjuka klappen! 595 kr.

POSH Living Kruka

Alla drömmer vi väl om den här trendiga krukan inslagen i någon av klapparna adresserade till oss under granen? Krukan är vackert snäckformad och gjord av stengods med en glaserad insida från POSH Living998 kr.

Leila's General Store Kryddkvarn

Inget kök är komplett utan en riktig kryddkvarn, eller hur? Den här fina kryddkvarnen är från Masterclass i rosa lackerat trä och kommer med två knoppar (S) och (P) så du själv kan välja om du vill ha den till salt eller peppar! Den finns på Leila's General Store för 159 kr.

Presentkort från våra träningsanläggningar

Vad är ett nytt år utan ett nyårslöfte att börja träna igen eller hitta en ny träningsform? Hjälp dina nära och kära att uppfylla sina nyårslöften med ett presentkort hos något av våra gym: Barry's Stockholm, BECORE, Bionic, Hart54, Friskis & Svettis.

Scotch & Soda Handskar

Hjälp dina nära att hålla värmen i vinter med dessa snygga vinröda mockahandskar från Scotch & Soda! Lika snygga som bekväma och designade för “superior warmth” som de själva beskriver. 999 kr.

Lakritsroten presentpåsar

Ge bort en smakfylld klapp i år! Har du en lakritsälskande person i din närhet är vårt bästa julklappstips ett fint paketerat lakritskit från Lakritsroten. Kiten varierar i innehåll och smaker, och vill du hellre skapa ditt egna kit så hjälper personalen dig. Pris mellan 168 kr – 548 kr.

Akademibokhandeln Pocketböcker

Under julledigheten finns det få saker som är så mysigt som att krypa upp framför brasan och läsa en bra bok. Ge bort en helt ny värld eller två som mottagaren av din klapp får drömma sig bort i. Akademibokhandeln har klappar för alla, stora som små.

Publicerad: