Fars dag närmar sig – vi har presenttipsen!

Visste du att man i regel ärver fler gener från sin pappa? Även om båda föräldrarna såklart för sina gener vidare så får vi människor lite fler från pappan. Och kanske är du så lik din far att du vet precis vad han önskar sig på fars dag – men om du är lite osäker så har vi här några fina tips på saker du kan ge honom i fars dag-present!

Klocka från Daniel Wellington

Daniel Wellington Klocka

Den klassiska klockan från Daniel Wellington är perfekt att ge bort i fars dag-present. Vill man, så kan man köpa till olika band att byta mellan för varje tillfälle. En accessoar som lever länge!

Classic St. Mawes från Daniel Wellington, 1799 kronor.

 

Akademibokhandeln – En fin coffee-table bok

Akademibokhandeln bok

Något som aldrig slår fel är en fin coffee-table bok att lägga på vardagsrumsbordet. Perfekt som inredningsdetalj, och samtidigt något härligt att bläddra i från soffan!

 

En detalj till hemmet – Fotogenlampa från Posh Living

Posh Living, Fotogenlampa, Mood Stockholm

På Posh Living finns den trendiga fotogenlampan i olika storlekar, färger och prisklasser. En detalj som passar varje hem och är perfekt nu när mörkret kryper in. 

Fotogenlampan kostar från 198 kronor.

 

Skor från Myrqvist

Mood Stockholm, Myrqvist

Har du koll på skostorlek och din fars stil så är ett par skor från nyöppnade Myrqvist ett måste. Dessa prisvärda, handgjorda herrskor har en lång livslängd med en sula som kan bytas ut flera gånger! 

Oxfordskon Strömsö från Myrqvist börjar från 2199 kronor.

 

Skoputskit från MOOD Services by Mister Minit

Skoputs, Mood Services Mr Minit

Nu i slasktider kan skorna behöva en uppfräschning. MOOD Services by Mister Minit har kittet för ändamålet, ge far ett skoputs-kit så att skorna kan glänsa riktigt fint!

Skoputskitet består av skoborste 59 kronor, mockaborste 89 kronor, skokräm 99 kronor, läderbalsam 129 kronor och impregneringssprej 149 kronor.

 

Handskar från Scotch&Soda

Scotch&Soda, Mood Stockholm

I kallare tider är vi många som fryser om händerna, så ett par fina handskar från Scotch&Soda är både en praktisk och uppskattad present att ge bort.

Mönstrade skinnhandskar från Scotch&Soda kostar 799 kronor.

 

Kvalitetstid – En middag på restaurang

Mood, Restaurang, Fars dag

Om det känns svårt att hitta den perfekta prylen att ge bort som fars dag-present, varför inte ge honom kvalitetstid istället? Boka bord på någon av våra restauranger och bjud honom på en trevlig middag med världens bästa sällskap – du själv!

Besök någon av våra restauranger

1889 Fast Fine Pizza

Boqueria

EAT Market

Waipo

Cavabaren

Jureskogs

Yellow

Yuc Latasian

Vigårda

Publicerad: