Fyra tips på hur du skapar stämningsfull belysning på din uteplats

Även om vi går mot ljusare tider är det lätt att glömma bort belysningen på uteplatsen. Därför bad vi Svenssons i Lammhult i MOOD Stockholm plocka ut sina favoriter för hur du får snyggt och stilrent ljus utomhus.

PC Portable bordslampa

Den här bärbara och kompakta lampan, designad av Pierre Charpin för HAY, ger upp till åtta timmars belysning med det uppladdningsbara batteri. Den är stänksäker så den passar utmärkt för utomhusbruk men självklart även inomhus. Kostar 759 kr.

 

Balad bordslampa

Balad, designad av Tristan Lohner för Fermob, är en charmig liten lampa till balkongen eller den lilla trädgården. Ställ den på ett bord eller häng upp den i ett träd eller taket för att lysa upp uteplatsen. Finns i både stor och i liten storlek och i massor av olika färger. Kostar 890 kr.

 

Fatboy Edison

Fatboy Edison, designad av Alex Bergman för Fatboy, är en liten, tuff och bärbar lampa. Den ger ett milt men ändå kraftfullt sken som ger vilket utrymme som helst en mysig hemkänsla. Kostar 659 kr.

 

Circus ljusslinga från Star Trading

Den här enkla svarta ljusslingan passar utmärkt både till vardags och till fest. Häng upp den på balkongen för att skapa en mysig stämning året om, eller i ett träd när du har trädgårdsfest! Kostar 445 kr.

Publicerad: