Guide: uteserveringar

Det är något speciellt med sommarkvällarna i MOOD District. Slå dig ner på någon av uteserveringarna på Jakobsbergsgatan och njut av god mat och svalkande drycker i sällskap av någon du gillar. Blev Spanien-resan inställd? Besök Boqueria istället för att uppleva spanska delikatesser på hemmaplan. Sugen på en blixtvisit till den amerikanska södern? Luta dig tillbaka och dröm dig bort med menyn från Yellow i handen.

YUC LatAsian

Sätt dig ner bekvämt och njut av pulsen hos YUC LatAsian med en kall dryck i handen. Av maten kan du förvänta dig en riktigt smakexplosion med influenser från fyra länder i ett äventyr från Peru, Korea, Mexico och Japan. 

Läs mer här!

Yellow

Dröm dig bort till amerikanska södern och käka stans bästa fried popcorn chicken. Det är just kyckling som står i fokus hos Yellow, men självklart finns alternativ för både vegetarianen och veganen.

Läs mer här!

Cavabaren

På Cavabaren är det alltid något som händer! Sitt här en kväll och vi lovar att du inte får tråkigt. Namnet kanske får dig att tro att det bara serveras cava, men här finns många olika smårätter på menyn för dig som är hungrig. 

Läs mer här!

Vigårda

Idén bakom Vigårda är enkel – snabbmat med kvalité. Det är ett perfekt ställe för en avslappnad AW med kollegorna eller kompisar på en uteservering med mycket liv runtomkring. 

Läs mer här!

Boqueria

När du saknar det sydeuropeiska köket och käket från Spanien är det Boquerian du ska besöka. Upplev en helkväll på den mysiga uteserveringen med tapas i mängder i kombination med svalkande drycker.

Läs mer här!

Waipo

Europeisk bistro möter kinesisk fine dining – ett sätt att beskriva maten hos Waipo. Vi tycker dock att du ska uppleva den själv på den härliga uteserveringen på Jakobsbergsgatan.

Läs mer här!

EAT Garden

Välkommen till EAT Garden – här kan du njuta av street food med det kinesiska köket som inspiration i kombination med goda drinkar. Vid kyligare temperaturer fixar personalen tak och värme, allt för att du ska trivas oavsett väder!

Läs mer här!

Publicerad: