Gustav Johansson “Jävligt Gott” blir kulinarisk ledare på ChouChou!

Vi har tidigare skrivit om ChouChou som kommer att öppna i MOOD Stockholm i höst. En helt ny restaurang som kommer att bli en grön oas erbjudande fantastiskt god, växtbaserad mat. Nu kan vi också berätta att ChouChous kulinariska ledare blir Gustav Johansson, som startat och driver Sveriges största veganska matblogg "Jävligt Gott".

Tillsammans med den redan rekryterade restaurangchefen Klara Lindahl Nord och värdinnan Sascha Zacharias kommer Gustav att utforma ChouChous meny.

Vi kommer att vara ett ställe för alla. En perfekt mötesplats som har öppet från tidig förmiddag till sen kväll och som kommer servera allt från smarriga bakverk, fantastiska cocktails och garanterat jävligt god mat både på buffé och på à la carte. Vi kommer att laga växtbaserad mat för alla och ha allt ifrån hemmarullade köttbullar, svulliga hamburgare och krämig pasta till fräscha sallader och överdådiga bakverk på menyn, säger Gustav.

ChouChou öppnar i höst på plan tre i MOOD Stockholm. Mer information om öppningen kommer senare, håll utkik på vår Instagram.

Publicerad: