Hamam i fem enkla steg – så gör du

Hamam är en renande ritual för både kropp och själ som funnits i hundratals år. Koppla bort bruset från världen utanför och njut av en helande stund i fem steg med Rituals moderna hamam-produkter som är framtagna för att användas i hemmet. Läs hur du går tillväga här!

Rituals-Scrub-Soap1. Massera huden och rengör med Ultra Hydrating Black Soap (95 kr) under 5–10 minuter. 2. Exfoliera sedan huden genom att applicera Sea Salt Hot Scrub (165 kr) och skrubba ordentligt med cirkelrörelser över hela kroppen (undvik ansiktet). Skölj bort alla små korn från scruben med ljummet vatten.

Rituals-gel3. Använd Purifying Body Mud (110 kr) och låt den sitta på fuktig hud i 2 minuter innan du 4. Sköljer av den och applicerar Refreshing Foaming Shower Gel (95 kr). Njut av det härliga skummet som bildas av duschkrämen. En liten mängd gel räcker långt!

Rituals-Cream5. Avsluta ritualen med att massera in Soul Uplifting Body Cream (195 kr) som återfuktar och ger näring till din hud. Krämen har en uppiggande doft av eucalyptus och fräsch rosmarin. När din kräm är slut ska du inte kasta burken och köpa en ny – upptäck istället Rituals smarta refill och hjälp till att spara på miljön.

 

Extra avslappning?

Rituals-Bath-OilFör dig som gärna njuter av ett upplyftande bad är Boost Your Spirit Bath Oil (150 kr) ett extra steg i ritualen du inte borde hoppa över. Känn värmen från vattnet omringa dig samtidigt som den näringsgivande arganoljan gör din hud mjuk.

Publicerad: