Fri hemleverans samma dag

Nu lanserar vi en kostnadsfri service där du får hemleverans – direkt till dörren, redan samma dag. Du beställer enkelt genom att ringa till oss och berätta vad du önskar. Det kan vara allt från skönhetsprodukter och skor, till lunch och fika. Låt oss hjälpa dig med din shopping! 

Så funkar det

  1. Ring 0729-615667 för att lägga en beställning på de produkter du vill få levererade. 
  2. Via telefon eller FaceTime får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha från vilken butik.
  3. När vi samlat din beställning återkommer vi och tar betalt via Swish.
  4. Så fort vi fått in betalningen skickas din beställning tillsammans med kvitto, via bud direkt till din dörr. För att vara säker på att du mottagit beställningen ringer budet upp dig och kontrollerar (på ett säkert avstånd) att du tar in varorna innanför dörren.

Hemleveransen är helt kostnadsfri

Vi tycker det är viktigt att vi alla hjälps åt. MOOD District vill stötta våra butiker och restauranger att hålla igång sina verksamheter, men också vara en hjälpande hand för dig som av olika anledningar inte kan besöka oss just nu. 

Vi levererar till alla adresser inom 2 mils radie från MOOD District.

Villkor och mer info 

Nedan finns allt du behöver veta för att beställa varor från MOOD District. 

Hur mycket måste man handla för?

Du kan använda hemleverans-tjänsten när du handlar varor för minst 100 kr, detta för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten på ett effektivt sätt till alla. Självklart kan du också beställa mat från våra restauranger och caféer.

Tider

Vi tar emot beställningar följande tider och vårt mål är att hinna leverera dina varor redan samma dag.

Vardagar: 12–18 (beställ senast kl 16 för leverans samma dag)
Helger: stängt

Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vi hoppas att ni har överseende med detta, då det är första gången vi testar denna typ av service. Vid eventuell avbokning efter lagd beställning tillämpas regler för retur enligt nedan.  

Betalning, öppet köp och bytesrätt 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Om du vill byta en vara, till exempel en storlek, kan vi hjälpa dig med det. Om du vill lämna tillbaka en vara, ber vi dig att besöka/kontakta butiken på egen hand. Det är butikernas vanliga regler för öppet köp och byten som gäller.

Vilka produkter kan vi leverera? 

Vi kommer att använda Taxi Stockholm som fraktfordon och behöver er förståelse för att varor inte får vara för skrymmande eller tunga för att en person ska kunna bära varan. Vi kan heller inte skicka livsmedel, receptbelagda eller receptfria mediciner, alkohol, tobak, spelkuponger eller andra varor med åldersrestriktioner. 

Hittar du inte det du söker i vårt sortiment?

Här är en lista över andra handelsplatser i Stockholm som just nu erbjuder kostnadsfri hemleverans: 

Utbud 

Är du osäker på vad som finns i vårt sortiment? Nedan har vi samlat en lista över våra butiker, caféer och restauranger. 

MOOD Stockholm

Mode

Inredning

Skor och accessoarer 

Övrigt

Skönhet & hälsa 

Restauranger och caféer 

MOOD District

Mode

Inredning

Övrigt

Skönhet & hälsa 

Restauranger och caféer 

Publicerad: