Julklappstips för livsnjutaren

Sökandet efter den perfekta julklappen fortsätter. Känner du att mottagaren av din julklapp skulle passa inom ramarna för en livsnjutare, fortsätt att läsa! Här kommer tips från fem av våra butiker.

Kronans Apotek: Wild Fig & Pink Cedar Handtvål + Handkräm 165 kr, Wild Fig & Pink Cedar Grace Cole Doftljus 199 kr

Livsnjutaren uppskattar de små sakerna i livet, såsom en mysig doft på badrummet eller att få tvätta och smörja in händerna med fina produkter som luktar gott. Denna serie som du hittar på Kronans Apotek har en härlig doft av wild fig och pink cedar.

Leila’s General Store: Cocktailshaker pingvin 499 kr, Cocktailsil 119 kr, Drinksked lång 129 kr, Tändsticksask Paris at Night 99 kr

Att Leila’s General Store tillhandahåller en massa spännande och roliga produkter råder det ingen tvivel om. Här kan du hitta många roliga prylar som berikar vardagen för livsnjutaren! Vad sägs om att skaka drinkarna i denna roliga, pingvinformade shaker? Tillsammans med en sil och en drinksked kan livsnjutaren skapa sina favoritdrinkar hemma i sitt eget kök. Addera en snygg tändsticksask som utöver att tända ljus med även fyller en funktion som inredningsdetalj!

POSH Living: Pläd Mohair, Senapsgul 1,695 kr

Livsnjutaren är bra på att sätta guldkant på vardagen och göra varje stund så härlig som möjligt. En hemmakväll i soffan kan enkelt förhöjas med hjälp av en mysig och varm filt i mohair. Denna finns i både senapsgult och mossgrönt hos Posh Living.

Svenssons i Lammhult: Oljelampa i mässing, mini från Klong 975 kr

Såhär i vintermörkret kanske du har lagt märke till att din livsnjutarvän hellre fyller hemmet med levande ljus än slår på taklampan? Allt handlar om mysfaktorn! Med denna oljelampa i miniformat från Klong hjälper du garanterat till att höja mysfaktorn. Denna i mässing hittar du hos Svenssons i Lammhult.

Lakritsroten: Presentpåse Söt och Salt 295 kr

Present till en livsnjutare som uppskattar både söt och salt? Då är denna presentpåse från Lakritsroten den perfekta julklappen, innehållande lakritspraliner, saltlakrits rullad i krämig vit choklad och andra utvalda favoriter. Ett kit me godsaker från sött till salt.

 

Publicerad:

Fler julklappstips