Lyxiga vårnyheter från Starbucks

Nu när värmen börjat leta sig fram är det skönt att unna sig något svalkande på vårpromenaderna. Här tipsar David på Starbucks i MOOD Stockholm om några lyxiga, goda och dekadenta saker till glaset – som självklart lämpar sig utmärkt för take away! Självklart går dessa att få hem direkt till dörren, utan extra kostnad. Du kan läsa mer om vår hemleverans här.

Ruby Flamingo Frappuccino

Rosa choklad är numera känd som den nya fjärde sorten, tillsammans med mörk-, mjölk- och vitchoklad. Den här färglada nyheten – i begränsad upplaga – är baserad på Starbucks populära smaksatta frappuccinos och innehåller just lyxig rosa choklad och hallon, toppad med rosa vispat grädde.

Cloud Macchiato

Starbucks nya Cloud Macchiatos är kalla, lätta och luftiga med lager av smaksatt skum, espresso som toppas av antingen karamell- eller vaniljglasyr. Smakkombinationer som lämpar sig alldeles utmärkt med just det Starbucks är kända för att minst sagt ha koll på – kaffe.

Frozen Tropical Mango Frappuccino

För den som gillar både thé, frukt och sol i ansiktet finns den här färgglada, extravaganta isdrycken. Grönt thé från Starbucks egna märke Teavana blandas med mango och ananas för att få till något tropiskt läskande. Garanterat att transportera flera sinnen till varmare breddgrader.

Publicerad: