milajki POH!p Up Arcade i MOOD

milajki Style FactOH!ry, Sveriges första Selfie Museum som har öppet på SPACE, öppnar nu ytterligare en pop up hos oss MOOD i Stockholm. 

milajki Style FactOH!ry är Sveriges första Selfie Pop Up Museum med interaktiva selfie scenariOH!s att ha kul i tillsammans med vänner och familj. Här skapar man färgsprakande innehåll att dela på sociala medier så som instagram och tik tok. 

Hos oss i MOOD Stockholm öppnar nu milajki pop up arkaden OH! I Scream Bar där besökare kan ta söta selfies med smarriga enhörnings-glassar och Freakshakes, så kallade  UnicOH!ne Slayers. Man kan även testa lyckan i rosa spelmaskiner för att vinna priser och unika accessoarer i begränsad upplaga. Det är även premiär för den magiska sockervadds-maskinen som 3D-printar festliga designs så som blommor och hjärtan, samt en bOH!ba tea maskin som serverar den populära mjölk-te drycken från Asien med tapioca pärlor. 

Här finns därutöver möjlighet att få mer information kring biljettbokningen av tidslotter på Space, Sergelgatan 2, där milajki selfie museum har öppet t.o.m den 31 maj.

- Ett besök hos milajki Style FactOH!ry upplevelseportaler så som Selfie Museum, Hotel rum, Glassbar och Spelarkad innebär en rejäl dos glädje och vardags eskapism från en grå, trist, och händelselös vardag med möjligheten att få resa iväg på en färgsprakande upplevelse utöver det vanliga. Målet är att sprida inspiration och Good Vibes OH!nly till en värld som verkligen behöver det nu, säger medgrundaren Angelina Mi Lajki, för vem behöver inte mer regnbågar och enhörningar i sitt liv? 

Arkaden och glassbaren hos oss i MOOD har gratis inträde och är öppen från och med 25 mars. Under hela öppningshelgen sker sociala medier-tävlingar och utdelning av 1 milajki coin till besökare i MOOD för att testa milajkis klomaskin.

Du hittar milajki POH!p Up Arcade på plan 3, intill EAT Market. 

Publicerad: