Mode med fransk touch

Just nu pågår franska veckor i MOOD Stockholm och vi inspireras av Parisbornas höga modegrad. Vår personal shopper Ariane har valt ut ett antal produkter med en fransk touch – bläddra ner för tips och inspiration.

MOOD Stockholm Valerie SetLåt dig inspireras av det franska, ikoniska modehuset Chanel som är kända för sina matchande set och testa detta fantastiska set från Valerie.  

Agnes Blouse, 2795 kr.
Saga Skirt, 2395 kr.

 

MOOD Stockholm HobbsGör dig redo att flanera i dessa söta stövletter med lagom hög klack. Addera den röda baskern och känn dig som en riktig fransyska på en boulevard i Paris.

Patricia ankle boots, 2295 kr från Hobbs.
Grace beret, 395 kr från Hobbs.

 

MOOD Stockholm Scotch & SodaEn perfekt tröja för de dagar då du bestämt dig för att ta med Paris vart du än går. Ja, för “voilà Paris” betyder just: detta är Paris. Fiffigt, eller hur?

799 kr från Scotch & Soda

 

MOOD Stockholm Club Monaco BaskerKänns en röd basker lite för färgstarkt för din garderob så kan man alltid satsa på en i en mer diskret färg, exempelvis denna svart-gråa från Club Monaco.

Hat Attack Colorblock Beret, 795 kr.

 

MOOD Stockholm Rodebjer GestuzSatsa på en klassiskt fransk och feminin look med romantiska volanger i silke tillsammans med en längre pennkjol.

Blus från Roderbjer, Xilla Silk, 1799 kr.
Kjol från Gestuz, 1599 kr.

 

MOOD Stockholm MOOD DetailsAccessoarer i tricolorens färger! Blått, vitt och rött utgör färgerna i den franska flaggan, och färgkombinationen fungerar även fint i andra sammanhang. Se bara på våra exempel från MOOD Details.

Solglasögon från Gucci, 2760 kr.
Halsband från Sophie by Sophie, Giant Multi Stone Necklace 6000 kr.
Örhängen från Sophie by Sophie, Knot Hoops 1290 kr.

 

MOOD Stockholm Suit SupplyInspireras av männen i Paris som klär sig stilrent och färgglatt. Satsa på en härlig halsduk, polotröja i en accentfärg och ett par cleana sneakers från Suit Supply

Halsduk 849 kr.
Skor 1399 kr.
Polotröja 1199 kr.

Publicerad: