Vi välkomnar den svenska skosuccén Myrqvist till MOOD Stockholm!

Myrqvist har på kort tid visat att det går att sälja prisvärda, högkvalitativa och handgjorda herrskor till ett bra pris utan att tumma på varken kvalitet eller design. Nu öppnar de äntligen sin första flaggskeppsbutik hos oss i MOOD Stockholm.

Myrqvists grundare Sebastian Öhrn var bara 23 år när han startade företaget 2016 med visionen att erbjuda handgjorda herrskor av hög kvalitet till ett bra pris. Genom att kapa mellanhänder, hantera försäljningen på egen hand och arbeta direkt med erfarna hantverkare i Portugal, har den visionen idag blivit verklighet. 

Ett par skor från Myrqvist kommer med lång livslängd, eftersom de är gjorda av kvalitetsmaterial och med en sula som dessutom kan bytas ut flera gånger. 

Resultatet blir en sko som håller länge och blir både bekvämare och finare med åren för ett pris som börjar strax under 2000 kr. Det relativt låga priset är möjligt genom att kapa återförsäljarledet som ofta adderar över 100 procent på inköpspriset, förklarar Sebastian Öhrn.   

Välkommen att uppleva portugisiskt hantverk med skandinavisk design hos Myrqvist. Du hittar Myrqvist Flagship Store vid entrén Regeringsgatan/Jakobsbergsgatan.

Publicerad: