Pop-up 23-26 maj: Understatement Underwear

Torsdag till söndag den 23-26 maj har underklädesmärket Understatement Underwear en pop-up hos oss i MOOD Stockholm, i conciergen på plan 3.

Understatement Underwear grundades våren 2017 av Maria Lager och Marie Stolt, med ambitionen att skapa inspirerande underkläder av högsta kvalitet, som kombinerar både komfort och stil. Underklädesshoppingen ska enligt grundarna vara inspirerande och kul - inte en vardaglig nödvändighet utan ett aktivt stilval. Underkläderna ska få en att känna sig snygg och bekväm och kan bäras likt en accessoar, genom att utgöra en förlängning av outfiten.

Understatement Underwears sortiment kännetecknas av materialmixar, genomarbetade detaljer, inspirerande färgkombinationer och stor dos personlighet. Edgy och elegant, sportigt och bekvämt – allt kombinerat i ett och samma underklädesmärke.

Alla underkläder är snyggt förpackade för en perfekt Mors Dag present. Inför Mors dag har Understatement tagit fram en limiterad upplaga av deras bästsäljande Highwaist Trosa med texten ”Mom, a title just above queen”. Köp trosorna ihop med snygg ögonmask - för vad är en bättre present till mors dag än vackra underkläder och en god natt sömn?

Kom förbi Understatement Underwear's pop-up denna vecka!

 

Publicerad: