Premiär för Holken – en klubbig sommaroas hos ChouChou

Den 20 maj öppnar Holken – en central sommarklubb signerad ChouChou med musik och underhållning i fokus. Klubben är belägen på takterrassen i anslutning till MOOD Stockholms populära restaurang och håller öppet till kl. 03 onsdag-lördag. Uteserveringen är öppen sju dagar i veckan och erbjuder en växtbaserad meny kompletterad med ett imponerande utbud av drycker.

Holken är en ny takterrass i Stockholm city med ett brett utbud av både kulinariska och musikaliska upplevelser. Med öppettider som sträcker sig från dag till natt, väntas uteserveringen bli en sommardestination för stadens lunch- och middagsgäster, klubbesökare, eller de som bara vill avnjuta en AW i eftermiddagssolen. Terrassen tillhör restaurangen ChouChou och har bland andra Gustav “Jävligt Gott” Johansson och nöjescheferna Savera Faridoon och Philip Hördegård i spetsen. Uteserveringen kommer under dag- och kvällstid agera som en förlängning av restaurangen för att nattetid förvandlas till Holken – Stockholms nya klubbiga sommaroas.

Uteserveringen slog upp dörrarna redan den 9 maj och kommer utöver en växtbaserad meny erbjuda ett spektakulärt dryckesutbud med viner, naturviner, champagne och cocktails. Klubben har premiär 20 maj.

- Sommaren närmar sig snabbt och vi är otroligt glada att kunna erbjuda en ny lättillgänglig utomhus-destination för såväl stockholmare som turister under månaderna som kommer. Holken känns redan som en naturlig del av MOOD och som en självklar förlängning av gallerians restaurang- och nöjesutbud. Vi ser fram emot soliga luncher och ljumma sommarkvällar på Holken, med gott både på tallriken och i glasen, säger Cecilia Åkesson, centrumchef MOOD Stockholm.

Dagtid nås takterrassen via MOOD Stockholm, kvällstid kan gäster ta trappan via entrén på Mäster Samuelsgatan 18. ChouChous gäster har tillgång till uteserveringen sju dagar i veckan och nattklubben Holken håller öppet fram till 03 onsdag-lördag. Det finns även chambre separée i två avskilda holkar uppe på terrassen. Dessa kommer kunna bokas för växtbaserade middagar, vinprovningar eller festligheter för 8-10 personer.

- Det ena utesluter inte det andra, menar Salvatore Scappini, kreativ ledare för nya Holken och restaurangen ChouChou. Holken har något för alla. Det är en blomstrande plats för lunch eller ett glas eftermiddagsvin där volymen sakteligen intensifieras för att landa i en härligt somrig nattklubb. Vi kommer arrangera AW:s, husera både lokala och internationella DJ:s, liveband och bjuda på en och annan överraskning.

Uteserveringen är öppen hela veckan kl. 10-sent med klubbverksamhet onsdag-lördag kl.22-03, från och med den 20 maj.

Publicerad: