Rama in ditt ansikte rätt

Har din syn ändrats, vill du ändra stil eller bara ha en förändring? Det finns många skäl till att du behöver eller vill ha ett par nya bågar. Idag har du fler valmöjligheter än någonsin. Tillsammans med Ai Eyewear i MOOD ger vi dig här tips på hur du ska tänka för just din stil och ansiktsform.

Ständigt trendig

Runda bågar är en riktig storsäljare. De håller tidens tand och är i princip ständigt trendiga. Du kan inte göra fel helt enkelt.

Passar för: Många ansiktstyper men matchar ovala ansikten perfekt.

Tips från Ai Eyewear: “Round” i färgen Green.

En klassiker för alla ansikten

Pantos är den perfekta unisex bågen för dig som inte förälskat dig i den runda formen. Designen är en blandning av en klassisk rund och rektangulär form. En utmärkande detalj är nyckelhålsnäsan. Med nyckelhålsnäsa menas att bågen är formad som ett nyckelhål och passar såväl smala som bredare näsor. 

Passar för: Dig som vill utstråla den klassiska looken men ändå ha en trendig och snygg båge.

Tips från Ai Eyewear: “Pantos” i färgen Tortoise.

Attityd med hög trendfaktor

Det är lätt att se var bågen “Cat” fått sitt namn ifrån. Den har attityd med hög trendfaktor samtidigt som den är tidlös då formen har sina anor från 50-talet. Den feminina formen har ett naturligt lyft som hjälper till att öppna upp blicken. Ai Eyewear har många olika färgkombinationer att välja bland dessutom finns en limiterad utgåva i butik för dig att upptäcka.

Passar för: Dig som vågar lite mer, både med färg och form. Speciellt för dig med hjärtformat ansikte.

Tips från Ai Eyewear: “Cat” i färgen blue.

Du kan antingen köpa glasögonen kontant eller abonnera. När du köper ett par kontant kostar glasögonen 899 kronor direkt från hyllan, 1499 med enkelslipat glas och 2999 med progressiva linser.

Väljer du att abonnera ingår tre bågar och det kostar kostar 129 kronor/månad för glasögon direkt från hyllan, 199 kronor/månad med enkelslipat glas och 349 kronor/månad med progressiva linser.

Saker att tänka på

  • Börja med att hitta rätt form, prova olika stilar tills du själv hittat din/dina favoriter
  • Prova mot ansiktet vilka färger som passar bäst
  • Viktigt att bågen sitter bra över näsan
  • Ögonfransarna inte går emot glaset då du blinkar
  • Bågens underkant ska inte trycka på kinderna
  • Rådfråga experterna som finns i butiken

Hos Ai Eyewear kan du välja bland tio noggrant designade former i tio färger vardera. Till det kan du välja flera olika glas – med eller utan styrka. Besök Ai Eyewear i MOOD så hjälper vi dig välja rätt.

Publicerad: