Så stylar du outfiten till julafton!

Dagen vi alla väntat på är snart här, äntligen. Julafton, dagen på året då vi samlas med familj och vänner och firar, äter gott, byter julklappar och umgås. Men hur ska man egentligen klä sig denna dag? Bör man klä upp sig? I sådana fall – hur mycket? Hur känner man sig uppklädd samtidigt som man klär sig bekvämt? Vår Personal Shopper, Ariane, har svaren.

Arianes bästa tips för en säker stil på julafton är att utgå ifrån en bekväm outfit med chic touch. Genom att färgkombinera, tänka lager på lager och gärna använda plagg i samma material får du till en snygg look. På damsidan är alla tips utvalda från Club Monaco.

Klä dig helt i vinrött! Använd polotröjan under klänningen, med en mössa och kappa i samma färg. Du blir både varm, fin och härligt julröd!

Klänning, 2295 kr, Polo 1095 kr. Allt från Club Monaco.

Mössa 1195 kr, Club Monaco.

Kappa 4995 kr, Club Monaco.

Arianes tips för herrar är detsamma som för damer – få till en stilig julaftonoutfit genom att arbeta med matchande färgtoner och lager-på-lager principen.

Matcha ett par mörkt röda byxor med en ljusare vinröd polo tillsammans med en kavaj som bryter färgkombinationen lite och ändå har det röda i sig. En superfin, varm och lyxig outfit på julafton. 

Polo 999 kr, Scotch & Soda. Kavaj 3499 kr, Tiger of Sweden från STHLM BLVD.

Byxa 1199 kr, Scotch & Soda.

Publicerad: