Skäm bort mamma på mors dag

Mors dag närmar sig och det är hög tid att planera hur du ska få din mamma att känna sig extra speciell. Vi har listat ett antal idéer och erbjudanden som vi hoppas ska kunna hjälpa dig att välja rätt.

Lär er allt om lakrits

Att vi i Sverige är bland världens största lakritskonsumenter är ingen hemlighet, men vad kan du egentligen om lakrits? Lär dig mer med hjälp av experterna hos Lakritsroten på en lakritsprovning. Du och din mamma kommer bland annat att guidas genom de många olika lakritssorterna, testa spännande kombinationer och även få tips om hur du kan använda lakrits i din matlagning. Boka en provning hos Lakritsroten här.

Kinesiska tapas

Vet du att ”waipo” betyder mormor på mandarin? Passande nog så har restaurangen Waipo tagit fram ett fantastiskt mors dag-erbjudande dagen till ära – en femrätters avsmakningsmeny med valfri dessert och ett glas cava för bara 398 kronor. Rätterna är i tapasliknande format – perfekta att dela! Läs mer och boka här.

Fix och flärd

Det perfekta stället att skämma bort mamma på är Sveriges första riktiga blow dry bar, Air Bar. Bjud henne på en avslappnande tvätt och fön eller låt henne bli festfin med en makeup lagd av en professionell makeup-artist. Kanske borde även du skämma bort dig själv? Läs mer och boka tid för dig och mamma på Air Bar här.

Mor-dotter-kväll

Ta med din mor på något som bara finns hos oss: en tjejkväll där ni  får tre timmar tillsammans med vår Personal Shopper och stylist Ariane Aflalo. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om olika silhuetter, material och nya trender. Ariane gör sedan en analys av era behov och plockar fram förslag på kläder från butikerna att prova. Hon ger också tips och råd för hur ni ska tänka när ni bygger era garderober. Läs mer om våra Personal Shopper-tjänster här.

Presentkort

Har du fortfarande svårt att bestämma dig? Lugn. Ett presentkort från MOOD Stockholm låter din mamma välja helt själv – skönt för både dig och henne. Köp presentkort här!

Publicerad: