Snart öppnar BECORE i MOOD District

BECORE driver sedan 2013 träningsstudios i Stockholm som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser, inspirerad av populära träningskoncept i USA och England. Nu öppnar BECORE ytterligare en träningsstudio, hos oss i MOOD District.

Sedan uppstart av BECOREs första studio 2013 på Östermalm har träningsformen Megaformer och konceptet Lagree Fitness blivit allt mer populärt. BECORE har inget medlemskap, utan all bokning och betalning sker via app eller hemsida. Det innebär att kunder har möjlighet att träna på flera olika träningsstudios istället för att ha ett månatligt medlemskap på ett och samma gym. Träningskonceptet är stort utomlands men unikt här i Sverige.

Måndag 18 mars öppnar den nya träningsstudion på Jakobsbergsgatan 34. Här kommer BECORE erbjuda träningsformerna Megaformer; pilatesinspirerad, effektiv och säker styrketräning där man tränar kroppens alla muskler genom att arbeta med konstant motstånd, samt Barre; styrketräning med inspiration från balett, pilates och yoga. I anslutning till studion kommer det även finnas en liten butik som säljer träningsrelaterade produkter samt träningskläder från bland annat varumärkena Lululemon och Casall.

 

För dig som är nyfiken på att prova på finns nu ett riktigt bra öppningserbjudande! Genom att använda koden CITYPREOPENING20 så får du 20% på ordinarie credits (1 credit = 1 träningspass). Erbjudandet gäller till och med den 18 mars. Läs mer om träningsformerna och köp dina credits här

 

Publicerad: