Klä dig snyggt och svalt i sommar

Sommarvärmen letar sig fram! Ariane, vår egna personal shopper, tipsar om snygga, svala och bekväma outfits för hettan.

Satsa på ett set som du kan komplettera med ett lättare ytterplagg. Setets delar kan även kombineras – en mönstrad topp tillsammans med ett par diskreta byxor och tvärtom. Ta toppen “Sing” och byxorna “Style” från Valerie som exempel; båda finns i samma härliga somriga print och kommer i luftigt viskos som är perfekt för varma sommardagar.

Bryt av det matchande printmönstret med en enkel kavaj eller en jeansjacka. Enkelt behöver inte vara diskret. Titta bara på den här gula jeansjackan “Laust” från Samsøe & Samsøe i en snygg och somrig nyans, som passar alldeles utmärkt till setet från Valerie.

Skaffa dig ett par stiliga badshorts så du alltid är redo att hoppa i sjön – sommaren är ju trots allt synonym med spontana simturer. Hitta en matchande skjorta så har du helt plötsligt en outfit. Dessa shorts från Samsøe & Samsøe heter “Mason” och är snygga nog att användas som vanliga shorts på torr land. De råkar även ha en matchande kortärmad skjorta som heter “Einar” – så du kan vara helkittad i en snyggt tropisk print från topp till lår. 

Blir det lite kyligare på kvällarna kan du bryta mönstret och komplettera med en enklare sommarjacka. Den ovannämnda gula jeansjackan “Laust” från Samsøe & Samsøe passar perfekt även till den här outfiten.

Publicerad: