Stockholm Design Week - erbjudanden

Sedan uppstart 2002 har Stockholm Design Week har tillsammans med Stockholm Furniture & Light Fair, etablerat sig som årets viktigaste vecka för skandinavisk design. Stockholm Design Week arrangeras varje år i februari och utgör en mötesplats för inköpare, arkitekter, designers, journalister och influencers från hela världen. Veckan är till för alla som är intresserade av det senaste inom skandinavisk design.

Nu är det dags för årets upplaga av Stockholm Design Week och med utgångspunkt i tema: design, har några av våra butiker och restauranger tagit fram fina erbjudanden som gäller under veckan. Bläddra ned för att läsa mer.


Starbucks

4-10 februari: Happy Design Hour mellan kl. 17-18 hela veckan med 50% på Frappuccinos.
8 februari: Drop in-coffee tastings kl. 17-19, för alla som kan och vill lära sig lite mer om kaffe.

 

Bröd & Salt

4-10 februari: Design-bowls. Erbjudande på smoothiebowls hela veckan – reducerat pris 69 kr (ord. pris 89 kr).

 

YellowKorner

4-10 februari: Design your wall! 60% på utvalda verk och varje dag hela veckan serveras alla besökare en ”vitaminboost”. Det finns även möjlighet att boka en kostnadsfri 30 min-konsultation ”Hur du kan hänga om dina verk där hemma”, vardagar mellan kl. 12-17, lördagar mellan kl. 10-18 och söndag mellan kl. 11-17. Bokning av konsultation sker via mail: gallery.mood@yellowkorner.com.  Ta gärna med bilder samt mått på väggar.

Eat Market

4-10 februari: Designmeny. Mixed dumpling (11 bitar) med ett glas vitt/rött vin för 180 kr.

 

Waipo

4-10 februari: Designmeny. 8-rätters avsmakningsmeny för 438 kr och en kvällens drink för 125 kr.

Nikita Hair

4-10 februari: Hair Design. Erbjudande på behandling All inclusive (120 min färgkur samt klippning), pris från 1599 kr.

 

Rituals

4-10 februari: Gåva i form av ett exklusivt handvårdskitt vid köp för 450 kr (gäller för existerande medlemmar men även de som blir medlemmar).

Stockholm Design Week x KJP Studio

Tryck din egen officiella Stockholm Design Week-tygväska, designad av KJP Studio. Under dessa miniworkshops får du lära dig grunderna i screenprinting och du får med dig en egen tygpåse hem. Läs mer här.

Publicerad: