Välkommen att beställa från Summer MOOD TV

Den här sommaren bjuder Summer Mood TV på riktig sommarstämning - direkt från MOOD District. Varje torsdag klockan 14, mellan 2 juli och 6 augusti, sänder vi live – och du kan liveshoppa samt få grejerna hemkörda via vår hemleveransservice. Både under själva sändningen och när som helst, enligt tjänstens öppettider här nedanför.

Så funkar det

  • Ring 0729-615667 för att lägga en beställning på produkterna du vill få levererade. Du kan också skicka SMS och be oss ringa upp dig om du vill.
  • Via telefon eller FaceTime får du personlig service och hjälp att välja ut varor ifall du inte vet exakt vad du vill ha från vilken butik.
  • När vi samlat din beställning återkommer vi och tar betalt via Swish.
  • Så fort vi fått in betalningen skickas din beställning, tillsammans med kvitto, via bud direkt till din dörr. För att vara säker på att du mottagit beställningen ringer budet upp dig och kontrollerar (på ett säkert avstånd) att du tar in varorna innanför dörren.

Hemleveransen är helt kostnadsfri. Vi levererar till alla adresser inom 2 mils radie från MOOD District.

Villkor och mer info 

Nedan finns allt du behöver veta för att beställa varor från MOOD District. 

Hur mycket måste man handla för?

Du kan använda hemleverans-tjänsten när du handlar varor för minst 100 kr, detta för att vi ska kunna tillhandahålla tjänsten på ett effektivt sätt till alla. Självklart kan du också beställa mat från våra restauranger och caféer.

Tider

Vi tar emot beställningar följande tider och vårt mål är att hinna leverera dina varor redan samma dag.

Vardagar: 12–18 (beställ senast kl 16 för leverans samma dag)
Helger: stängt

Vid eventuell försening kontaktar vi dig, dock utgår ingen ersättning i någon form. Vid högt tryck som överstiger vad vi kan hantera, förbehåller vi oss rätten att neka en beställning. Vi hoppas att ni har överseende med detta, då det är första gången vi testar denna typ av service. Vid eventuell avbokning efter lagd beställning tillämpas regler för retur enligt nedan.  

Betalning, öppet köp och bytesrätt 

När vi anländer med dina varor och du har betalat via swish, får du ett kvitto från butiken i gengäld. Om du vill byta en vara, till exempel en storlek, kan vi hjälpa dig med det. Om du vill lämna tillbaka en vara, ber vi dig att besöka/kontakta butiken på egen hand. Det är butikernas vanliga regler för öppet köp och byten som gäller.

Vilka produkter kan vi leverera? 

Vi kommer att använda Taxi Stockholm som fraktfordon och behöver er förståelse för att varor inte får vara för skrymmande eller tunga för att en person ska kunna bära varan. Vi kan heller inte skicka livsmedel, receptbelagda eller receptfria mediciner, alkohol, tobak, spelkuponger eller andra varor med åldersrestriktioner. 

Utbud 

Är du osäker på vad som finns i vårt sortiment? Nedan har vi samlat en lista över våra butiker, caféer och restauranger. 

MOOD Stockholm

Mode

Inredning

Skor och accessoarer 

Övrigt

Skönhet & hälsa 

Restauranger och caféer 

MOOD District

Mode

Inredning

Övrigt

Skönhet & hälsa 

Restauranger och caféer