Till dig som rör dig hos oss, men tränar för lite

Rör du dig i MOOD District om dagarna men känner att du tränar alldeles för lite? Vi har samlat information om hela vårt träningsutbud med allt från klassisk träning på Friskis & Svettis till helt ny innovationsteknik från Bionic. Hos oss finns träningsformer för alla. Välkommen att inleda det nya året på bästa möjliga sätt!

Rörelseglädje på Friskis & Svettis

Friskis & Svettis City öppnade redan 1978 och består idag av ett fullt utrustat gym med maskiner, fria vikter samt en cardiohörna. Här finns även två stycken gruppträningshallar, ett cirkelgym och en Indoor walking-hall för inspirationspass. När du tränat färdigt finns omklädningsrum med både dusch och bastu. Läs mer om Friskis & Svettis City här.

Nischad gruppträning på BECORE

BECORE driver träningsstudios inom premiumsegmentet och erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser. Inspirationen till konceptet är hämtat från USA, och här finns inget medlemskap utan all träning bokas via BECORE:s app, hemsida eller på plats. I MOOD District erbjuds både träningsformerna Megaformer och Barre. Läs mer om BECORE här.

Träning i nattklubbsmiljö på BARRY’S

BARRY’s härstammar från USA och Hollywood och är globalt ledande inom boutique gyms och nischade träningsstudios med ett starkt fokus på community och livsstil. Träningen bygger på personlig träning i grupp där tränarna planerar unika upplägg inför varje pass. Passen ligger på 60 minuter och fördelas jämnt mellan styrka och kondition. Utöver nattklubbsmiljön som träningen bedrivs i finns även en ”Fuel Bar” med bland annat goda, näringsrika smoothies, där medlemmarna kan ladda om efter sitt pass. Hudvårdsprodukter och tillhörande handduksservice tillhör även BARRY’s koncept. Läs mer om BARRY’s Stockholm här.

Med hjärtat i fokus på Hart54

Hos Hart54 är det hjärtat som står i fokus. Genom att sätta hjärtat i första rummet som den viktigaste muskeln stärks hela kroppen för att uppnå maximal hälsa. Den här träningsformen är framtagen av atleter på elitnivå och baseras mycket på forskning kring upplägg och tid för uppnå den mest effektiva träningsformen. Läs mer om Hart54 här.

Nya generationens träningssätt på Bionic

På Bionic utövar man en ny generation av träning som består av ett rum, en enhet, en personlig tränare och den innovativa tekniken elektrisk muskelstimulering (EMS). Tanken och syftet är att träna hela kroppen på ett effektivt sätt och därmed uppnå målen med träningen på kortare tid. Här tränas 90% av alla kroppens muskler under varje pass och man kommer åt och aktiverar de djupare muskler som konventionella träningsmetoder inte når. Här finns varken åldersgräns eller krav på tidigare träningshistorik. Man kan träna upp mot två personer åt gången och passet är 20 minuter långt. Läs mer om Bionic här.

Träna när du vill på Fitness24Seven

Fitness24Seven erbjuder sina kunder att träna flexibelt – här kan du träna den tid på dygnet som passar dig allra bäst! Hos Fitness24Seven Regeringsgatan finns ett komplett gym med både fria vikter och konditionsträning samt ett gym avsett endast för tjejer. Under vissa tider finns dessutom olika typer av gruppträning som du kan delta i. Om du vill kan du också få professionell hjälp med din träning av Fitness24Sevens egna personliga tränare. Läs mer om Fitness24Seven Regeringsgatan här.

Publicerad: