Uppgradera din uteplats

Nu när det är varmare ute passar det fint att ge uteplatsen lite extra kärlek. Vi har samlat några favoriter från både Svenssons i Lammhult och Posh Living som garanterat förhöjer umgänget i solen ute i den friska luften, oavsett om det gäller den lilla balkongen eller den stora trädgården.

Favoriten från Paris

Till och med de allra minsta balkongerna får plats med den här designklassikern. Den heter Bistro och du har säkert sett den – den har nämligen funnits sedan 1800-talet! Särskilt populär bland Paris många caféägare. Bistro finns att köpa i flera olika färger hos Posh Living för 690 kronor.

Gör alla stolar bekvämare

Ett tips till dig som planerar att sitta långa stunder på uteplatsen med din favoritbok eller laptop: gör det extra bekvämt med en sittdyna. Komplettera din favoritstol med den här runda sittdynan i fårskinn från Skandilock som passande nog heter Dot. Finns i svart, grått och off-white hos Svenssons i Lammhult för 295 kronor.

För större sällskap

För dig som har lite mer utrymme i uteplatsen finns den stilrena möbelgruppen Turin som består av ett bord med fyra matchande stolar i massivt hållbart och ständigt trendiga teak. Gruppen har den där klassiska designen som du säkert har sett och önskat fanns hos dig. Finns just nu hos Posh Living för 5595 kronor.

Förhöj mysfaktorn

Vad passar bättre till en mysig uteplats om inte kuddar? Ta kudden Lily Cotton från Cozy Living som exempel: Lugnande färger och fina mönster i ett lite tjockare bomullstyg gör serien perfekt för din uteplats. Du hittar den i flera färgkombinationer på Svenssons i Lammhult för 399 kronor.

Förhöj myskänslan ytterligare på uteplatsen med en skön matta. Peas av Hay är snygg, diskret och vävd i 100% ull. Föredrar du andra färger eller en annan storlek? Inga problem, den kommer nämligen i tolv olika färgvarianter och en hel mängd olika storlekar. Köp den hos Svenssons i Lammhult från 1899 kronor.

Publicerad: