Uppgradera uteplatsen

Oavsett om du har en stor terrass, trädgård eller mindre balkong tycker vi att du ska satsa på att få ut det mesta av din uteplats. Posh Living och Svenssons i Lammhult har många alternativ som piffar upp och skapar en skön känsla även utomhus. 

Medelhavsinspirerat från Posh Living

Stolen från Eichholtz (3695 kr) är en klassiker som fått hänga med länge men fortsätter att vara modern. Stolen är gjord av äkta rotting och en riktigt trotjänare som gör sig väldigt bra i gröna omgivningar.

Se dina gröna växter frodas i en stilren kruka av terracotta. Just den här finns i fyra olika storlekar, men här på bilden ser du den i medium (498 kr). Skapa dynamik med piedestalen Trine (1295 kr) som också kan vändas och användas som kruka.

Moderna klassiker från Svenssons i Lammhult

Säg ”bonjour” till de franska stolarna från Fermob (815 kr) – perfekt för dig som vill få till känslan av en fransk bistro på hemmaplan. Alla uteplatser behöver en skön filt till frusna gäster och vi föreslår att du matchar det gröna med den gula filten från Stackelbergs (895 kr).

Satsa på ett smidigt brickbord från Cane-Line (2700 kr) som du enkelt kan flytta runt och använda både ute och inne. Sommarens varma dagar kräver svalkande glass! Bjud dina gäster på glass ur de italienska skålarna från Hay (199 kr/st) och matcha dukningen med karaffen (399 kr) som också den kommer från Hay. Pricken över i:et blir vasen Ljungby (749 kr) som du förslagsvis kan sätta säsongens blommor i. 

Om det där med att odla egna blommor aldrig riktigt varit din grej bör du istället satsa på att addera lite färg i form av andra detaljer, till exempel den här kudden från Marimekko (320 kr). 

Ser du något du gillar? Du vet väl att du kan använda vår smidiga tjänst och handla hemifrån? Vi levererar din beställning hem till dig, redan samma dag. Läs mer om tjänsten här!

Publicerad: