11 våraccessoarer du hittar hos oss

I våra butiker finns alla möjligheter att hitta den rätta accessoaren för just dig. Vi har valt ut några favoriter som också följer vårens kommande trender.

Ser du något du gillar? Du vet väl att du kan använda vår smidiga tjänst och handla hemifrån? Vi levererar din beställning hem till dig, redan samma dag. Läs mer om tjänsten här!

Solglasögon

Solglasögon från MOOD Details: Givenchy 3125 kr, Gucci 3865 kr, Fendi 5025 kr. 

Vårens och sommarens solglasögon ska helst vara allt annat än diskreta. Satsa gärna på ett par som är extra allt när det kommer till färg och storlek. Dessa modeller från MOOD Details är tre bra exempel. 

Väskor

Handväska från maxjenny! 2500 kr.

En liten detalj som gör stor skillnad är vårens små väskor som allra helst ska vara i flera färger. Ett perfekt exempel på trenden som vi kommer att få se mer av i vår är väskan i veganskt läder från maxjenny!. 

Smycken

Smycken från MOOD Details: armband Sophie By Sophie 2500 kr, halsband Isabel Lennse 5995 kr, halsband Cornelia Webb 1400 kr, Ring från Jascha: Bedazzled 950 kr. 

Kedja fast dig! Ja, du läste rätt. Satsa på smycken och speciellt halsband med kedjor, gärna i flera lager. När det kommer till armband får du gärna ta i lite även här. Vi gillar stora armband som du kan placera ovanpå skjortärmen eller tröjan så att de verkligen syns. Matcha med en stor statement-ring i en härligt vårig färg.

Scarves

Från vänster: scarf från Bella Ballou 1150 kr (Jascha), scarf från Scotch & Soda 499 kr, scarf från maxjenny! 2400 kr.

I vår tycker vi att du ska våga knyta scarfen runt håret, precis som om du skulle åka nercabbat. Det är få saker som kan få en att se så glamorös ut som just det. Dessutom är det en stor trend i vår – för dig som vågar! Ett säkrare stylingtips för dig som inte riktigt vill ta ut svängarna så mycket är att bära scarfen knuten runt halsen.

Publicerad: