Vi stylar outfiten för en oförglömlig nyårsafton

Nyårsafton är utan tvekan en av årets stora höjdpunkter då vi firar det gångna året och välkomnar ett nytt år. I år är det inte heller vilket nyår som helst, utan ett helt nytt decennium står för dörren. Det kan därför kännas extra viktigt att outfiten är på topp – och vi har tagit hjälp av vår personal shopper Ariane för att få hennes bästa stylingtips till årets sista fest. 

Ariane tipsar om att inför nyårsafton tänka glitter och lyx med lite roligare snitt och material än det man hade valt till en vanlig festkväll.

För alla herrar har Ariane valt ut en klassisk look, med ett par rutiga byxor och en grå skjorta tillsammans med blazer och en fluga. Tittar man närmare på plaggen så ser man att blazern är gjord i en blandning av manchester, sammet och siden vilket ger en lyxig känsla. Flugan är dessutom i ett stickat material och miljövänlig (återvunnen) tack vare #InspoSTHLM!

Kavaj 2599 kr, Scotch & Soda, Skjorta 1299 kr, Tiger of Sweden hos STHLM BLVD, Fluga 49 kr, #InspoSTHLM

Byxa 1999 kr, Samsøe Samsøe

På damsidan består hela outfiten av utvalda plagg från Valerie. Jackan, som bärs av Ariane själv på bilden, är en faux fur och urtjusig till egentligen vilken klänning som helst. Festlig och fin, men även värmande och praktisk då det är dags att ta sig ut och kola på fyrverkerier vid tolvslaget! Den magiska glitterklänningen är allt vi kunnat drömma om, och har nog kraften att göra vilken nyårsafton som helst oförglömlig.

Klänning 4995 kr, Valerie

Jacka 3695 kr, Valerie

Publicerad: