Sök inom

Sökresultat

 1. #InspoSTHLM Mood Stockholm

  #InspoSTHLM är en inspirerande livsstilsbutik i hållbarhetens anda. I denna magiska hub hittar du handplockad second hand från olika organisationer som blandas med privat vintage och diverse utställare samt nya unika märken som jobbar med hållbarhet och miljöfrågor.

 2. 18|89 FAST FINE PIZZA Restaurang

  18|89 blev år 2019 utsedda till Stockholm bästa pizza och nr 2 i hela Sverige, framröstat av läsarna till läsarna av ett stort internationellt resemagasin. Pizzorna serveras på endast tre minuter från beställning och gräddas i en specialdesignad ugn från Italien.

 3. Ai Optiker

  Ai är för dig. För dig som ser bortom vanliga optiker för att hitta vad du verkligen vill ha. För dig som tar lika mycket inspiration från din omgivning som från varumärken.

 4. Akademibokhandeln böcker

  Med Sveriges bredaste boksortiment, över hundra evenemang om året och 2000 kvadratmeter läsglädje kan du botanisera bland böcker, pappers- och kontorsvaror, finna inspiration och lästips, köpa presenter och fika i vårt högkvalitativa Bok- och matcafé K-märkt.

 5. American Vintage Mode

  American Vintage är ett ungt franska märke som, precis som i namnet refererar till, framhäver en vintagekänsla i sitt sortiment av stickade tröjor och basplagg för både kvinnor och män.

 6. AVAVAV

  Med en mix av den avskalade skandinaviska estetiken och det extravaganta, italienskt, kvinnliga; skapar AVAVAV limiterade kollektioner av Italienska lyxvarumärkens överblivna, redan producerade tyger. Ett hållbart, unikt och miljövänligt alternativ för den modeintresserade kvinnan.

 7. AWS Pop-up Loft Stockholm Service

  AWS Pop-up Loft Stockholm är en temporär mötesplats som erbjuder tekniska sessioner och workshops i ubildningssyfte, en plats att träffas, arbeta och nätverka med andra och tillgång till one-to-one support med en AWS expert. Registrering, kaffe och Wi-Fi är gratis.

 8. Barry's Stockholm Hälsa

  BARRY’S omtalas ofta som "The Best Workout in the World" och till konceptet hör även en loungeyta med tillhörande "Fuel Bar” där medlemmar kan förbeställa nyttiga smoothies som står serverade och klara efter det avslutade träningspasset. Träningen bygger på personlig träning i grupp, där 60 minuters träning fördelas jämnt mellan styrketräning och intervaller på löpband i en nattklubbsinspirerad omgivning.

 9. BB Stockholm Family Hälsa

  Välkommen till BB Stockholm Family, en modern barnmorskemottagning i MOOD Stockholm. Du är välkommen som är gravid, vill ta cellprov eller vill diskutera preventivmedel. Boka en tid eller kom på Drop-in. Här får du träffa erfarna barnmorskor som alltid sätter dig och dina behov i centrum.

 10. BECORE Mood District

  BECORE driver träningsstudios inom premiumsegmentet som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser med inspiration av populära träningskoncept från USA. På Jakobsbergsgatan erbjuder BECORE träningsformerna: Megaformer och Barre.

 11. Bionic - Next Generation Sports Mood District

  Bionic är en ny generation av träning - ett rum, en enhet, en personlig tränare och den innovativa tekniken elektrisk muskelstimulering (EMS). Med Bionic kan du träna hela din kropp effektivt, så att du kan uppnå dina träningsmål framgångsrikt på kortare tid.

 12. Boqueria Restaurang

  Boqueria är en mötesplats med livsmedelshallen som känsla. Boqueria serverar både lunch och frukost och middag. Kom och njut!

 13. Bröd & Salt

  Bröd & Salt är ett surdegsbageri som levererar dagsfärskt bröd och sötebröd bakat i stenugn. Sedan starten har vår ambition varit att erbjuda ett exklusivt och välsmakande sortiment av bröd och bullar.

 14. Cavabaren Restaurang

  Cavabaren vill addera liv och rörelse till MOOD District. Tanken bakom Cavabaren är att det ska kännas som en livlig mötesplats på en bakgata i Barcelona.

 15. Club Monaco Mode

  Club Monaco grundades i Toronto 1985 och är ett livsstilsvarumärke som erbjuder lyx med modern sensibilitet till överkomliga priser i en mix av must have-plagg och tidlösa klassiker.

 16. Daniel Wellington Mode

  Daniel Wellington är ett av världens snabbast växande klockföretag. Den smarta designen med utbytbara band gör det enkelt att byta stil efter humör och behov.

 17. EAT Market Restaurang

  EAT Market är ett snabbt alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost.

 18. Ecco Mode

  Ecco är för många själva definitionen av komfort, kvalitet och stilren design. Det är egenskaper som är finslipade under årtionden för att du ska kunna hitta skor som sitter perfekt och håller måttet varje dag, året runt.

 19. Espresso House Mood Stockholm

  Fresh coffee shots from Sweden!

 20. Five Five Nails Skönhet

  Vi ger dig en helhetsservice när det kommer till nagelvård. Med hög kvalité, konkurrenskraftiga priser och den allra senaste tekniken förvandlar vi trötta vardagshänder så att de blir välmanikyrerade och vackra.