Sök inom

Sökresultat

 1. 18|89 FAST FINE PIZZA Restaurang

  18|89 blev år 2019 utsedda till Stockholm bästa pizza och nr 2 i hela Sverige, framröstat av läsarna till läsarna av ett stort internationellt resemagasin. Pizzorna serveras på endast tre minuter från beställning och gräddas i en specialdesignad ugn från Italien.

 2. ADOORE Mood Stockholm

  ADOORE är ett svenskt modevarumärke som skapar garderobshjältar med den kvinnliga siluetten i fokus. Visionen är att designa iögonfallande plagg som kvinnor alltid känner sig som den bästa versionen av sig själva i. 

 3. Ai Optiker

  Ai är för dig. För dig som ser bortom vanliga optiker för att hitta vad du verkligen vill ha. För dig som tar lika mycket inspiration från din omgivning som från varumärken.

 4. Akademibokhandeln böcker

  Med Sveriges bredaste boksortiment, över hundra evenemang om året och 2000 kvadratmeter läsglädje kan du botanisera bland böcker, pappers- och kontorsvaror, finna inspiration och lästips, köpa presenter och fika i vårt högkvalitativa Bok- och matcafé K-märkt.

 5. Barry's Stockholm Hälsa

  BARRY’S omtalas ofta som "The Best Workout in the World" och till konceptet hör även en loungeyta med tillhörande "Fuel Bar” där medlemmar kan förbeställa nyttiga smoothies som står serverade och klara efter det avslutade träningspasset. Träningen bygger på personlig träning i grupp, där 60 minuters träning fördelas jämnt mellan styrketräning och intervaller på löpband i en nattklubbsinspirerad omgivning.

 6. BB Stockholm Family Hälsa

  Välkommen till BB Stockholm Family, en modern barnmorskemottagning i MOOD Stockholm. Du är välkommen som är gravid, vill ta cellprov eller vill diskutera preventivmedel. Boka en tid eller kom på Drop-in. Här får du träffa erfarna barnmorskor som alltid sätter dig och dina behov i centrum.

 7. Beauty & Spa Mood Stockholm

  Hos Beauty & Spa erbjuds ett stort utbud av skönhetsbehandlingar. Här kan du boka allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade spabehandlingar, massage, manikyr och pedikyr. 

 8. BECORE Mood District

  BECORE driver träningsstudios inom premiumsegmentet som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser med inspiration av populära träningskoncept från USA. På Jakobsbergsgatan erbjuder BECORE träningsformerna: Megaformer och Barre.

 9. Bionic - Next Generation Sports Mood District

  Bionic är en ny generation av träning - ett rum, en enhet, en personlig tränare och den innovativa tekniken elektrisk muskelstimulering (EMS). Med Bionic kan du träna hela din kropp effektivt, så att du kan uppnå dina träningsmål framgångsrikt på kortare tid.

 10. Blank the Hub Mood Stockholm

  Blank the Hub är ett levande och ständigt förnyande kampanjkoncept med skandinaviska märken. Butiken erbjuder ett helhetskoncept för välkända och nya varumärken av internationell klass och hög kvalitet. 

 11. Boqueria Restaurang

  Boqueria är en mötesplats med livsmedelshallen som känsla. Boqueria serverar både lunch och frukost och middag. Kom och njut!

 12. Bröd & Salt

  Bröd & Salt är ett surdegsbageri som levererar dagsfärskt bröd och sötebröd bakat i stenugn. Sedan starten har vår ambition varit att erbjuda ett exklusivt och välsmakande sortiment av bröd och bullar.

 13. Cavabaren Restaurang

  Cavabaren vill addera liv och rörelse till MOOD District. Tanken bakom Cavabaren är att det ska kännas som en livlig mötesplats på en bakgata i Barcelona.

 14. ChouChou Mood Stockholm

  Stockholm har fått en ny stjärna på mathimlen, och den är grön! ChouChou är en restaurangupplevelse utöver det vanliga, med utomordentlig service, fantastiska drinkar och naturviner och växtbaserad mat av världsklass. Kom och njut av v…

 15. Colorfield Mood Stockholm

  Colorfield serverar hälsosam take away-mat i regnbågens alla färger. För färgglad mat är inte bara galet god och vacker – den är också riktigt bra för din hälsa. Hos oss hittar du färgrik mat som får dig att må bra - inifrån och ut. Mat med mening helt enkelt. Kom förbi och njut av vår härliga hälsomeny med färgglada och nyttiga bowls, smoothies, mackor, rispappersrullar, chiapudding, juicer, shots och mycket mer. Perfekt till frukost, lunch, mötesfika eller bara när du är på språng.

 16. EAT Market Restaurang

  EAT Market är ett snabbt alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost.

 17. Epicenter Store Mood District

  Epicenter Store är en plats i Stockholms hjärta med ett ekosystem för entreprenörer, snabbväxande digitala retailers och storbolag att mötas, jobba ihop, testa ny teknik och produkter för att på ett framåtlutat och nytänkande sätt möta framtidens retail. I vår experimentbutik testas hela tiden nya produkter, tjänster teknologier och affärsmodeller. Vi är även en medlemshubb för branschens ledande aktörer och spännande innovativa tillväxtbolag inom retail. Tillsammans skapar vi framtidens butiksupplevelser.

 18. Espresso House Mood Stockholm

  Fresh coffee shots from Sweden!

 19. Five Five Nails Skönhet

  Vi ger dig en helhetsservice när det kommer till nagelvård. Med hög kvalité, konkurrenskraftiga priser och den allra senaste tekniken förvandlar vi trötta vardagshänder så att de blir välmanikyrerade och vackra.

 20. Friskis & Svettis Hälsa

  F&S City har varit ett mecka för rörelseglädje ända sedan 1978! Idag består anläggningen av ett fullutrustat gym med maskiner, fria vikter och cardiohörna. Här kan du träna individuellt eller i grupp på våra inspirationspass.