Sök inom

Sökresultat

 1. BECORE Mood District

  BECORE driver träningsstudios inom premiumsegmentet som erbjuder nischad gruppträning i mindre klasser med inspiration av populära träningskoncept från USA. På Jakobsbergsgatan erbjuder BECORE träningsformerna: Megaformer och Barre.

 2. Bionic - Next Generation Sports Mood District

  Bionic är en ny generation av träning - ett rum, en enhet, en personlig tränare och den innovativa tekniken elektrisk muskelstimulering (EMS). Med Bionic kan du träna hela din kropp effektivt, så att du kan uppnå dina träningsmål framgångsrikt på kortare tid.

 3. Epicenter Store Mood District

  Epicenter Store är en plats i Stockholms hjärta med ett ekosystem för entreprenörer, snabbväxande digitala retailers och storbolag att mötas, jobba ihop, testa ny teknik och produkter för att på ett framåtlutat och nytänkande sätt möta framtidens retail. I vår experimentbutik testas hela tiden nya produkter, tjänster teknologier och affärsmodeller. Vi är även en medlemshubb för branschens ledande aktörer och spännande innovativa tillväxtbolag inom retail. Tillsammans skapar vi framtidens butiksupplevelser.

 4. Hart54 Mood District

  Maximising indoor training can make all the difference in your pursuit of your next outdoor adventure. Hart54 is a new concept were the heart takes centre stage in our training. By conditioning the most important muscle, we strengthen the entire body to achieve optimal health. Developed by elite athletes, our scientifically proven methods give you 54 minutes of the most effective training there is. As long as you are willing to put your heart into it.

 5. JOE & THE JUICE Mood District

  Äntligen är JOE & THE JUICE en del av MOOD District! Det perfekta stället för att ta en juice, en sandwich och/eller en kaffe. Plocka upp en av de goda och nyttiga juicerna, självklart pressas de på beställning och innehåller enbart frukt och grönsaker! Ses i solen på Regeringsgatans bästa uteservering!

 6. K-märkt Bokcafé Mood District

  K-märkt finns på sju adresser i Stockholm. I MOOD District, vägg i vägg med Akademibokhandeln, ligger det vi kallar vårt Bok- & Matcafé. Lite mer än ett fik - men samtidigt lite mindre än en restaurang. Hos oss hittar ni frukost, fika, lunch, bakverk, bröd, smörgåsar, tårtor, kaffe, smoothies och massor mer.

 7. Manga Mood District

  Manga är Sushikungenfamiljens senaste nytillskott. Här möts du av en inbjudande och färgsprakande inredning inspirerad av den klassiska japanska stilen och dess lekfullhet. Mangas mat är inte bara delikat och smakrik utan också en riktig boost för immunförsvaret samt en fröjd för ögat. På Manga använder vi alltid råvaror av högsta möjliga kvalitet, även hemodlade sådana när det är möjligt.

 8. Olli Mood District

  Olli är en italiensk restaurang i hjärtat av Stockholm som specialiserar sig på äkta italiensk mat, främst från södra Italien. Vårt koncept är att uppleva hela din kväll med oss; ät typisk italiensk mat i kombination med ett imponerande urval av viner. Sitt i den vackra cocktailloungen och ta en drink medan du lyssnar på musik som utvecklas under natten. 

 9. Siden Selma Mood District

  Välkommen till en värld av siden! Siden Selma är familjeföretaget som importerat siden av högsta kvalité från samma leverantörer i över 25 år. Vi köper siden från provinserna där det producerats silke i tusentals år och med Skandinaviens största sidensortiment fortsätter vi att gå vår egen väg. Alltid med miljö, arbetsvillkor och priskonkurrens i åtanke. Lär dig mer om silkets fantastiska egenskaper & historia. Välj sidenoriginalet med fenomenala sidenprodukter kvalité och känsla!

 10. Sin Ramen Mood District

  Sin Ramen Lounge är för alla som älskar det asiatiska köket, och i lokalen på Jakobsbergsgatan 23 kan du avnjuta autentiska asiatiska smaker i en miljö inspirerad av underground Tokyo. Skaparna bakom Sin Ramen Lounge värdesätter högkva…