Sök inom

Sökresultat

 1. #InspoSTHLM Mood Stockholm

  #InspoSTHLM är en inspirerande livsstilsbutik i hållbarhetens anda. I denna magiska hub hittar du handplockad second hand från olika organisationer som blandas med privat vintage och diverse utställare samt nya unika märken som jobbar med hållbarhet och miljöfrågor.

 2. Espresso House Mood Stockholm

  Fresh coffee shots from Sweden!

 3. Icanders Mood Stockholm

  MODERN MATKULTUR SEDAN 1917. På Icanders kommer vi att bjuda på gott häng, där du tar en kopp kaffe eller en bit mat, köper med nybakat eller färdiglagat hem, eller bara kommer in för lite tips och råd.

 4. Lakritsroten Mood Stockholm

  Lakritsroten är en spännande specialistbutik med 100% lakrits. Lakritsroten erbjuder lakritsprovningar och i butiken finns flera olika avdelningar inom lakrits som bland annat Mat & Bak och Må Bra med mängder av spännande och roliga produkter. Allt handlar om passion för lakrits. Välkommen!

 5. maxjenny! Mood Stockholm

  Designer Maxjenny Forslund är en svensk modeskapare bosatt i Köpenhamn som startade sitt modevarumärke maxjenny! 2017. Hon är en av Skandinaviens mest innovativa fashion- och printdesigners; där designen är en hybrid mellan konst och mode. De egendesignade printsen är ofta skapade av hennes fotografier och den speciella produktionsmetoden gör att varje plagg blir unikt i sitt slag - ett konstverk i sig. Maxjenny vill visa världen att skandinavisk design både kan vara färgstark, lyxig och extravagant samtidigt som den är hållbar och funktionell.

 6. MOOD Services by Mister Minit Mood Stockholm

  MOOD Services by Mister Minit underlättar din vardag, oavsett om du är konsument eller ett företag. Här erbjuds produkter och tjänster såsom skoreparationer, nyckelkopiering, skyltgravering, skrädderi och kemtvätt samt skovårdsartiklar av högsta kvalitet. 

 7. Myrqvist Mood Stockholm

  Myrqvists herrskor skiljer sig från det trubbiga brittiska och det spetsiga italienska och har istället en skandinavisk och tidlös estetik. Skorna är designade i Stockholm och tillverkningen sker i Portugal av erfarna skotillverkare som lägger stort fokus på klassiska hantverksmetoder och använder material av hög kvalité.

 8. Regeringsgatans blommor Mood Stockholm

  Välkommen in att frossa i våra smakfullt designade buketter. Vi har ett stort sortiment av snittblommor och annorlunda, tuffa och tåliga krukväxter till hem och kontor. Trendiga ytterkrukor och inrednings-artiklar. Blomsterbud skickas inom storstockholm och hela världen.