Sök inom

Sökresultat

 1. ADOORE Mood Stockholm

  ADOORE är ett svenskt modevarumärke som skapar garderobshjältar med den kvinnliga siluetten i fokus. Visionen är att designa iögonfallande plagg som kvinnor alltid känner sig som den bästa versionen av sig själva i. 

 2. Beauty & Spa Mood Stockholm

  Hos Beauty & Spa erbjuds ett stort utbud av skönhetsbehandlingar. Här kan du boka allt från klassiska ansiktsbehandlingar till avancerade spabehandlingar, massage, manikyr och pedikyr. 

 3. Blank the Hub Mood Stockholm

  Blank the Hub är ett levande och ständigt förnyande kampanjkoncept med skandinaviska märken. Butiken erbjuder ett helhetskoncept för välkända och nya varumärken av internationell klass och hög kvalitet. 

 4. ChouChou Mood Stockholm

  Stockholm har fått en ny stjärna på mathimlen, och den är grön! ChouChou är en restaurangupplevelse utöver det vanliga, med utomordentlig service, fantastiska drinkar och naturviner och växtbaserad mat av världsklass. Kom och njut av v…

 5. Colorfield Mood Stockholm

  Colorfield serverar hälsosam take away-mat i regnbågens alla färger. För färgglad mat är inte bara galet god och vacker – den är också riktigt bra för din hälsa. Hos oss hittar du färgrik mat som får dig att må bra - inifrån och ut. Mat med mening helt enkelt. Kom förbi och njut av vår härliga hälsomeny med färgglada och nyttiga bowls, smoothies, mackor, rispappersrullar, chiapudding, juicer, shots och mycket mer. Perfekt till frukost, lunch, mötesfika eller bara när du är på språng.

 6. Espresso House Mood Stockholm

  Fresh coffee shots from Sweden!

 7. Icanders Mood Stockholm

  MODERN MATKULTUR SEDAN 1917. På Icanders kommer vi att bjuda på gott häng, där du tar en kopp kaffe eller en bit mat, köper med nybakat eller färdiglagat hem, eller bara kommer in för lite tips och råd.

 8. JENSEN | SLEEPACY Mood Stockholm

  Sömnföretaget JENSEN | SLEEPACY, som har coachat delar av den svenska OS-truppen, vill hjälpa världens befolkning att sova bättre. I butiken erbjuds konkreta verktyg för en bättre sömnhälsa, både kunskap, sömntest, rutiner samt sömnrelaterade produkter såsom sängar, täcken och kuddar i premiumkvalitet.

 9. Lakritsroten Mood Stockholm

  Lakritsroten är en spännande specialistbutik med 100% lakrits. Lakritsroten erbjuder lakritsprovningar och i butiken finns flera olika avdelningar inom lakrits som bland annat Mat & Bak och Må Bra med mängder av spännande och roliga produkter. Allt handlar om passion för lakrits. Välkommen!

 10. milajki POH!p Up Arcade Mood Stockholm

  I MOOD öppnar nu milajki pop up arkaden OH! I Scream Bar där besökare kan köpa enhörnings-glassar, 3D printat sockervadd, bubbel-te, samt testa sin lycka i olika spelmaskiner för att vinna milajki accessoarer i begränsade upplagor. Här finns även möjlighet att få mer information kring biljett-bokningen av tidslotter på Space, Sergelgatan 2, där milajki selfie museum har öppet t.o.m den 31 maj.