Sök inom

 • Alla
 • Aktuellt (0)
 • Event (0)
 • Utbud (14)

Sökresultat

 1. 18|89 FAST FINE PIZZA Restaurang

  18|89 blev år 2019 utsedda till Stockholm bästa pizza och nr 2 i hela Sverige, framröstat av läsarna till läsarna av ett stort internationellt resemagasin. Pizzorna serveras på endast tre minuter från beställning och gräddas i en specialdesignad ugn från Italien.

 2. Boqueria Restaurang

  Boqueria är en mötesplats med livsmedelshallen som känsla. Boqueria serverar både lunch och frukost och middag. Kom och njut!

 3. Cavabaren Restaurang

  Cavabaren vill addera liv och rörelse till MOOD District. Tanken bakom Cavabaren är att det ska kännas som en livlig mötesplats på en bakgata i Barcelona.

 4. EAT Market Restaurang

  EAT Market är ett snabbt alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost.

 5. Holy Greens Restaurang

  Holy Greens skapar gourmetsallader och drycker i en härlig atmosfär. Restaurangen fokuserar på näringsrika råvaror av hög kvalité och bygger långsiktiga relationer med sina svenska samarbetsgårdar för att få råvarorna så färska och närproducerade som möjligt.

 6. Icha Icha Restaurang

  Välkommen att utforska vår asien-inspirerade love natural meny som innehåller krispiga grönsaker, svensk gårdskyckling, norsk Lax, svensk fläsksida från Rocklunda gård, och mycket mer – alltid nylagat från grunden och från gårdar, odlingar och producenter vi känner och litar på.

 7. LETT Restaurang

  Vi vill att det ska vara lätt att äta rätt. Vegetariskt, veganskt, näringsrikt, balanserat. Mat som lägger sig rätt i magen. Äta själv eller tillsammans. Det ska kännas rätt. Före träning, efter träning, tidig morgon, sen kväll. Härlig mat på färska råvaror.

 8. Mezefabriken Restaurang

  Att få laga mat med mormor och farmor är ett av de första riktigt starka minnena. Kärleken till matlagningen, de genuina smakerna och respekten för råvarorna är något vi fortfarande bär med oss.

 9. Mini Kasai Restaurang

  Mini Kasai serverar sushirätter, bowls och boxar med fokus på enkelhet och kvalitet.

 10. The Champagne Bar by Richard Juhlin Restaurang

  Vi utgår ifrån ett unikt koncept där ambitionen är att skapa en plats som är tillgänglig för alla som vill utveckla sitt sinne för Champagne, mingla med vänner eller lära känna nya bekantskaper allt i en miljö som ska kännas avslappnad, personlig och intim men som samtidigt är öppen, varm och inbjudande till spontana samtal och möten mellan människor.