På Kura är både mat och dryck en hyllning till genuint hantverk. Köket hämtar sin inspiration från det japanska köket och Izakaya-kulturen, vilket resulterar i högkvalitativ sushi kombinerad med kreativa nytolkningar som väcker både aptit och nyfikenhet.
Cocktailmenyn är Kuras hjärta – säsongsdriven, experimentell men aldrig krånglig. Här möter du klarifierade highballs, fermentering och innovativa tekniker från världens alla hörn. Varje drink bär på en idé, en berättelse, skapad med passion för att överraska och förföra smaksinnen.
Bakom Kura står Malcolm Fredriksson med mångårig erfarenhet som mixolog från både Stureplansgruppen, Nobisgruppen och senast från Michelinkrogen Celeste.
Onsdag till fredag bjuder Kura in till afterwork på terrassen från kl. 16. På fredags- och lördagskvällar, efter kl. 23, höjs volymen när DJ tar över och nattklubben Sense skapar en festlig och dansant atmosfär.