Testmedelande

Testmedelande

Butiker 11:00 - 17:00
Öppettider entréer 09:00 - 21:00

Service på MOOD Stockholm

Personal Shopping MOOD Stockholm

Personal Shopper

Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare garderob och har dessutom trevligt under tiden.

Pickup point MOOD Stockholm

MOOD Pick-up point

I vår Pick-Up Point kan du hämta upp dina beställningar via Instabox eller Budbee, prova på plats och returnera det du inte vill ha. Du kan även få hjälp din kemtvätt, hushållstvätt och skovård via Donald Service-box samt använda vår fotoautomat.

Svensk Värdeförvaring MOOD Stockholm

SVENSK VÄRDEFÖRVARING

Välkommen till Svensk Värdeförvaring på Jakobsbergsgatan 13, som erbjuder uthyrning av Sveriges säkraste bankfack. Här får du en trygg och säker kundupplevelse i en nybyggd säkerhetsanläggning.

Gratis wifi MOOD Stockholm

GRATIS WIFI

Självklart har vi gratis wifi! Vårt nätverk finns tillgängligt i hela byggnaden. Perfekt om du vill slå dig ner och jobba en stund i en kreativ miljö.

Toaletter MOOD Stockholm

TOALETTER

I våra restrooms kan du ta det lugnt, byta om, bättra på make up eller ta hand om ditt barn. Det finns två restrooms i Mood Stockholm. En vid Restaurang Boqueria, och en på mellanplanet. Där finner du också skötbord och RWC.