Personal Shopper

Personal Shopping MOOD Stockholm
Öppet idag 10:00 - 19:00
Måndag 10:00 - 19:00
Tisdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 11:00 - 17:00

Personal Shopper Ariane Aflalo

Att boka in en träff med vår Personal shopper är det mest effektiva sättet att förhöja din egna stil, look och garderob. Vår Personal Shopper Ariane Aflalo har stor erfarenhet av mode, styling samt ett säkert öga för vad som passar just dig. Du sparar tid, slipper felköp, bygger en smartare, mer hållbar garderob och har dessutom trevligt under tiden.

Samtliga tjänster sker med utgångspunkt i MOOD Stockholm men då Ariane är även är Personal Shopper i vår systergalleria Gallerian kan sessionerna kompletteras med shopping från båda galleriornas utbud av butiker vilket gör att Ariane har en väldigt stor bredd när hon ska välja ut plagg för just din garderob.

Du kan boka en tid måndag-lördag men hittar du ingen tid som passar din kalender så hör av dig till: [email protected].

No show-avgift á 500 kr vid avbokning mindre än 48h innan.

Här hittar du information om butikerna i MOOD respektive Gallerian. Läs gärna igenom FAQ i slutat på sidan innan/inför bokning av session.

Personal shopping

Här är de tjänster vi erbjuder

Du får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane där hon gör en analys av ditt behov och plockar fram förslag på kläder i butikerna som du sedan får prova. Hon hjälper dig med tips och råd för du ska tänka när du bygger din garderob.

Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 3000 kr. Vid inget köp i samband med bokning tillkommer en kostnad á 1000 kr för personal shopper-tjänsten. Tid: 3 timmar.

Plats: Ni möts vid personal shopper-rummet i MOOD, plan 2.

PERSONAL SHOPPING OUTFITSTYLING

När du behöver hjälp med en outfit för ett speciellt tillfälle såsom en fest, ett event eller ett viktigt jobbframträdande. I tjänsten ingår en kortare analys där vår Personal Shopper och stylist Ariane plockar ut förslag på kläder efter dina önskemål och behov.

Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 2000 kr. Tid: 1,5-2 timmar.

Plats: Ni möts vid personal shopper-rummet i MOOD, plan 2.

Tjejkväll – stylistens tips

Du och 3-5 tjejkompisar kommer på den perfekta tjejkvällen eller AW:n. Ni bjuds på bubbel medan ni lär er om silhuetter, material och trender från vår Personal Shopper och stylist Ariane. Ni får även se hennes urval av husets bästa köp. Välkommen på en rolig och inspirerande kväll!

Pris: 3 pers 500 kr/person, 4-5 pers, 400 kr/person. Tid: 2 timmar. Om ni önskar boka för 6 personer eller fler, kontakta Ariane på: [email protected].

Plats: Personal shopper-rummet i MOOD, plan 2.

OBS! Bokning av denna tjänst gäller bara mellan tiderna 18.00-20.00.

Styling för två

Du och dotter/mamma/vän kommer på en tjejkväll där ni får 3 timmar tillsammans med vår duktiga Personal Shopper och stylist Ariane som lär er om silhuetter, material och trender. Hon gör även en analys av era behov samt plockar fram förslag på kläder i butikerna som ni sedan får prova. Hon ger er tips och råd för hur ni ska tänka då ni bygger era garderober.

Tjänsten är kostnadsfri, men vi rekommenderar en köpesumma på minst 2000 kr/person. Tid: 3 timmar.

Plats: Personal shopper-rummet i MOOD, plan 2.

OBS! Bokning av denna tjänst gäller bara mellan tiderna 10.00-19.00.

Föreläsning om företagsstyling: Så tolkar man företagets dresscode

Många arbetsplatser har en bestämd dresscode, vilken kan upplevas svårtolkad och ibland kanske till och med tråkig. Vi vill göra det som är tråkigt och svårt, roligt och enkelt. Därför finns möjlighet att boka en föreläsning för era anställda, då Ariane kommer till kontoret för att under 1 ½ timme, guida och berätta om hur man tolkar företagets dresscode – hur man som man/kvinna ska tänka när man bygger en basgarderob för jobbet samt hur jobboutfiten kan varieras under de olika årstiderna. Föreläsningens innehåll kan givetvis anpassas efter särskilda önskemål/fokusområden etc. Tjänsten kan bara bokas inom Stockholmsområdet.

Pris för 1,5 h föreläsning (samt förberedelser): 5000 kr.

Bokningsförfrågningar mailas till: [email protected]

Kontakta Personal Shopper:

FAQ

  • Vilka storlekar finns i butikerna i MOOD/Gallerian? 

I butikerna i MOOD finns vanligtvis plagg i storlek 34-44, vilket motsvarar XS-XL. I vissa fall kan det finnas mindre eller större storlekar men skicka gärna ett mail till vår personal shopper innan session så vi kan dubbelkolla att det finns i butikssortiment inför ert besök.

I butikerna i Gallerians finns vanligtvis plagg i storlek 32-46. Utbudet inom storlek 46 är relativt smalt så om du känner dig osäker på om det du letar efter kommer finnas i butik, maila gärna och fråga i förväg.

  • Varför ska man komma själv utan sällskap till session?

Eftersom du under session med Ariane går runt i butikerna och provar på plats så kan det bli ett störningsmoment för andra kunder i våra butiker. För att du som kund ska kunna känna efter vad du själv tycker utan påverkan från medföljandes åsikter så rekommenderas att du går runt själv tillsammans med Ariane.

  • Vad händer om jag är sen?

Hör av dig via telefon om du är försenad, vid mer än 30 minuters försening så förfaller tiden. Undantag om du är på besök från en annan stad och t.ex. tåg är försenat – då har vi överseende med det men vänlig hör av dig och meddela detta. Tiden för session är 3h och går inte alltid att förlänga.

  • Kan man hitta allt hos er?

Ta gärna en titt på vad vi har för butiker i MOOD respektive Gallerian i förväg för att se om du tror att butikernas utbud passar dig och dina önskemål. Om du letar efter något speciellt eller till ett specifikt tillfälle, se till att boka under rätt säsong då det du önskar finns i butik.

  • Hur går en session till?

Du och Ariane möts i personal shopper-rummet för en kortare pratstund där ni går igenom dina önskemål och behov innan ni därefter gemensamt går runt i de olika butikerna och provar plaggen som Ariane hjälper till att ta fram på plats.