Lyko

Lyko MOOD Stockholm
Öppet idag 10:00 - 19:00
Måndag 10:00 - 19:00
Tisdag 10:00 - 19:00
Onsdag 10:00 - 19:00
Torsdag 10:00 - 19:00
Fredag 10:00 - 19:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 11:00 - 17:00

Skönhet, hårvård och hudvård ska vara kul
Som en av Nordens största återförsäljare av skönhet, älskar vi att pröva nya produkter, oväntade nyanser och spännande sätt att styla, slinga och sminka. Tack vare våra grymma medarbetare är vi inte rädda för att ta outforskade vägar, och det vill vi också uppmuntra dig att göra. Våga lek framför spegeln!

 

Experimentera med looks, utmana gamla rutiner och testa den där hårfärgen du alltid älskat men inte riktigt vågat satsa på. Vi finns här och hjälper dig gärna. Livet är för kort för att tveka och du kan bära upp allt – vi lovar!

 

Välkommen till Lyko MOOD
I våra nyrenoverade lokaler får du hjälp av kunniga hudterapeuter, frisörer och butikspersonal för att hitta den hårvård, hudvård, doft och makeup som matchar just dina önskemål. Vi hoppas att du kommer trivas.

 

Beauty Express Bar
Slå dig ned vid vår skönhetsstation för styling, makeup samt färg och formning av bryn. Här kan du även boka enklare hudvårdsbehandlingar. De nya trenderna väntar på dig – välkommen in och testa!

 

Klassiker & nya favoriter
Gå på upptäcktsfärd bland ljuvliga dofter eller botanisera bland tusentals favoriter från exempelvis Kérastase, Kevin Murphy, Maria Nila, Maria Åkerberg och Anastasia Beverly Hills. Nu har våra kräsna hudterapeuter dessutom fyllt på med hudvård från bland annat Dermalogica och Sisley.

 

Opartisk rådgivning
Vi utgår alltid från dig och dina behov när vi ger råd. Det kan du lita på. Och varenda produkt är noga utvald i syfte att underlätta, förbättra och inspirera.

 

Kan du inte komma förbi?
Du är alltid lika efterlängtad på lyko.com. Med 55,000 produkter från mer än 1000 varumärken finns något för alla smaker, stilar och personligheter.

 

Du hittar Lyko plan 1 i MOOD Stockholm.

 

Ps: Du vet väl att du kan plocka upp dina beställningar hos oss via Instabox? Perfekt för dig som handlar online.

Kontakta Lyko:

08-41044146 [email protected] www.lyko.se Instagram Facebook