MERRY MOMENTS FROM MOOD

Julen i MOOD

Julen i MOOD är allt annat än listor som ska bockas av och ärenden som ska lösas. Vi är en plats för att samla familjen över en annorlunda julmiddag, ta en sen AW med kollegor och ses över en brunch tillsammans med vänner, i en stämningsfull miljö. En plats för att välja de perfekta klapparna i lugn och ro eller unna dig själv lite self care på lunchen. För oss handlar julen lite mindre om slutmålet, och lite mer om alla ögonblick på vägen som gör den värd att minnas. Så lämna julhetsen utanför och kliv in i The World of MOOD. Välkommen till julen i MOOD!

 

 

Julen i MOOD:

  • ChouChou’s Julbasar 8-9 december

I år kommer ChouChou anordna sin första pop-up julbasar i Mood den 8e och 9e december. Välkomna till en helg med hållbar mat och dryck där ni samtidigt kan inhandla årets julklappar.

 

Läs mer här:  CouhChou´s Julbasar 8-9 december.

Torsdag till lördag den 14-16 december fyller vi MOOD med unik julshopping, fina erbjudanden, paketinslagning och musik. Handla för 500 kr så får du dessutom en gift bag värde 650 kr att ge bort eller unna dig själv.

 

Läs mer här: Merry shopping moments med adventskasse 14-16 december.

  • Paketinslagning

Den 22-23 december hjälper vi dig slå in klapparna. Paketinslagningen hittar du vid pergolan i gången på plan 3, intill Sthlm Blvd. Tider: 22 december kl. 11-19 och 23 december kl. 11-18.

Stockholmsjul är ett samverkansprojekt mellan City i Samverkan, Stockholms stad och fastighetsägarna som startades 2011 för att utveckla julbelysningen i Stockholm City. I vintermörkret har julbelysningen en viktig funktion för att skapa trivsel, trygghet och en kommersiell dragningskraft för verksamheter i Stockholms stadskärna.

 

Läs mer här: Stockholmjul

MERRY HOLIDAY MOMENTS

Julklappar i all ära, men den bästa gåvan är att spendera tid tillsammans. Avnjut en klassisk familjebrunch på ICANDERs, ta en AW med kollegorna på Boqueria, ät en italiensk middag med kompisgänget på Olli eller boka ett julbord med kollegorna. I MOOD hittar du smaker från jordens alla hörn, cocktails i världsklass och en perfekt atmosfär för att umgås på riktigt, långt från julstressen.

MERRY GIVING MOMENTS

Välj ut julens personliga gåvor i vår intressanta mix av varumärken, med allt från skönhet till mode och inredning. Här hittar du både välkända favoriter och unika butiker som inte finns någon annanstans i city. Strosa i en stämningsfull miljö och hitta de perfekta klapparna till alla du tycker om!

MERRY YOU MOMENTS

Glöm inte bort dig själv i jul. Ta en avslappnande massage eller ansiktsbehandling på Beauty and Spa, fixa brynen på Rapide Brow & Lash bar eller få en festlig manikyr på Five Five Nails. Vill du hellre höja pulsen hittar du Becore, Barry’s  och flera andra träningskoncept hos oss.

Upplev julen i MOOD

I MOOD lägger vi extra krut på juldekoren. Vi vill att man som besökare ska få kliva in i en härlig men lite annorlunda julvärld. Årets juldekor bjuder in till festlighet, gemenskap och nöje med sin glittriga discoestetik. Den framtagna dekoren är sofistikerad och levande när ljuset slår på discobollarna som skapar reflektioner och djup på golv och väggar och ger besökaren en upplevelse. Ett tips är att gå förbi våra fina julskyltfönster på Mäster Samuelsgatan.

MOOD i Jul
Stora Julkulor i MOOD Gallerian